- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #3.101
Teşekkür ederim cokkkEkledim ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim cokkkEkledim ❤
Cocugun varmi yoksa ilkimi dusunuyosun canimYaaaaa ne guzel keske o zamanlarım.geri gelse bende 3 yıllık evliyim 24 yaşındayım.ama sanki 25 ekimde evlendim 25 ekim bizim evlilik.yildonumumuz artikkk
Yok çocuğum ilk evet 3 yıldır vajinimusla.ugrastim 25 ekimde yendim daha yeni taze gelinim.ama kağıt üzerinde 3Cocugun varmi yoksa ilkimi dusunuyosun canim
Cok şükür yenmissin canim ne gusel insallah en kisa zamanda bebisde olurYok çocuğum ilk evet 3 yıldır vajinimusla.ugrastim 25 ekimde yendim daha yeni taze gelinim.ama kağıt üzerinde 3
Cook şükür ne kadr şükür etsem az allahim kimseye byle bisey yasatmasin.Cok şükür yenmissin canim ne gusel insallah en kisa zamanda bebisde olur
Amin canim evet kullanıyorumCook şükür ne kadr şükür etsem az allahim kimseye byle bisey yasatmasin.
Rabbim.her isteyene evlat sahibi yapsın hayirlisini versin
Hormon testi fln yaptrmistik bende esimde hersey normaldi rabbim inşallah nasip eder Folik asit kullaniyormusun
Hadi insalllah yuzumuz guler kasımdaAmin canim evet kullanıyorum
Evet bende öyle okudum da o yüzden yapmadım çünkü benim döngülerim tam günü gününe. Hiç sıkıntım yok o konuda , kaş yaparken göz çıkarmıyim dedimOnu bilmiyorum daha 5 gun var ama arastirmistim baya bazilarinda oluyomus herkesde değil ama
Bende öyle yapmayı düşünüyorum o yüzden 2 ayrı marka aldım. İse yarar insallahSonucları beklıyorum mutlaka ☺ben de ilk innovita aldıgım da ikisini birden yapıyodum hep emin olmadıgım için
Gerçekten haklısınız ya hiç aklıma gelmemişti böyle olabileceğiBence de en iyisi bu dünyanın her tarafından hiç tanımadığın ama tanidiklarindan daha yakın insanlar bence çok güzel bir duygu
AmiiiiiinIyi geceler kızlar insalllah 2020 bebekle gelir bize
Hahaha günaydın parlak hatunGünaydın kızlar
HahhahahahaHahaha günaydın parlak hatun
GunaydiiiiinGünaydınn kızlar