Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım onda sıkıntı yokta çok yorgun
Tatil olmasına rağmen sabah 7den beri ayakta
Şimdi bıde geç gelicek
Enerjı sıfır olucak
Seninki tam sopalik valla ya kiz biz esimle beraber gunluk 12 saat çalışıyoruz bazen yorgunlukdan ölüyoruz ama yinede yapiyoruz

Aynen buay adet gelsun gidecem kafam karsiti illa sorun var yumurtlama donemi neden bukadar agrili mesela kafami karistirdi
Herseyi bukadar takma benimde agrili gecer yumurtlamam hep bu ay doktora sorucam onu zaten normalmi diye haber veririm bu konuda sana canimn

Sagol canim sizede nasip olsun insallah hepimizede Bende 3 aydır deniyorum 2. Cocugumuz olsun istedik
Oh maşallah
1 tane olmuş ya 2.si de olur kuzum
D1DEM listeye aldığın için teşekkür ederim. Artık benim de batım satım var yuppi
Vallahi eksik kalsam çatlardım

Oh maşallah
1 tane olmuş ya 2.si de olur kuzum
D1DEM listeye aldığın için teşekkür ederim. Artık benim de batım satım var yuppi
Vallahi eksik kalsam çatlardım
Rica eseriz canim B BUSR4 yapmis ben bazen cok yogun oldugum icin saolsun bitanem hemen yapiyo aramiza hosgeldin hamis haberinide en kisa zamamda aliriz insallah

Allah enkisa zmanda verir inşllah
[/QUOTE]
Amin canım inşallah isteyen herkese versin rabbim doktora gittin mi hiç ne diyor doktorlar

Kizlar şansım yokmuş olduğunuz hastanede sadece çocuk acılı var bakmadılar oyuzden mecbur salı gününü bekliycem sağlık ocağına kaldım yine
Kizlar buarada benim iç çamaşırımda yine pembe kahve tonlarında lekeler var ve çok fazla akintim var iç çamaşırımdan taytima kadar geçmiş neyin nesi anlamıyorum valla kafayı yicem meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…