- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
Ben bu aydan sonra kullanmicam ovulasyon bariz hissediyom yumurtlamami bos bos test harcamicam
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnİnşallahh
Günaydın hosbulduk ❤❤Günaydin kizlar hepiniz hosgeldiniz ❤❤❤❤
Inşallah canım amin ❤Insallah hep beraber hamis oluruz
Ben test işini bitirdim artık ama son kez yine bu sabah yaptım icim rahat olsun diye ve t tamamen siliklesti 7 tane test kaldi elimde dursun kenarda ☺Kızlar gebiş kalmak isteyenlerr, ovulasyon testi kullanıyor musunuz
Ben bu aydan sonra kullanmicam ovulasyon bariz hissediyom yumurtlamami bos bos test harcamicam
Ben yumurtlama geçtikten sonra kasik agrisi hisedersem yine yapiyorum nolur nolmaz diyeBen test işini bitirdim artık ama son kez yine bu sabah yaptım icim rahat olsun diye ve t tamamen siliklesti 7 tane test kaldi elimde dursun kenarda ☺
25 de oldu bugün 27 si son kez yaptım çizgi gitti tamamen kasık agrım zaten yumurtlamadan 1gun önce başladı hala devam ediyor ara ara ona bakarsam yandımBen yumurtlama geçtikten sonra kasik agrisi hisedersem yine yapiyorum nolur nolmaz diye
25 de oldu bugün 27 si son kez yaptım çizgi gitti tamamen kasık agrım zaten yumurtlamadan 1gun önce başladı hala devam ediyor ara ara ona bakarsam yandım
Aynen agri bende cok oluo kasikdabazen yapiom iste25 de oldu bugün 27 si son kez yaptım çizgi gitti tamamen kasık agrım zaten yumurtlamadan 1gun önce başladı hala devam ediyor ara ara ona bakarsam yandım
A. Selam canim hoşgeldinSlm kızlar merhaba
En soldaki test yumurtlamayi gosterio canim bugunmu yaptin onuKızlar bnads Bi el attın cok kasıklarım ağrıyor
Valla canım ben 2 aydır adet sancısı ve yumurtlama sancısı cekiyorum ondan öncesinde ne ağrı ne belirti üstüme geçene kadar adet olduğunu fark etmiyordum ama ağrılarım bugün hafif 25 26 sinda çok şiddetliydiYumurta çatlamaya çalışırkende ağrıyor sizde demek ki
Keşke bende hissetsem yaaa kıskandım sizi
Canım soldan ilk test yumurtlama gunu bugünmü yaptınKızlar bnads Bi el attın cok kasıklarım ağrıyor
Ayniyiz ozaman daha gerek yok ya çatladı artık şimdi test sırası gebelikte 12 kasimi bekliyorum 7 kasim adet gunumAynen agri bende cok oluo kasikdabazen yapiom iste
Benim goguslerde yumurtlamayla birlikde hafif hafif basliyo adete kadar agri cekiyorum benden bu ay umut yok sizlerin testlerini merakla bekliyorumAyniyiz ozaman daha gerek yok ya çatladı artık şimdi test sırası gebelikte 12 kasimi bekliyorum 7 kasim adet gunum
Kızlar bnads Bi el attın cok kasıklarım ağrıyor
Ayniyiz ozaman daha gerek yok ya çatladı artık şimdi test sırası gebelikte 12 kasimi bekliyorum 7 kasim adet gunum
Ben umutluyum insallah tutmustur degerlendirdim gunleri insallah olur ❤ilk ay ilk deneme olmazsada bidahaki ayaBenim goguslerde yumurtlamayla birlikde hafif hafif basliyo adete kadar agri cekiyorum benden bu ay umut yok sizlerin testlerini merakla bekliyorum