- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.421
Doktora hic gittinizmi bi sorun varmi diye hormon testi yumurtaliklar bakildimi hepsine5 ay hic korumadım yaşım itibariyle ben 20liyaslarda olsam takılmazdım yaşım 32 o beni geriuor.sizin duurm nedir
Hic sormaOda güzelmiş değişiksjn valla sen
Ayyyy insallh canım inşallah burdaki herkesin haberini alırız inşallahKizzzz ınsallah kiz ağzın bal yesin kucağın bebek dolsun
Yasasa fazla takilmasizin yaş kac bnei yas geriyir
peki onca ağrıya rağmen ovulasyon testinin haa silik olması nedirkendimden şüphe ediyorum testi yapınca
Benim 27 senin yaşın kaç ki bu kadar strese giriyorsunsizin yaş kac bnei yas geriyir
Hoşbuldum, ne güzel bir karşılama oldu bu böyle
Madem iyi buluyorsun topiği niye gelmiyorsun bakalım
Tamam öyleyse beklerizsessiz izleyicilerdendim ben ama firsat buldukca geleyim canim hazir burda da konusacagiz :) Benim bir oglum var canim ancak buraya yetebiliyorum girip yorup yapip cikiyorum genelde ama soz gelicem
Senin hasatın cıkmıssa benim pertim cıkmıs oluyor 6. Yıla :)))Sen ne tazesi dersen benim haşatım çıkmış oluyor o zaman 5 yılla
Yok yavrum ne kilosu.
2 aydır kullanıyorum. İlk ay folattro kullandım bu ay elenatal e geçiş yaptım. 3 gün sonra 3.kutuma başlayacağım.
Almayı bırak kilo vermişim
Siyah üzüm yiyorum çekirdeği ile o da eritiyormuş.
32Benim 27 senin yaşın kaç ki bu kadar strese giriyorsun
Tamam öyleyse bekleriz
Allah bağışlasın oğluşunu kuzum
yumurtalık sorun yokdendi 1yilsonra hormon testine gel dediDoktora hic gittinizmi bi sorun varmi diye hormon testi yumurtaliklar bakildimi hepsine
Kızlar bu zeytinyağını araştırıyorum sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı içmenin gerçekten herşeye faydası var ya, bence hepiniz için kızlar hatta sabahları Didoş yoklama alsın kim içti kim içmedi diye
Ya canim saat kacta gelirse gelsin sen hazirlan bekle onuda harekete gecirYaaa bana akıl verin
Herif gelince bişeyler yapıp benım bu geceyi boş geçmemem lazım
Offf valla içim çürüdü yaa
Moralim sıfır
Evet hepimiz yapalim sonuçta dogal bisi zarari olmaz faydasi fazlasiyla olurKızlar bu zeytinyağını araştırıyorum sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı içmenin gerçekten herşeye faydası var ya, bence hepiniz için kızlar hatta sabahları Didoş yoklama alsın kim içti kim içmedi diye
Git yaptir canim niye 1 yil sonra benim bu ay randevum var denemenin 3. Ayindayim bekleme nekadar erken okadar iyiyumurtalık sorun yokdendi 1yilsonra hormon testine gel dedi
Canım onda sıkıntı yokta çok yorgunBi olsa diyorsun da esin ilişkiye düşkün değil mi onu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?