- 13 Temmuz 2019
- 174
- 270
- 103
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #6.641
Çay TV yatış rahatsızlık ateş gripKızçeler nasılsıniz ne yapıyorsunuz bakalım
Değilmiş kuzu kahverengi akıntı geldi açık renk sonra pembe. Renk geldi gelen giden yok suanKuzum sen sanki adet oldum demiştin gündüz, ben mi yanlış hatırlıyorum, yoksa adet değil miymiş
suan vrmı kanama cnmYok kuzum testim
Tesekkur ederim canimAftyet olsun canım
Yok cnm hatta 6 dan beri yoksuan vrmı kanama cnm
Gecmiş olsun cnmÇay TV yatış rahatsızlık ateş gripYasak elma yeni bölümünü bekliyorum
Değilmiş kuzu kahverengi akıntı geldi açık renk sonra pembe. Renk geldi gelen giden yok suan
Yok cnm hatta 6 dan beri yok
[/QUOTE Bana göre oo bebiş
Sağol canım tüm hastalara inşallahGecmiş olsun cnm
Bazen benim regal dönemlerimin basi da boyle oluyor ama insalllah senin yerlrsme kanamasidirrrrr inşallahDeğilmiş kuzu kahverengi akıntı geldi açık renk sonra pembe. Renk geldi gelen giden yok suan
İnşallah yakahverengi ve pembeyse bilemediminşallah yerleşmedir
Sperm sorunu olmayanlar işin her gün ilişki öneriyorlar1 gün ilişki bir gün dinlenme canım yani bir ayda 14 defa falan ilişki oluyor adetin başlaması ya da bitmesine göre. Her gün olursa sperm kalitesi düşer.
İnsallah cnm 4 düsükten sonra artık olsunBazen benim regal dönemlerimin basi da boyle oluyor ama insalllah senin yerlrsme kanamasidirrrrr inşallah
HergunmuuuuSperm sorunu olmayanlar işin her gün ilişki öneriyorlar
İnşallah öyledir benim geçen ay öyle oldu umutlandım gece devamı geldi. Hakkında hayırlı ne ise o olsunİnşallah ya
Yaaaaaİnsallah cnm 4 düsükten sonra artık olsun
Kanama açık pembe yada koyu kahve olur ka. Kirmizisi değil ve sadece damla damla gelir yani cok fazla gelmez boylemi seni kiTestim yok kuzum eger kesilirse yarın hemen uyanınca acile gidicem
Yanı yumurtlama görüldüğü tarihten itibaren üç günHergunmuuuu
Aminnnn Allah ım ellerimizi boş çevirmesin kim hasret cekiyorsa versinİnşallah öyledir benim geçen ay öyle oldu umutlandım gece devamı geldi. Hakkında hayırlı ne ise o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?