-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #3.121
Kızlar adetten önce gabelık testinde cıkmayıp snra adettı gecikince cıkan varmı olablırmı acaba
Sana kolay gelsin ben daha akşam yemeğine sofra kuruyorum 🍽Napıyosunuz kızlarr durakta servis bekliyorsunuz da işe mi gideceksiniz benim gibi
Oyuzden cıkmaz demi ama 6 gün var 6 gun snra belli olurmu arkadsım yaptı cıkmadı agladı cokktabiki öyle bişey var canım, geç döllenmede öyle oluyor hemen çıkmıyor testte
Bence Kahvalti yapsınMetrodayım işe gidiyorum bu garip ne yapsın
Oyuzden cıkmaz demi ama 6 gün var 6 gun snra belli olurmu arkadsım yaptı cıkmadı agladı cokk
Aa saat farkı mı var kaçırmışım ben nerde yaşadığını canımSana kolay gelsin ben daha akşam yemeğine sofra kuruyorum 🍽
Yok kız benim ihtimalim yok bu ay deglay hatcee inşallah o arkadaşım dediğin sen değilsindiryani sonrasında çıkabilir söyle çok ağlamasın
Akısına bıraktım yok cünkü 8.de Dr randevum var hem adettıin 2 günüay hatcee inşallah o arkadaşım dediğin sen değilsindiryani sonrasında çıkabilir söyle çok ağlamasın
Yok kız benim ihtimalim yok bu ay degl
Saat farkı 10 saat canim, Los Angeles ta yasıyorum ondan sizi sürekli arkadan takip ediyorum yazdığım cevaplarında pek yanıtlamıyorlar konu çoktan birmiş oluyor ben yazana kadarAa saat farkı mı var kaçırmışım ben nerde yaşadığını canım
İnan kuzum vallahi hiç aklımda yok zaten cok kızdım eşime kavga ettik bıraktım hatırladığım sadece 20.de 25.de ve 27 oldu oyuzden ihtimal yok umut ballamıyorum ve 7 adet olursa 8 de Dr gıdcem 2 günü olcakyani kuzum eğer çatladıktan sonra ilişki olmadıysa biraz düşebilir ihtimal tabi, ne zamanlar oldu tam bilmiyorum bi tarih olarak yazsana şu gün yumurtladım şu gün silikleşti şu günler ilişki oldu diye, ona göre regl zamanını tahmin ederiz hem
Saat farkı 10 saat canim, Los Angeles ta yasıyorum ondan sizi sürekli arkadan takip ediyorum yazdığım cevaplarında pek yanıtlamıyorlar konu çoktan birmiş oluyor ben yazana kadar
İnan kuzum vallahi hiç aklımda yok zaten cok kızdım eşime kavga ettik bıraktım hatırladığım sadece 20.de 25.de ve 27 oldu oyuzden ihtimal yok umut ballamıyorum ve 7 adet olursa 8 de Dr gıdcem 2 günü olcak
Gel canim her zaman beklerim valla çokta sevinirimaa ne güzel yaaa bende hep Amerikaya gelmek istemişimdir, olsun yinede sabah saatleri buluşabilirizz orda akşam oluyor
Of ya bu yumurtlama takibi sıkıntılı stresli biseye benziyor, ben daha yeni başlıcam iki uç güne şimdiden stres oldu ya!
Sıkıntı yok kuzum 12 de eşime psikiyatriden randevu aldım o kafadan cıkmadın olmaz bısey25'i yumurtlama, 26 sından sonrası çatlamaydı sanki yanlış mı hatırlıyorum Hatice? Eğer ilişkiler böyle olduysa ihtimal var kuzum umutsuz olma