- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 33
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
Benden daha iyi biliyor valahı
Ciddimisin kizBenden daha iyi biliyor valahı
Kesinlikle valahı bana diyor ki adetin ne kadar gecınce test yapalım bence 4 gun gecsın dıyr
Ay ne gusel ya benimki hic takmaz yumurtlamayi felanKesınlık oldum gülmekten
Öle valahı cnm yaa öle olması lazımVayy, karşılıklı istiyorsanız çocuğu zaten bilsin her şeyi yadestek oluyordur ne güzel
Benide ekleyin kızlar 7 kasımda adet olucamMerhabalar hanımlar, gebe kalmak isteyenler, gebe olanlar, yumurtlama dönemini takip etmek isteyenler, yumurtlama testleri, gebelik testleri burada her konuyu birlikte konuşup birlikte tartışacağız, birbirimize destek olup birbirimizi takip edeceğiz
Sizde gebelik istiyorsanız son adet tarihinizi (sat), beklenen adet tarihinizi (bat), ve aşağı yukarı adet döngünüzü yazarak gruba katılabilirsiniz.
GÜZELLER GÜZELI HAMİŞ ADAYLARIMIZ❤ ve beklenmeyen bat listemiz
D1DEM bat 4 Kasım
B BUSR4 (heycanla bekliyoruz)
R Rainbow3461 bat 7 Kasım
@trncysl bat 15 Kasım
@mayasiz bat 16 Kasım
@Cgdm2537 bat 10 Kasım
@Seker2181 bat 13 Kasım
@nejlaa 86 bat 29 Ekim
@Mrs terazi bat 30 Ekim
@essram bat 8 Kasım
Tatliş yaBu benm aile dostumuzun kızı cırkın ol diyorum ne halere giriyor
Ekliyorum canimBenide ekleyin kızlar 7 kasımda adet olucam
Merhaba canım hoşgeldin 1 gün arayla benimde 7 kasımKızlar merhaba beni de ekleyin benim de 8 kasım :)
Senle günümüz aynı canım beraber bekliycezBenide ekleyin kızlar 7 kasımda adet olucam
Masallah cok tatli cadiBu benm aile dostumuzun kızı cırkın ol diyorum ne halere giriyor
Evet kuzumEkliyorum canim
Kiz eşinin adi hakanmi
Evet canım yaa Allahım hepmize nasıp ederSenle günümüz aynı canım beraber bekliycez
Benimkide hakanEvet kuzum
Inşallah canım inşallah adet olmayızdaEvet canım yaa Allahım hepmize nasıp eder