- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
Attın mı testı kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aboowww cok aceleci kiz 14 gun geçtikten sonra cikiyormus ama cikmayadabikiyomus gecde cikabiliyomus sabirla beklicenHoşbulduk cnm
Evet cnm 3 gün değerlendirdim ama b
Koyu olduğu günden itibaren ne zaman test yapmamız gerekiyor en erken
Catlamis canim yumurtan devam edinKızlar bakın bugün yaptım bunu da paylaşmak istedim
Ayy bende varim bat 27 ekim yani dundu ama hala olmadim ❤Merhabalar hanımlar, gebe kalmak isteyenler, gebe olanlar, yumurtlama dönemini takip etmek isteyenler, yumurtlama testleri, gebelik testleri burada her konuyu birlikte konuşup birlikte tartışacağız, birbirimize destek olup birbirimizi takip edeceğiz
Sizde gebelik istiyorsanız son adet tarihinizi (sat), beklenen adet tarihinizi (bat), ve aşağı yukarı adet döngünüzü yazarak gruba katılabilirsiniz.
GÜZELLER GÜZELI HAMİŞ ADAYLARIMIZ❤ ve beklenmeyen bat listemiz
D1DEM bat 4 Kasım
B BUSR4 (heycanla bekliyoruz)
R Rainbow3461 bat 7 Kasım
@trncysl bat 15 Kasım
@mayasiz bat 16 Kasım
@Cgdm2537 bat 10 Kasım
@Seker2181 bat 13 Kasım
@nejlaa 86 bat 29 Ekim
@Mrs terazi bat 30 Ekim
@essram bat 8 Kasım
@haticehakance3567 bat 7 Kasım
@Nrarslnn bat 7 Kasım
@didima0135 bat 19 Kasım
@sardunya58 bat 10 Kasım
@ipek8006 bat 12 Kasım
Hosgeldin canim test niye yapmiyom kizAyy bende varim bat 27 ekim yani dundu ama hala olmadim ❤
Yaptmda idrarda yaptm henuz negatif ama gelen gidende yokHosgeldin canim test niye yapmiyom kiz
Canım değerlendirim mi yani ben bıraktım değerlendirdikten sonraCatlamis canim yumurtan devam edin
Hosbulduk canım inşallah kuzum sendende hayırlı haberler bekliyoruz ❤ umarım birlikte alırız güzel haberiHosgeldın benimde 7sı hayırlı haberler versin inşallah kuzum
Insallah sennde mi dundu ki refl tarihiHosbulduk canım inşallah kuzum sendende hayırlı haberler bekliyoruz ❤ umarım birlikte alırız güzel haberi
Ben çatlıyorum valla her Vc gidince bakıyorum hehehevalla lekelenme olayı beni şüphelendirdiii, bende meraklandım şimdi
Bnmde kasiklarm sizlior ozellillede sag taraf ama henuz yok bisiyBen çatlıyorum valla her Vc gidince bakıyorum hehehe
Kızlar bakın bugün yaptım bunu da paylaşmak istedim
Nezamandi cift cizgi canim soyle soylim cift cizgiyi gördüğünde ve siliklestigindede 2 gun degerlendirmen lasimCanım değerlendirim mi yani ben bıraktım değerlendirdikten sonra
3 ekim adetim 5 gün sürdü 7 kasım bidahaki adet taŕihim 10 undan itibaren başlıcam testlere gebelik için 5 tane testim var hazırda Inşallah adet olmamInsallah sennde mi dundu ki refl tarihi
Kiz daha yeni yumurtlamadin mi senBen çatlıyorum valla her Vc gidince bakıyorum hehehe
Yumurtlaman nezamandi canimYaptmda idrarda yaptm henuz negatif ama gelen gidende yok
16 17 ekim gibiydiYumurtlaman nezamandi canim
25 ince çatladı yumurta bugün leke gördüm çok az 1 2 damla şeklinde leke pembemsi açık renkli anlamadım işte ne oldunuKiz daha yeni yumurtlamadin mi sen