- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 32
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.021
Canim doktora gitmelisin mutlaka hamile oldugunu öğrenmişsin bence erteleme hemem git kan testi yaptirKizlar ben adet vaktim gelmeden yaklaşık 6 gün önce idrar testi yaptım ve çok net çift çizgi çıktı yoksa ikiz gebelik felan olur mu ki
Bu ay geçsin olmazsa çubuk alırım canım gebelik yoksa ama illaki testlerde bisi çıkardı devam etse veya yanılsa çünkü 26 sında 1 27 sinde 2 28 inde 1 29 undada 1 kere test yaptım hepside cok silik cikti hani diorum olsa en azindan birazdaha koyu çıkardı ozaman olabilir derdim ama zamana bırakmak istiyorum artık aklımı kurcalamak istemiyorum kafaya çok takıyorum çünkü ben herşeyi her konuda böyleyim 7 kasımdan sonra varsa zaten ortaya cikicak inşallah yoksada bidahaki aya inşallah kismetCanım pik yakalamışsın artık gittikce siliklesir zaten normalolan buama her zaman cubuk testlerin daha garanti oldugu soyleniyor aklind bulunsun
Hosgeldin canimBenim de 15 Kasım. olursa İlk gebeliğim olacak
Hoşgeldin canım inşallah ❤Benim de 15 Kasım. olursa İlk gebeliğim olacak
Hoş bulduk çok teşekkür ederim 5 aydır demiyoruz bu ay ovulasyon testine başladım bu sefer olur inşallahHosgeldin canim
Hoş bulduk canımHoşgeldin canım inşallah ❤
Ben ilk kızımda adetim geçip yaptigimda silik çıkmıştı senin koyu çıkması ilginç canım bence hemen bir doktora git kan testi ver bakılsınKizlar ben adet vaktim gelmeden yaklaşık 6 gün önce idrar testi yaptım ve çok net çift çizgi çıktı yoksa ikiz gebelik felan olur mu ki
Kiz sen beni delirtmekmi istiyonBu ay geçsin olmazsa çubuk alırım canım gebelik yoksa ama illaki testlerde bisi çıkardı devam etse veya yanılsa çünkü 26 sında 1 27 sinde 2 28 inde 1 29 undada 1 kere test yaptım hepside cok silik cikti hani diorum olsa en azindan birazdaha koyu çıkardı ozaman olabilir derdim ama zamana bırakmak istiyorum artık aklımı kurcalamak istemiyorum kafaya çok takıyorum çünkü ben herşeyi her konuda böyleyim 7 kasımdan sonra varsa zaten ortaya cikicak inşallah yoksada bidahaki aya inşallah kismet❤
Insallah canim benimde bu 3. Deneme ayimHoş bulduk çok teşekkür ederim 5 aydır demiyoruz bu ay ovulasyon testine başladım bu sefer olur inşallah
İnşallah bu sefer nasip olurInsallah canim benimde bu 3. Deneme ayim
Amin hayırlısıyla tüm isteyenlerde görmez bendeHoş geldin canım inşallah batı görmezsin
Hoş geldin canım ayyy ne güzel gebelik var inşallah olmaz canım doktora gorundun mü
Günaydın tatlımmm
Insallah canimİnşallah bu sefer nasip olur
1 yıl oldu canım. ilk zamanlar istemiyordum ama. Sen ne zamandır evlisinInsallah canimnezamandir evlisin
Yok kız dedimya daha düşünmek yok kendimi dinlemicem oluruna bırakıyorum 7 kasımdan sonra regl olmazsam ozaman yicem başınızın etiniKiz sen beni delirtmekmi istiyoniki gunde ne cikcak bacim bak yumurtanin dollenip rahme yerlesmesi 7 ile 10 gun suruyor sonra kana sonrada idrara karisiyo hcg hormonu sabirli ol az böyle kendi kendini yiyip bitireceksin
Olabilir canım ama eğer adetten hemen sonra yumurtan çatladıysada olabilir benim mesela 6 kala idrarda çıkmamıştı bileKizlar ben adet vaktim gelmeden yaklaşık 6 gün önce idrar testi yaptım ve çok net çift çizgi çıktı yoksa ikiz gebelik felan olur mu ki
Doğru diyorsun o zaman bebeğim daha büyük olur galiba hayırlısı bakalım rahat olmaya calisayimOlabilir canım ama eğer adetten hemen sonra yumurtan çatladıysada olabilir benim mesela 6 kala idrarda çıkmamıştı bile
Canım benim bu ay adetten 6 gün önce silik gördüm sonraki günlerde bariz çıkmaya başlamıştı 4 tane bir marka 1 tane de erken gebelikte çift çizgi görmüştüm ama reglim geldi 1 gün gecikmeyle ve kanama her zamankinden 2 gün fazla oldu yumurtalıklarımda da fazla fazla sancılar vardı ve doktora gitmediyim için şimdi pişmanım belki de vardı koruyamadım ve ya kimyasal yaşadım böyle ikilemde kalmaktansa bence hemen doktora görün.Doğru diyorsun o zaman bebeğim daha büyük olur galiba hayırlısı bakalım rahat olmaya calisayim
Bak bir de ne kadar ilaç kullanmışsın hiç düşünme bence git doktora5 tane grip ilacı ve ağrı kesici ...birde hamile olduğumu öğrenince folik asitle decaviti 2 gün boyunca birlikte kullandım bu gece araştırdım decavit folik asiti engelliyormus
3 aylik evliyim canim evlendiğimden beri deniyoruz1 yıl oldu canım. ilk zamanlar istemiyordum ama. Sen ne zamandır evlisin
Tammdir ozamam ye ama simdi değil laYok kız dedimya daha düşünmek yok kendimi dinlemicem oluruna bırakıyorum 7 kasımdan sonra regl olmazsam ozaman yicem başınızın etini