- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.441
Hepiniz delisinizMememi elle diye dolaşıyorum evde hahahahahah kafam yandı
Aynen buay adet gelsun gidecem kafam karsiti illa sorun var yumurtlama donemi neden bukadar agrili mesela kafami karistirdiGit yaptir canim niye 1 yil sonra benim bu ay randevum var denemenin 3. Ayindayim bekleme nekadar erken okadar iyi
Seninki tam sopalik valla ya kiz biz esimle beraber gunluk 12 saat çalışıyoruz bazen yorgunlukdan ölüyoruz ama yinede yapiyoruzCanım onda sıkıntı yokta çok yorgun
Tatil olmasına rağmen sabah 7den beri ayakta
Şimdi bıde geç gelicek
Enerjı sıfır olucak
Herseyi bukadar takma benimde agrili gecer yumurtlamam hep bu ay doktora sorucam onu zaten normalmi diye haber veririm bu konuda sana canimnAynen buay adet gelsun gidecem kafam karsiti illa sorun var yumurtlama donemi neden bukadar agrili mesela kafami karistirdi
tmm cnm bende adetdonemimi bekliyorum sizinyaskacHerseyi bukadar takma benimde agrili gecer yumurtlamam hep bu ay doktora sorucam onu zaten normalmi diye haber veririm bu konuda sana canimn
Benim anlamda 8 yıldır evli o da 32 yaşında çocuğu yok hiç
27 yasindayim ben canimtmm cnm bende adetdonemimi bekliyorum sizinyaskac
Sonunda okumayı bitirdim bravo size kaç sayfa konuşmuşsunuz
Oh maşallahSagol canimsizede nasip olsun insallah hepimizede Bende 3 aydır deniyorum 2. Cocugumuz olsun istedik
Ben sabah uyandigimda neler cekiyom su saat farki yuzundenSonunda okumayı bitirdim bravo size kaç sayfa konuşmuşsunuz
verdi içiyorum hatta bittu bile gidince birdaha isticem27 yasindayim ben canim
Bide folik asit iciyomusun vitamin
Allah enkisa zmanda verir inşllahBenim anlamda 8 yıldır evli o da 32 yaşında çocuğu yok hiç
Rica eseriz canim B BUSR4 yapmis ben bazen cok yogun oldugum icin saolsun bitanem hemen yapiyoOh maşallah
1 tane olmuş ya 2.si de olur kuzum
D1DEM listeye aldığın için teşekkür ederim. Artık benim de batım satım var yuppi
Vallahi eksik kalsam çatlardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?