- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #6.681
Bizimkinin umrumda olmaz ki amaKizlar size bi tüyo verimherifleri yataga atamiyosaniz zorlaniyorsaniz ince siyah kilotlucorap varya onlardan giyin cok ise yariyo
Dene biBizimkinin umrumda olmaz ki ama
Kizlar size bi tüyo verimherifleri yataga atamiyosaniz zorlaniyorsaniz ince siyah kilotlucorap varya onlardan giyin cok ise yariyo
Parcaliyobunu bi kere daha demiştin
Benimkinde eti görmesi lazım
Parcaliyobugun elbise giydim corapla bi yirtsammi diyo manyak corap birakmadi
Hic bilerek giymedim hep kendi giydirdihahsjajjs sende bilerek mi giyiyon kız
Vayy bu kadın beni çok delı şeylere yönlndreyore yaa vahşiii hatunumHic bilerek giymedim hep kendi giydirdi
Baktıracam canım yarınya kuzumm benim eşim söylememi isterdi hemen öğrenmek isterdi valla, zaten sana yarın da bugün de kan değerini söylerler en fazla, kadın doğumda keseyi göremez daha çok erken gidip değerine baktırsan keşke
Hahahahah ben henüz taze gelin olunca beni kucakliyor yatak odasina hahahahKizlar size bi tüyo verimherifleri yataga atamiyosaniz zorlaniyorsaniz ince siyah kilotlucorap varya onlardan giyin cok ise yariyo
Hahahahah ben henüz taze gelin olunca beni kucakliyor yatak odasina hahahah
Kizlar size bi tüyo verimherifleri yataga atamiyosaniz zorlaniyorsaniz ince siyah kilotlucorap varya onlardan giyin cok ise yariyo
Ben tek deilim ozamam sevindimAy onun bizde de ayrı yeri var . Bi başka etki yaratıyor demek ki hikmeti neyse artık
Canım ben bu ay geç yumurtladim ya yumurtlamadan 14 gün sonrasını mi sayacağım yaay inşallahhhh
Uzaniyorum yasak elma var onu izliyoruzNapıyosunuz kızlarben temizlik yaptım yoruldum ya daha şimdi uzandım bi bakiyim ne yaramazlik yapiyosunuz dedim
Canım ben bu ay geç yumurtladim ya yumurtlamadan 14 gün sonrasını mi sayacağım ya
Napıyosunuz kızlarben temizlik yaptım yoruldum ya daha şimdi uzandım bi bakiyim ne yaramazlik yapiyosunuz dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?