- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #6.621
Aynn sen fazla cektirmeBenden zaten 3 yil.bi cekti vajinimus vardi
Nekdr surede hamis.kaldin peki canim 17 yasinda evlendin demek ben 21 yasinda evlemdim.erknmi evlendimm diodumYok cnm ben ilk baska istemedm erken evlendim cok 17 yasdadortyildan sonra istedim
Aynen bi rahatlasin adam.nefes alsinAynn sen fazla cektirmeyeter gari
Bnm ilk askimdi esim genclik iste sevdik evlendik ❤yok oglum bir yil ustune oldu dusen bebiste dokuz ay ustune olmustu bu bakalm kac ay bekleticekNekdr surede hamis.kaldin peki canim 17 yasinda evlendin demek ben 21 yasinda evlemdim.erknmi evlendimm diodum
Gec olsun guc olmasin insallah oda gelir annesiBnm ilk askimdi esim genclik iste sevdik evlendik ❤yok oglum bir yil ustune oldu dusen bebiste dokuz ay ustune olmustu bu bakalm kac ay bekleticek
Insallah tum annis adaylarinin basinaGec olsun guc olmasin insallah oda gelir annesi
Insalllah Instagramda bebek.kiyafetlerine eriyen tek ben degilim.herhlde❤❤❤Insallah tum annis adaylarinin basina
2 gün cnmAdetine kac gun kaldi
Ya geçen ay 9 unda hasta oldum 28 normalde döngüCnm bnm git kan ver kesinlikle bence yerleşme bu
Kanama kesilirse insallah yerlesmedir canim yarin bi test yaparsin hatta 2 gun kalmis eger kan gelmiyosa bi yap. Istersen2 gün cnm
Yarın git baktı benceYa geçen ay 9 unda hasta oldum 28 normalde döngü
Bu ay da 4 ünde acayip bi durum yarına kadar beklicem artık
Testim yok kuzum eger kesilirse yarın hemen uyanınca acile gidicemKanama kesilirse insallah yerlesmedir canim yarin bi test yaparsin hatta 2 gun kalmis eger kan gelmiyosa bi yap. Istersen
HahahaKızçeler nasılsıniz ne yapıyorsunuz bakalım
Hiç belirti de yok kiYarın git baktı bence
Her şartta uzulcem ki
Test yp evde varmıHiç belirti de yok kio yüzdem ihtimal vermedim açıkçası
Kuzum sen sanki adet oldum demiştin gündüz, ben mi yanlış hatırlıyorum, yoksa adet değil miymişYa geçen ay 9 unda hasta oldum 28 normalde döngü
Bu ay da 4 ünde acayip bi durum yarına kadar beklicem artık
Yok kuzum testimTest yp evde varmı
Aftyet olsun canımHahahaiyidir hosgeldin canim.cay iciyorum.ben buyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?