- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
Aminnn ay ne güzel ya keşke benimde olsaydı ama inşallah evlenirlerse abi ve kardeşten hala olurum sizdende teyzeee❤Insallahhh kuzummmm bende 3 kiz kardes var teyze olmalara doyamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn ay ne güzel ya keşke benimde olsaydı ama inşallah evlenirlerse abi ve kardeşten hala olurum sizdende teyzeee❤Insallahhh kuzummmm bende 3 kiz kardes var teyze olmalara doyamam
Canim sana umut olsun diye yazayim ben 18 ay yasamadim kimyasal bile dusun. 18 ay sonunda hamile kaldigimi ogrendim simdi 2.5 yasinda şükürKızlar burda en çok deneme olan benım galıba yaş 26 ve ovulasyon denemem 8. Denemedeyım hıc gebelık yasayamadım. Kımyasal bile. 13 aydır evliyim.
Aynen canım zaten sitres yapıp uzuldukce hic olmaz oyuzden iyiyiz güçlüyüz ❤Aynen canim umudumuz kırılmasın ben umutsuzluklara gelemiyorum imkansiz vaka değiliz sonuçta illaki olucak ama sabirla beklememiz gerekiyor
Esimde dun bana kiziyor o konuda kiz 2 yasina gelince yapsaydık istemedin bosuna dieKesinlikle ya, 1 yaşına gelince falan direk çalışmalara başlamak lazım
Esimde dun bana kiziyor o konuda kiz 2 yasina gelince yapsaydık istemedin bosuna die
Benim arkadas ilk cocuguna 1 senede hamile kaldi. Cocuk 6 aylikken bi tane deneme yapmislar tak hamile kaldiAy işte nerden bileceğiz bizde bu şans varken çocuk 1 yaşındayken deneriz şıp diye olur sonra düşünür dururuz napcaz diye
Benim arkadas ilk cocuguna 1 senede hamile kaldi. Cocuk 6 aylikken bi tane deneme yapmislar tak hamile kaldi
Haha aynen ya bilsem bende yapardım ozaman zaten nebilim yaAy işte nerden bileceğiz bizde bu şans varken çocuk 1 yaşındayken deneriz şıp diye olur sonra düşünür dururuz napcaz diye
Aynen canım zaten sitres yapıp uzuldukce hic olmaz oyuzden iyiyiz güçlüyüz ❤
Merhaba canim hosgeldinKızlar merhaba beni de ekleyin benim de 8 kasım :)
Kızlar merhaba beni de ekleyin benim de 8 kasım :)
Bende kendi kendime oyle dusunuyom ilki suruyo ikimcide bide tak diye kalırsamBenim arkadas ilk cocuguna 1 senede hamile kaldi. Cocuk 6 aylikken bi tane deneme yapmislar tak hamile kaldi
Benim ilki de sürdü ikincide surucek gibi duruyor ben Allaha emanetBende kendi kendime oyle dusunuyom ilki suruyo ikimcide bide tak diye kalırsam
Olsun da sürsün canim napalim ya en azindan bi umut var yani 1 tane doğurmuşun ikincide olur elbetBenim ilki de sürdü ikincide surucek gibi duruyor ben Allaha emanet
Bugun yaptımEn soldaki test yumurtlamayi gosterio canim bugunmu yaptin onu
Ozaman enistenin pesini birakma bi 3 4 gun boyuncaBugun yaptım
Kesinlikle basladım bakalım benim garı azdı dıyorOzaman enistenin pesini birakma bi 3 4 gun boyunca
Bugun yaptım
Ozaman enistenin pesini birakma bi 3 4 gun boyunca
, caktirma yumurtlamayi hergun yanasKesinlikle basladım bakalım benim garı azdı dıyor