Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben adet vaktim gelmeden yaklaşık 6 gün önce idrar testi yaptım ve çok net çift çizgi çıktı yoksa ikiz gebelik felan olur mu ki
Canim doktora gitmelisin mutlaka hamile oldugunu öğrenmişsin bence erteleme hemem git kan testi yaptir

Canım pik yakalamışsın artık gittikce siliklesir zaten normalolan bu😘 ama her zaman cubuk testlerin daha garanti oldugu soyleniyor aklind bulunsun
Bu ay geçsin olmazsa çubuk alırım canım gebelik yoksa ama illaki testlerde bisi çıkardı devam etse veya yanılsa çünkü 26 sında 1 27 sinde 2 28 inde 1 29 undada 1 kere test yaptım hepside cok silik cikti hani diorum olsa en azindan birazdaha koyu çıkardı ozaman olabilir derdim ama zamana bırakmak istiyorum artık aklımı kurcalamak istemiyorum kafaya çok takıyorum çünkü ben herşeyi her konuda böyleyim 7 kasımdan sonra varsa zaten ortaya cikicak inşallah yoksada bidahaki aya inşallah kismet🤲🙄

Kizlar ben adet vaktim gelmeden yaklaşık 6 gün önce idrar testi yaptım ve çok net çift çizgi çıktı yoksa ikiz gebelik felan olur mu ki
Ben ilk kızımda adetim geçip yaptigimda silik çıkmıştı senin koyu çıkması ilginç canım bence hemen bir doktora git kan testi ver bakılsın

Bu ay geçsin olmazsa çubuk alırım canım gebelik yoksa ama illaki testlerde bisi çıkardı devam etse veya yanılsa çünkü 26 sında 1 27 sinde 2 28 inde 1 29 undada 1 kere test yaptım hepside cok silik cikti hani diorum olsa en azindan birazdaha koyu çıkardı ozaman olabilir derdim ama zamana bırakmak istiyorum artık aklımı kurcalamak istemiyorum kafaya çok takıyorum çünkü ben herşeyi her konuda böyleyim 7 kasımdan sonra varsa zaten ortaya cikicak inşallah yoksada bidahaki aya inşallah kismet🤲🙄
Kiz sen beni delirtmekmi istiyon 😂 iki gunde ne cikcak bacim bak yumurtanin dollenip rahme yerlesmesi 7 ile 10 gun suruyor sonra kana sonrada idrara karisiyo hcg hormonu sabirli ol az böyle kendi kendini yiyip bitireceksin

Kiz sen beni delirtmekmi istiyon 😂 iki gunde ne cikcak bacim bak yumurtanin dollenip rahme yerlesmesi 7 ile 10 gun suruyor sonra kana sonrada idrara karisiyo hcg hormonu sabirli ol az böyle kendi kendini yiyip bitireceksin
Yok kız dedimya daha düşünmek yok kendimi dinlemicem oluruna bırakıyorum 7 kasımdan sonra regl olmazsam ozaman yicem başınızın etini :KK70:

Doğru diyorsun o zaman bebeğim daha büyük olur galiba hayırlısı bakalım rahat olmaya calisayim
Canım benim bu ay adetten 6 gün önce silik gördüm sonraki günlerde bariz çıkmaya başlamıştı 4 tane bir marka 1 tane de erken gebelikte çift çizgi görmüştüm ama reglim geldi 1 gün gecikmeyle ve kanama her zamankinden 2 gün fazla oldu yumurtalıklarımda da fazla fazla sancılar vardı ve doktora gitmediyim için şimdi pişmanım belki de vardı koruyamadım ve ya kimyasal yaşadım böyle ikilemde kalmaktansa bence hemen doktora görün.

X