Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar hanımlar, gebe kalmak isteyenler, gebe olanlar, yumurtlama dönemini takip etmek isteyenler, yumurtlama testleri, gebelik testleri burada her konuyu birlikte konuşup birlikte tartışacağız, birbirimize destek olup birbirimizi takip edeceğiz 😍😍

Sizde gebelik istiyorsanız son adet tarihinizi (sat), beklenen adet tarihinizi (bat), ve aşağı yukarı adet döngünüzü yazarak gruba katılabilirsiniz.( Not: sayfamızda aktif olmayalar bat listesine giremeyecek ve silineceklerdir)
GÜZELLER GÜZELI HAMİŞ ADAYLARIMIZ❤ ve beklenmeyen bat listemiz 😂

@Didem6235 bat 5 Kasım

B BUSR4 (heycanla bekliyoruz) 😘

❤@peripellas :anneadayı::KK200:

R Rainbow3461 bat 7 Kasım

@trncysl bat 15 Kasım

@mayasiz bat 16 Kasım

@Cgdm2537 bat 10 Kasım

@Seker2181 bat 13 Kasım

@nejlaa 86 bat 29 Ekim

❤@Mrs terazi bat 30 Ekim :anneadayı::KK200:

❤@essram bat 8 Kasım

❤@Haticehakance3567 b
at 7 Kasım

❤@Nrarslnn bat 7 Kasım

❤@didima0135 bat 19 Kasım

❤@sardunya58 bat 10 Kasım

❤@Ipek8006 bat 12 Kasım

❤@gizsiz bat 13 Kasım

❤@mrlekn888 bat 23 Kasım

❤@RSHN bat 20 Kasım

❤@Derya Leia bat 6 Kasım

❤@Masalsu01 bat 8 Kasım

❤@m_aslicim bat 13 Kasım

❤@Derya calbay bat 28 Ekim

❤@Esel circassian bat 13 Kasim

❤@Yildem bat 20 Kasım

❤@Hilal244 bat 5 Kasım
Canlar merhabalar benim batı da yazar mısınız 15 Kasım. ve bu arada ovulasyon tersti yaptım bugün şuan çift çizgiyi gördüm. Dün de silikti. Dünü değerlendirdik bugün gece eşim şehir dışına çıkıcak vehafta sonunu da orada geçirecek. Başka yapma şansımız yok malesef :KK43: Bu ayda bize denk geldi şansa bakın ya...

Eklentiler

• OVU.jpg
    OVU.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 26
İki kere yaptım da eşim dalga geçiyor sus dedim beni benle bırak evrene pozitif enerji yayıyorum inanıyorsak olur🤣🤣🤣
Hahaha ben kızıma hamile kaldigimdada yapmıştım ozamannkafama sokmuşlardı hala kafamda yapıyorum her ilişkiden sonra gülerse gülsünler onlar ne anlar ki 😅🤣😂

Canlar merhabalar benim batı da yazar mısınız 15 Kasım. ve bu arada ovulasyon tersti yaptım bugün şuan çift çizgiyi gördüm. Dün de silikti. Dünü değerlendirdik bugün gece eşim şehir dışına çıkıcak vehafta sonunu da orada geçirecek. Başka yapma şansımız yok malesef :KK43: Bu ayda bize denk geldi şansa bakın ya...
üzülme canımm her işte bı hayır vardır
ya tutuğ düşseydi
ALLAH ISINI BİLİR

Kotu denk gelmiş kuzum ya bugün gitmeden degerlendirseydiniz en azından hoşgeldin buarada ❤❤

allah allahhh
biri daha vardı benımle bırlıkte ovu yapan kimdi o yaa :KK70: :KK70:

Selam canım, ben uyanana kadar sayfalar birikiyor, bugün yaptın mi testini. Ben de yapıyorum hala çok silik, hatta ilk yaptıklarım daha belirginmiş poflardayim hala 😩 Bir de bu ay 5 yumurta vardı, bir tanesi mi çatlamaz ya 😡

Selam canım, ben uyanana kadar sayfalar birikiyor, bugün yaptın mi testini. Ben de yapıyorum hala çok silik, hatta ilk yaptıklarım daha belirginmiş poflardayim hala 😩 Bir de bu ay 5 yumurta vardı, bir tanesi mi çatlamaz ya 😡

kiminin günü adete yakın olabiliyor canım sıkma canını

G gizsiz topik olarak sendeyiz son 1 dakika :KK53:

Kotu denk gelmiş kuzum ya bugün gitmeden degerlendirseydiniz en azından hoşgeldin buarada ❤❤
Sağol canım ben buralardayım aslında uzun zamandır ama neden batımı yazma gereği duydum tekrardan bende bilmiyorum. Bakalım eşime bahsettim hallederiz şipşak diyor :KK70::KK70: Ama bildiğimkadarıylr asıl yumurta çatladıktan sonra ilişkiye giirlmesi gerektiği. Yani bu çift çizgi tekrar silik oluyorya işte o gün en verimli gün diye biliyorum. o günde yok zaten eşim

X