- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
Kızlar yapayım mı bıdaha test yok 5 gibi mi yapa yım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nezamam yaptin en son test canim ovulasyon testi dimi 8 saat olmasi lazim arada 8 saat oldumu yapaliKızlar yapayım mı bıdaha test yok 5 gibi mi yapa yım
Yumurtlama olmuş canım pik yapmış bugün içinde degerlendir kesinlikle akşam tekrarlarsın 7 8 gibi bu günü ve 2 günü mutlaka degerlendir çatlama olmaz yumurtlama 2 gün sürerse 2 gün +2 dün daha degerlendir aralıksız sonra yine 2 3 günde 1 olabilir ilişki düzeniSabah böle cıkmıstı 9. 9.30 gibi yapmiştim
Canim bugun tekrar yapmana gerek yok yumurtlama olmus bolca degerlendir yarin tekar yaparsin siliklesene kadarKızlar yapayım mı bıdaha test yok 5 gibi mi yapa yım
Siliklestikden sonra 2 gun daha devam edin mutlaka sonra herifini serbest birakabilirsinTamam kuzum bundan 2 saat önce oldu gece gene olur sonra hergun olur inşallah yaa
Insallah canim iBi sabah Bİ gece olsa iş olur zaten nasıp olursa
Yumurtlamadan tam 14 gun sonra adetin gelir yani 11 deil 14 gun olmasi lazimPekı ben eger hamıle kalırsam ozman Gec dönlenme olur demi adetıme 11 gun var
Dollenme si 7 ile 10 gun arasi sürüyorBebek ne zaman olusur ki
Evet bu genelde boyledir yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunurOzman 14 gun snra mı adet olucam
Bende senin kadar heycanli bekliyorum bu sabah kalktim pazarteis saniyom dedim bu kiz niye yazmiyo doktora gitmedimi halaKızlar yarına kadar nasıl sabredecem ya kendimi işe verdim temiz mutfağı temizliyorum valla zaman geçsin diye
7 kasımda adet olucam ya 11dw mı olcam
Evet canim7 kasımda adet olucam ya 11dw mı olcam