- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 32
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #3.081
Arada saat farki var ben eve gelene kadar herkes kayboluyo kizBende burdayım tatlım
Bunlar yaptigim pik oldu dedigimiz test kızlar. Ustteki mesajimdakileri yeni yaptim bu ikisi oglenden
Sirkeyle vajina temizligi arastiriyordum cnm ya
Enfeksiyon icin ilac kullandm ama bu kasinti gecmedi bende dogal yontemler bulayim dedim arastrdm biraz iki su bardagi kaynamis suya bi su bardagi elma sirkesi guzelce yikayip kurumasini bekleyip sonra durulayin diyor onu yaptm bekliyorum simdi cnm belki hamis falan olurum dedim ilac kullanmiyimBulursan bir şey bana da a söyle nolur. Ben elma sirkesini sulandırıp pamukla siliyorum günde üç defa ama sayı tamamen benim uydurmam. Sen de ne var kuzum?
Enfeksiyon icin ilac kullandm ama bu kasinti gecmedi bende dogal yontemler bulayim dedim arastrdm biraz iki su bardagi kaynamis suya bi su bardagi elma sirkesi guzelce yikayip kurumasini bekleyip sonra durulayin diyor onu yaptm bekliyorum simdi cnm belki hamis falan olurum dedim ilac kullanmiyim
Kayisi kuzumKızlar şimdi ben gaz sancısından kıvranıyorum, ne iyi gelir buna bir deyin bana
Kayisi kuzum
Aksam ye yatmadan kuru kaysiyi sabah rahatlarsinTamam canim, sağol
Insallah canimIyi geceler kızlar insalllah 2020 bebekle gelir bize
Siz nekdrlik evlisinizzz acabaInsallah canim
3 aylik evliyim canimSiz nekdrlik evlisinizzz acaba
EkledimBenide eklermisiniz bat 12 kasim
Yaaaaa ne guzel3 aylik evliyim canim