Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Döngün kısaymis canim olabilir bazen boyle seyler normal
Evlendikten sonra döngüm kısaldı 14 aylık evliyim bekarken 30 günde falan oluyordum. Doktora gitmiştim ultrasyonla baktı Bi sıkıntın yok dedi aslında sanırım Bi ayrıntılı baktırmak lazım

Benim gecen ay 35 gun falan oldu bugun 15.gundu daha pik olmadi ama takvime gore yumurtlama zamanim oluyor 🤷‍♀️ Ama soylede bisey var normalde hep 28/30 arasi olur. Ben ovulasyon yapmaya devam edicem ama takvimleride degerlendiricem
İnşallah canm teste devam👍

Bence de illa tam pik gününü beklemek gerekmiyor bizim pik gununden 2 gun onceki iliskiyle tuttugunu tahmin ediyorum☺️ Yumurtlama haftasinin 7 günü de değerli hem takvimle hem ovulasyon testi ile çalışılabilir

Kızlar erken yumurtlama problem oluşturur mu detaylı bilgisi olan var mı?? Ben neden erken yumurtladım ya anlam veremiyorum adetin hemen sonraki günü yumurta olusması normal mı yardımcı olursanız sevinirim
Canım sıkıntı olacağını sanmıyorum adetin de düzenliymiş 😍. adetin son günü ilişki ile hamile kalanlar cok oluyormus buyuk ihtimal onların da yumurtlamalari adet sonrası.
Eskiden ovulasyon mu varmış kadınlar boyle boyle bulmuslar gunlerini👍🏼

Bence de illa tam pik gününü beklemek gerekmiyor bizim pik gununden 2 gun onceki iliskiyle tuttugunu tahmin ediyorum☺ Yumurtlama haftasinin 7 günü de değerli hem takvimle hem ovulasyon testi ile çalışılabilir

Canım sıkıntı olacağını sanmıyorum adetin de düzenliymiş 😍. adetin son günü ilişki ile hamile kalanlar cok oluyormus buyuk ihtimal onların da yumurtlamalari adet sonrası.
Eskiden ovulasyon mu varmış kadınlar boyle boyle bulmuslar gunlerini👍🏼
Haklısınız aslında cok da deşmemek lazım. Valla benim anneannem 9 cocuk doğurmuş dediğiniz gibi deneye deneye bulmuş :halay:

Günaydın yavrular 😍😍
Günaydın canım 🥰🤗
Ben bunu biliyorum canim adet bittinden beri parmakda kontrom ediyorum yumurtlama. Oldugu zaman yumusadi bilye gibi bisi var icinde o yumusak arada bi yokluyorum sertmi yumusakmi gecen ay yumusak gelmisti ilk defa yapmistim ama bunu bizim anlamamoz cok zor gercekten ustalik gerektiren bişi
Haklisin canım bakıcam artık yeter kafa bozuldu iyice bi süre adete kadar unutucam herşeyi en iyisi yoksa sonum tımarhane 😅🤭

Ilk test ayin 27si 2. Test ayin 28 3. Test ayin 29 una ait kızlar demin yaptım hep çok silik negatif çıkıyor

Eklentiler

• 20191029_101426.jpg
    20191029_101426.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 44
  • 20191029_101605.jpg
    20191029_101605.jpg
    106,8 KB · Görüntüleme: 45
Canim pik oldu benim 25 inde yumurtlama belirtileri devam edince yapmaya devam ettim boyle silik cikiyor
Himm dogru ya pik olmustu ve degerlendirmistin hatirladim. O zaman 1-2 gun daha yap bence ovulasyonu. Bende birazdan yapicam bugun 16. Gunum henuz pik olmadi

Himm dogru ya pik olmustu ve degerlendirmistin hatirladim. O zaman 1-2 gun daha yap bence ovulasyonu. Bende birazdan yapicam bugun 16. Gunum henuz pik olmadi
Evet canim 3 tane testim kaldım yapıyorum negatif sanırım böyle olması gerekiyor yada hep böleydi ben fark etmedim 3 testide bitirim bari 3 gün daha yapım
Adet düzenin nasıl canım

X