Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kzuum ya bol bol dua edelim burdan bu ay bir sürü hamile çıksın ve bende insalalh çünkü eşime Supriz yapmak istiyorum hayatında en çok istediği şey cocuk ya
Bende surpriz yapmak istiyorum valla 29 Kasım tanışma yıldönümümüzde.. İnşallah hamileyizdir

G gizsiz hemen raporları ver çok merak ettim seni kuzucumm
hiç bişey olmadı
o kadar sınırlı, üzüntülüyüm ki
kapıdan girdi o kadar hevesliydi ki 'öptü falan aha burda baslıycak ' dedim
neşesi yerinde falan
gelecek abisi için bişeyler almış (cok sevdiği bi abisi)
şunu yaparız bunu yaparız falan dıyo
bende o sevindi diye mutluyum
gecenin sonu gizel bitecek dedim.
saat 20 oldu yok adam, 21 oldu yok. ara bi dedim.
vardıya vardı 20dk geliriz dedi.saat oldu 22 hala yoklar.
yine aradı işler uzadı gelemıycem dedi adam.
bu tabi saydı sövdü
surat düştü o kadar beklemeye

başladı çukur izlemeye,bende içimden düşünüyorum diyorumki '' birileri eve gelmedi diye 2 aksamdır sohbetini yaptıgımız seyı yapmamazlık yapmaz herhalde''

yataga gectik.soyunmadım ama sarıldım öpmek istedim
''dur canım ya cok fena uyku bastırdı dedi''
şaka yapıyosun dımı x dedim
yoo ciddiyim dedi.
gözler zaten kıpkırmızı olmus gercekten gelmiş uykusu
ama yinede insan böyle yarım yada yarı yolda bırakılmaz

sarılmak istedi.çek şu kolunu dedim. döndüm arkamı yattım uyudum
o kadar üzgünüm ki hiç bişeye hevesim kalmadı
bu kadar değersiz hissetmemiştim kendimi

Hadi inşallah canım bizi de haberdar et sonuçtan ne zaman çıkacakmış bisey dediler mi
2 saate çıkarmış canım hemen buraya atacağım sonucu umarım güzel sonuçlar çıkar da hevesim kursağımda kalmaz yine

Çok üzüldüm canım ya ne olacak sizin bu haliniz böyle ya nie bu kadar geç çıkıyor ki işten zaman ayirmazsa siz ne zaman çocuk çalışmaları yapacaksınız beklemek yerine konuş canım bence

Çok üzüldüm gizsiz, cidden. Nasıl hissettiğini tahmin edebiliyorum. Ama daha fazla üzülüp canını sıkma lütfen.

Gizsiz ya gercekten üzüldüm ne desek bu enisteye bilemedim ya. Neden anlamazlar ki sadece belli gunler sans var diye ne guzel catlamistida.

ben şu an o adama sövüyorum madem vardıya var adamların evine niye gelmek istiyorum diye haber veriyorsun bir gün önceden bu insanları eve bağlıyorsun belki başka bir planınız var böyle anlayışsız insanları dövesim geliyor......
yani ne denir bilmiyorum kuzum ya o adam hiç haber falan etmeseydi belki olurdu dün, sabah ne güzel mesaj falan atıp duruyordu offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…