- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.101
Kan verdim kuzum idrara cesaret edemedim yarin kanda cikana ragziyim kısmet olmadı bidahaki ay inşallahVarsa bu saate bile cikar kuzum sabah öpglen fark etmez
Ayy persembe gidicem kizlar ya doktora hem degerde yukselir o zamanaEveeeeet hemen kan vermeye koş canım kooooşNe bereketli bir gündü ya
Canim
Ayyy var mi cidden yaa gordunuz dimi sizde
Saglik ocagina ugradm kan versem yarin ogleden sonra cikicakti dedim persembe verir bi saate alirim sonucuAyy persembe gidicem kizlar ya doktora hem degerde yukselir o zamana
Kan verdim kuzum idrara cesaret edemedim yarin kanda cikana ragziyim kısmet olmadı bidahaki ay inşallah❤
Son adet 3 ekim bat 7 kasım kuzum inşallah vardırkuzum en son ne zaman adet oldun bencede sende var bebiş
Ayy persembe gidicem kizlar ya doktora hem degerde yukselir o zamana
Saglik ocagina ugradm kan versem yarin ogleden sonra cikicakti dedim persembe verir bi saate alirim sonucu
hmm benim bat 17 ye denk geliyor sanki10 KASIM BAT . ama yumurtlamam biraz gecikti BAT 15 kasım olabilir.
Amin cnm insallah hepimizeSağlıklı bir gebelik olur inşallah kuzum hayırlı olsun
Amin cnm insallah hepimizeburasi bana hem moral oldu hem ugurlu geldi hepinizin hayirli haberini alirm insallah
Insallah kuzum aminnnhayırlısı olsun canımm, inşallah vardır da hamişler olarak listenin tepesine çıkarırız sizi R Rainbow3461
Ozel var yakinda da bnmkinin haberi yok killanicak bi daha ciksam suprizi bozulmasin istiyorumacilde 1saatte çıkıyor kuzummeğer yakınsa
ama dünle bugün çok önemliVALla yapamam artık kuzum:)))
Amin kuzum insallahYa bugün ne güzel bir sürü hamiş haberi aldık, inşallah seninkini de yarın alırız kuzucumm R Rainbow3461
Insallah kuzum amin Allah ragzi olsun ❤INSallah guzel haberler verırsın bıze kuzum
Barkot ney kiz ben bakmadim biside vermediler kan verdim ciktim netten nasil ogrenebilirim e devletim yok benimSaglık ocağında barkotunu bak arada bir netten bllı oluyor
Doktorda bana gün aşırı demıstıama dünle bugün çok önemli
Yok kuzum valla birsey vermediler bana barkod nerede yaziyorduki baska turlu ogrenebilirmiyimkuzum barkod elindeyse internetten 2 saat sonra hemen çıkıyor sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?