- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.401
stres olmayacak diyor herksBunalmak yok boyle yaparsam zaten olmaz ama
Iste yarın yapamıcamya ona canım skkınCatladiginda spermle bulusmazsa gebelik olmaz canim. Ya iceride sperm olmasi lazimki sukur bugun iliski olmus bu guzel bisey. Yada yumurta icerideyken yeni bir iliski olmasi lazimki ikisi bulussun gebelik olsun
Yarın esım yokNeden yarin olmuyor onu anlamadim canim siz normalde ustuste yapiyordunuz ya ondan dedimMartilikiz07
Aminnnnn hamissin dualarında bizi de bulundur canımİnşallah canım benim inşallah öyle Bi şy olsun kitek atışta bebiş olsun rabbim gönlüne göre versin kurban olduğum Allahım buradaki herkese kim istiyorsa bebiş nasip etsin inşallah
Evet stres coooookkk etkiliyor canım olmamasına odaklanıyor otomatikmen kafanın rahat olması lazım sırf çocuk için ypmayacaksinstres olmayacak diyor herks
Evet canim stres en buyuk etken zaten olmamasi icin rahat birak kendini siz nezamandir deniyorsunuzstres olmayacak diyor herks
Kiz didos rüya gördün mü senEvet canim stres en buyuk etken zaten olmamasi icin rahat birak kendini siz nezamandir deniyorsunuz
Lan yok yaKiz didos rüya gördün mü sen
Kasıktada bı sancı basladıki sormayın
Sanki gaz varmışsa çıkmıyor gibi ama yok
her zaman duamdasınızAminnnnn hamissin dualarında bizi de bulundur canım ❤
Alalh seni napmasin la bari birsey goreydinLan yok yane ruyasi belki sizleri gorurum dedim ama fos
Allah razı olsun kuzum rabbim sana da sağ salim dogmayi bebisini kucağına almayı nasip etsin inşallahher zaman duamdasınız
Bi olsa diyorsun da esin ilişkiye düşkün değil mi onu merak ettimKuzum içkili bi yere gitmedi
Ki benımki içkili hayatta yapmaz
Kalkmıyorum zaten bi olsaaa
Kiz gormuyom kiAlalh seni napmasin la bari birsey goreydin
Kizzzz ınsallah kiz ağzın bal yesin kucağın bebek dolsunCanım sende çukurdan önce yap
Olabilir canım benimde ilk hamileligimde bilmiyordum hamile olduğumu ilişkide kasıklarım karnım çok ağrıyordu
5 ay hic korumadım yaşım itibariyle ben 20liyaslarda olsam takılmazdım yaşım 32 o beni geriuor.sizin duurm nedirEvet canim stres en buyuk etken zaten olmamasi icin rahat birak kendini siz nezamandir deniyorsunuz
Kuzum Sana söyle diyim eşim bugün sabah 7 sen beri ayakta.işlerini halletti.şimdi geç gelse ölü gibi uyumak istiycek
Yoksa ben biliyorum yapıcagımı ama yorgunda.koca gün dışardaydı.
peki onca ağrıya rağmen ovulasyon testinin haa silik olması nedirBende gündüz değerlendirdim canım zar zor. Pazar yorgunum modu erkeklerde malum.
Benimde sızlama var kasıklarımda ve şişmeye başladı karnım . Hep yumurtlama dönemim acılar içinde yatıyorum
sizin yaş kac bnei yas geriyirEvet stres coooookkk etkiliyor canım olmamasına odaklanıyor otomatikmen kafanın rahat olması lazım sırf çocuk için ypmayacaksin
Oda güzelmiş değişiksjn valla senKiz gormuyom kigormekde istemiyom acikca bisi gorumce korkuyom hemem nolcak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?