Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 ay hic korumadım yaşım itibariyle ben 20liyaslarda olsam takılmazdım yaşım 32 o beni geriuor.sizin duurm nedir
Doktora hic gittinizmi bi sorun varmi diye hormon testi yumurtaliklar bakildimi hepsine

Hoşbuldum, ne güzel bir karşılama oldu bu böyle
Madem iyi buluyorsun topiği niye gelmiyorsun bakalım
sessiz izleyicilerdendim ben ama firsat buldukca geleyim canim hazir burda da konusacagiz :) Benim bir oglum var canim ancak buraya yetebiliyorum girip yorup yapip cikiyorum genelde ama soz gelicem

sessiz izleyicilerdendim ben ama firsat buldukca geleyim canim hazir burda da konusacagiz :) Benim bir oglum var canim ancak buraya yetebiliyorum girip yorup yapip cikiyorum genelde ama soz gelicem
Tamam öyleyse bekleriz
Allah bağışlasın oğluşunu kuzum

Senin hasatın cıkmıssa benim pertim cıkmıs oluyor 6. Yıla :)))

Bende basliycam canim eger regl olursam ki insallah olmam

Yaaa bana akıl verin
Herif gelince bişeyler yapıp benım bu geceyi boş geçmemem lazım
Offf valla içim çürüdü yaa
Moralim sıfır
Ya canim saat kacta gelirse gelsin sen hazirlan bekle onuda harekete gecir bak kk da unludur leopar giyin gırgır yap evi derler gerisi hallolur

Evet hepimiz yapalim sonuçta dogal bisi zarari olmaz faydasi fazlasiyla olur

KIZLAR REGL BASLADIGI GUN BASLIYORUM HER SABAH AC KARINLA 1 CORBA KASIGI SAF İŞLEM GORMEMIS ZEYTIN YAGI ICIYORUZ 15 GUN BOYUNCA

Bu bilgiyi bizimle paylasan arkadasimizada cok tsk ediyoruz

Kızlar eşime ellettim şimdi bendim memeler biraz büyümüş sol meme ucum da acıyor bel ağrısı bol gaz iliskide sol kasik acisi ne dersiniz bebikto var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…