Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoş geldin canım inşallah batı görmezsin 🤲
Hoş geldin canım ayyy ne güzel gebelik var inşallah olmaz canım doktora gorundun mü
Günaydın tatlımmm 😘😘😘
Dr gitmedim daha biraz korkuyorum hemde pek müsait değil yeni geldim buraya etrafı bilmiyorum esiminde işleri yoğun bu yüzden 6 buçuk haftalıkken gideyim diyorum

Kizlar bugun16. Gunum ovulasyon baya koyulasmaya basladi T yarina yumurtlamis olurum bence. Sag kasigimda da batma oluyor iyice. Dun degerlendirmistik bugun bos gecer yarin degerlendiririz umarim

5 tane grip ilacı ve ağrı kesici ...birde hamile olduğumu öğrenince folik asitle decaviti 2 gün boyunca birlikte kullandım bu gece araştırdım decavit folik asiti engelliyormus
Canim doktora mutlaka git bi kontrole nolur nolmaz diye

Kizlar bugun16. Gunum ovulasyon baya koyulasmaya basladi T yarina yumurtlamis olurum bence. Sag kasigimda da batma oluyor iyice. Dun degerlendirmistik bugun bos gecer yarin degerlendiririz umarim
Aynm 17. Gun yumurtlarsin bende 18. Gun yumurtluyom 😂 bol bol degerlendir yapisin heriflere

Kizlar ben adet vaktim gelmeden yaklaşık 6 gün önce idrar testi yaptım ve çok net çift çizgi çıktı yoksa ikiz gebelik felan olur mu ki

X