Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canim 2 gunum kaldi biticek 😂 sonra bikac günde jel kulanicam vajinanin ph sini duzeltmesi icin antibiotikden sonra gerekliymis 😂 yani adet gelip gecene kadar beklicek
Allah yardım etsin enişteye 😄😄sana diyorum da ben adama elli gündür vermemisim üstüne memlekete geldim 20 günde burda kalacam artık iki ayı devirecez 😄😄

Yazik kiz 2 ayda cok 😂
Kız bilerek yapmadim ama yaa geçerli nedenim var kürtaj oldum sonra kirkimin çıkmasını bekledim hıh tam çıkacağı zamanda bu seferde adet oldum 12 gündür de adettim sonrasında da memlekete gelmek zorunda kaldım böylece adam karisiz kalmış oldu toooo yoksa şimdiye coktaaaannn Kaza kurbanı etmişti beni 😄😄😄😂😂

Kız bilerek yapmadim ama yaa geçerli nedenim var kürtaj oldum sonra kirkimin çıkmasını bekledim hıh tam çıkacağı zamanda bu seferde adet oldum 12 gündür de adettim sonrasında da memlekete gelmek zorunda kaldım böylece adam karisiz kalmış oldu toooo yoksa şimdiye coktaaaannn Kaza kurbanı etmişti beni 😄😄😄😂😂
Zaten neyi bilerek yapiyoz ki 😂😂 beklesin canim en azindan bu beklemeden sonraki ayi super degerlendirisiniz 😂

Merhabalar hanımlar, gebe kalmak isteyenler, gebe olanlar, yumurtlama dönemini takip etmek isteyenler, yumurtlama testleri, gebelik testleri burada her konuyu birlikte konuşup birlikte tartışacağız, birbirimize destek olup birbirimizi takip edeceğiz 😍😍

Sizde gebelik istiyorsanız son adet tarihinizi (sat), beklenen adet tarihinizi (bat), ve aşağı yukarı adet döngünüzü yazarak gruba katılabilirsiniz.
GÜZELLER GÜZELI HAMİŞ ADAYLARIMIZ❤ ve beklenmeyen bat listemiz 😂

D1DEM D1DEM bat 4 Kasım

❤️@busraa94 (heycanla bekliyoruz) 😘

❤️@Rainbow3461 bat 7 Kasım

❤️ B blossom- bat 15 Kasım

❤️@mayasiz bat 16 Kasım

❤️@Cgdm2537 bat 10 Kasım

❤️@Seker2181 bat 13 Kasım

❤️@nejlaa 86 bat 29 Ekim

❤️@Mrs terazi bat 30 Ekim

❤️@essram bat 8 Kasım

❤️@haticehakance3567 b
at 7 Kasım

❤️@Nrarslnn bat 7 Kasım

❤️@didima0135 bat 19 Kasım

❤️@sardunya58 bat 10 Kasım

❤️@ipek8006 bat 12 Kasım

❤️@gizsiz bat 13 Kasım
14.10.2019 (sat) 10.11.2019(bat)

Kızlar erken yumurtlama problem oluşturur mu detaylı bilgisi olan var mı?? Ben neden erken yumurtladım ya anlam veremiyorum adetin hemen sonraki günü yumurta olusması normal mı yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar erken yumurtlama problem oluşturur mu detaylı bilgisi olan var mı?? Ben neden erken yumurtladım ya anlam veremiyorum adetin hemen sonraki günü yumurta olusması normal mı yardımcı olursanız sevinirim
Normal diye biliyorum canim. Hepimiz adetin son gunu yumurtlayabiliriz. Duzenli mi döngün?

X