- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
Normalde evde salvarla gezerim yapamiyo diye tayt ip askili sudyensiz geziyomYapsada hak etmişsin bacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde evde salvarla gezerim yapamiyo diye tayt ip askili sudyensiz geziyomYapsada hak etmişsin bacım
Allah yardım etsin enişteye sana diyorum da ben adama elli gündür vermemisim üstüne memlekete geldim 20 günde burda kalacam artık iki ayı devirecezYok canim 2 gunum kaldi biticek sonra bikac günde jel kulanicam vajinanin ph sini duzeltmesi icin antibiotikden sonra gerekliymis yani adet gelip gecene kadar beklicek
Kız yazık adama beeeNormalde evde salvarla gezerim yapamiyo diye tayt ip askili sudyensiz geziyom
Len sen asil haline yan adam seni parça pincik etcekAllah yardım etsin enişteye sana diyorum da ben adama elli gündür vermemisim üstüne memlekete geldim 20 günde burda kalacam artık iki ayı devirecez
Diyor zaten korkudan kaçtım bendeLen sen asil haline yan adam seni parça pincik etcek
Yazik kiz 2 ayda cokDiyor zaten korkudan kaçtım bende
Kız bilerek yapmadim ama yaa geçerli nedenim var kürtaj oldum sonra kirkimin çıkmasını bekledim hıh tam çıkacağı zamanda bu seferde adet oldum 12 gündür de adettim sonrasında da memlekete gelmek zorunda kaldım böylece adam karisiz kalmış oldu toooo yoksa şimdiye coktaaaannn Kaza kurbanı etmişti beniYazik kiz 2 ayda cok
Zaten neyi bilerek yapiyoz ki beklesin canim en azindan bu beklemeden sonraki ayi super degerlendirisinizKız bilerek yapmadim ama yaa geçerli nedenim var kürtaj oldum sonra kirkimin çıkmasını bekledim hıh tam çıkacağı zamanda bu seferde adet oldum 12 gündür de adettim sonrasında da memlekete gelmek zorunda kaldım böylece adam karisiz kalmış oldu toooo yoksa şimdiye coktaaaannn Kaza kurbanı etmişti beni
Bende öyle diyorum gelmemi bekle zaten çocuk için günaşırı yapacaz bu sefer bikarsin diyorumZaten neyi bilerek yapiyoz ki beklesin canim en azindan bu beklemeden sonraki ayi super degerlendirisiniz
Beklicek baska yolu yok benimkide tıpış tıpış bekliyoBende öyle diyorum gelmemi bekle zaten çocuk için günaşırı yapacaz bu sefer bikarsin diyorum
Mecburlar elleri mahkum inşallah dönüşümüz muhteşem olur da hayırlı haberler veririz buradaki herkes en kısa zamanda hayirli evlat sahibi olurlar inşallahBeklicek baska yolu yok benimkide tıpış tıpış bekliyo
Aamin canim insallahh,Mecburlar elleri mahkum inşallah dönüşümüz muhteşem olur da hayırlı haberler veririz buradaki herkes en kısa zamanda hayirli evlat sahibi olurlar inşallah ❤
Hadi iyi geceler tatlı rüyalar canımAamin canim insallahh,
Iyi geceler kuzumHadi iyi geceler tatlı rüyalar canım ❤❤
14.10.2019 (sat) 10.11.2019(bat)Merhabalar hanımlar, gebe kalmak isteyenler, gebe olanlar, yumurtlama dönemini takip etmek isteyenler, yumurtlama testleri, gebelik testleri burada her konuyu birlikte konuşup birlikte tartışacağız, birbirimize destek olup birbirimizi takip edeceğiz
Sizde gebelik istiyorsanız son adet tarihinizi (sat), beklenen adet tarihinizi (bat), ve aşağı yukarı adet döngünüzü yazarak gruba katılabilirsiniz.
GÜZELLER GÜZELI HAMİŞ ADAYLARIMIZ❤ ve beklenmeyen bat listemiz
❤ D1DEM bat 4 Kasım
@busraa94 (heycanla bekliyoruz)
@Rainbow3461 bat 7 Kasım
B blossom- bat 15 Kasım
@mayasiz bat 16 Kasım
@Cgdm2537 bat 10 Kasım
@Seker2181 bat 13 Kasım
@nejlaa 86 bat 29 Ekim
@Mrs terazi bat 30 Ekim
@essram bat 8 Kasım
@haticehakance3567 bat 7 Kasım
@Nrarslnn bat 7 Kasım
@didima0135 bat 19 Kasım
@sardunya58 bat 10 Kasım
@ipek8006 bat 12 Kasım
@gizsiz bat 13 Kasım
Normal diye biliyorum canim. Hepimiz adetin son gunu yumurtlayabiliriz. Duzenli mi döngün?Kızlar erken yumurtlama problem oluşturur mu detaylı bilgisi olan var mı?? Ben neden erken yumurtladım ya anlam veremiyorum adetin hemen sonraki günü yumurta olusması normal mı yardımcı olursanız sevinirim
Canım 25 günde bir adet görüyorum 7. Gün yumurtladım görünüyor Ovulasyon testinde. Bu ay Ovulasyon testi ile takibe basladım onceki zamanları bilmiyorum.Normal diye biliyorum canim. Hepimiz adetin son gunu yumurtlayabiliriz. Duzenli mi döngün?
Döngün kısaymis canim olabilir bazen boyle seyler normalCanım 25 günde bir adet görüyorum 7. Gün yumurtladım görünüyor Ovulasyon testinde. Bu ay Ovulasyon testi ile takibe basladım onceki zamanları bilmiyorum.