- Konu Sahibi Paresilaaa
Ben umutluyum insallah tutmustur degerlendirdim gunleri insallah olur ❤ilk ay ilk deneme olmazsada bidahaki aya
Ay inşallah tutmuştur kuzum bakalım benimki de yarın kan verince belli olcak çok heyecanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben umutluyum insallah tutmustur degerlendirdim gunleri insallah olur ❤ilk ay ilk deneme olmazsada bidahaki aya
Evet canim 11 gün kaldı reglim geçsin bir kac gün yapicam test inşallah adet olmamAyy regla az kalmış çok heyecanlıı
Aynen canim olmazsa denemeye devam edicezBen umutluyum insallah tutmustur degerlendirdim gunleri insallah olur ❤ilk ay ilk deneme olmazsada bidahaki aya
Amin insallahhhhh ❤ inşallah pozitif olur teyze olmak istiyorum ❤kız kardeşim ablam yok benim tek kızımAy inşallah tutmuştur kuzum bakalım benimki de yarın kan verince belli olcak çok heyecanlıyım
Evet canim 11 gün kaldı reglim geçsin bir kac gün yapicam test inşallah adet olmam
Amin insallahhhhh ❤ inşallah pozitif olur teyze olmak istiyorum ❤kız kardeşim ablam yok benim tek kızım
Aynen canim pes etmek yok Allahtan umut kesilmez biz denemeye devam edelim olmamissada ❤Aynen canim olmazsa denemeye devam edicez
Aminnn❤İnşallah yaa ❤
Inşallah burdaki bebislerin teyzeleri çok olucak ya maşallah hele gelsin onlarda ❤ biz bekliyoruzzzzYaaa benimde kız kardeşim yok inşallah olurda ilk teyzeleri sizler olursunuz
Insallahhh kuzummmm bende 3 kiz kardes var teyze olmalara doyamamYaaa benimde kız kardeşim yok inşallah olurda ilk teyzeleri sizler olursunuz
Insallahhh kuzummmm bende 3 kiz kardes var teyze olmalara doyamam
Aynen canim umudumuz kırılmasın ben umutsuzluklara gelemiyorum imkansiz vaka değiliz sonuçta illaki olucak ama sabirla beklememiz gerekiyorAynen canim pes etmek yok Allahtan umut kesilmez biz denemeye devam edelim olmamissada ❤
Bende 4 istiyorum kiz bitane yapim hemen digeri icin calismalara baslicam anca oluyo zatrnAyyy 1 tane kız kardeşim olaydı benimde ya o yüzden sırasıyla kız erkek kız erkek çocuk istiyorum ahsjajjsak 4 tane yeter bence, tüm çocuklarım teyze hala amca dayı hepsini olsunlar
Bende 4 istiyorum kiz bitane yapim hemen digeri icin calismalara baslicam anca oluyo zatrn
Insallah kuzum hep destek tam destekBiz burda birbirimize umut olmak için varız zaten, eğer negatif olursa da sonuç diğer aya daha güçlü geçmek için elimizden geleni yapacağız birbirimiz için inşallah
Aynen kiz anca oluyo zatrn zaman kaybetmeyek bariKesinlikle ya, 1 yaşına gelince falan direk çalışmalara başlamak lazım
27 canimBenimde ikinci olucak insallah 26 yasindayim cnm sen peki?
Kızlar burda en çok deneme olan benım galıba yaş 26 ve ovulasyon denemem 8. Denemedeyım hıc gebelık yasayamadım. Kımyasal bile. 13 aydır evliyim.
Canim doktora gittinizmi hic kontroleKızlar burda en çok deneme olan benım galıba yaş 26 ve ovulasyon denemem 8. Denemedeyım hıc gebelık yasayamadım. Kımyasal bile. 13 aydır evliyim.