Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kız benim ihtimalim yok bu ay degl

yani kuzum eğer çatladıktan sonra ilişki olmadıysa biraz düşebilir ihtimal tabi, ne zamanlar oldu tam bilmiyorum bi tarih olarak yazsana şu gün yumurtladım şu gün silikleşti şu günler ilişki oldu diye, ona göre regl zamanını tahmin ederiz hem

İnan kuzum vallahi hiç aklımda yok zaten cok kızdım eşime kavga ettik bıraktım hatırladığım sadece 20.de 25.de ve 27 oldu oyuzden ihtimal yok umut ballamıyorum ve 7 adet olursa 8 de Dr gıdcem 2 günü olcak

Saat farkı 10 saat canim, Los Angeles ta yasıyorum ondan sizi sürekli arkadan takip ediyorum yazdığım cevaplarında pek yanıtlamıyorlar konu çoktan birmiş oluyor ben yazana kadar

aa ne güzel yaaa bende hep Amerikaya gelmek istemişimdir, olsun yinede sabah saatleri buluşabilirizz orda akşam oluyor

25'i yumurtlama, 26 sından sonrası çatlamaydı sanki yanlış mı hatırlıyorum Hatice? Eğer ilişkiler böyle olduysa ihtimal var kuzum umutsuz olma

Of ya bu yumurtlama takibi sıkıntılı stresli biseye benziyor, ben daha yeni başlıcam iki uç güne şimdiden stres oldu ya!

valla ne yalan söyleyim stresli bişey, insana her gün her gün test yapmaktan gına geliyor, ama işte yumurtlama gününü bilmek vs. bunlarda faydalı şeyler diye katlanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…