Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlaman yakasiyo diye olabilir korkma kötü bisi değildir

Canim bende bi kere iliskiden sonra kanama olmustu bazen pozisyondan veya zorlanma vs olduysa ondan kaynakli olabiliyor diye biliyorum. Annemde olabilir normal demişti ama doktor yorumu nedir

Bugunude degerlendirdik bakalim 2 gun sonra yine olur. Yarin 16. Gunum piki gorebilcek miyim acaba. Bugun sag kasigimda batma vardi diye iliskiden sonra o tarafa yattim 1 dk sonra sol tarafin hatri kalmasin diye o tarafa dogru da yattim ben iyice kafayi yedim bence

Benimde başıma gelmişti canım ilişki sert olunca bazen oluyor öyle rahim duvari zedeleniyo az bı leke gibi gelip diğer gune bitmiş oluyor ama sen karnimda birşeyler oluyor diyorsan bı test yaptır bebek varsa ilişki de çok sancı oluyor karında supheleniyosan riske atma

Kiz iliskiden sonrayi okumamisim bu ay banada oldu o adet bittikden 5 gun sonra di sabah iliskiye girdim altima pecete koymuştum 1 kac saat sonra lavaboya gittigimde pempe olmustu hep pecete :/ ama nedenini bilmiyorum valla

Bir kere nette okumuştum biride kocasına bacaklarımı tutup salla spermler çabuk yumurtalra ulaşsın demişti o aklima geldi şimdi

Hatri kalmasın
Benimkide bi kudurmus varya zor zabdediyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…