- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.310
- 598
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #4.061
Yok kuzum yarin gideceğiz, Pazar döneceğiz. Şimdi ben günleri nasıl ayarlasam. Bugün ok diyelim yarin da mi olmalı yoksa Pazar mi
Iyi aksamlar kızlar sizlerlede paylaşmak istedim. 8 kasim cuma günü mevlid kandili.
Peygamber efendimiz S.a.v dogum günü.
Dualarimizda hem kendimizi hemde ici evlat hasretiyle yanan kardeşlerimizide analim. Kimin duası kabul olur bilinmez.
Mevlit Kandili'nde kimin bir dileği varsa akşam namazını kılıp yerinden kalkmadan 40 kere Fatiha süresini okuyup ardından şu duayı ederse kabul olunur.
“Allah’ım ! Senin ilmin benim isteğime yeterlidir. Fatiha hürmetine dileklerimi ihsan eyle. Senin keremin bana kafidir. Kereminle muamele eyle. Fatiha hürmetine gönlümde olanı meydana getir Allah’ım!”[/U][/I][/B]
Merhaba hosgeldin canim benimde ihtiyacım var iyibir doktora kuzum bende avrupa yakasındayım bulursak iyi olurKızlar Merhaba bende denedim bakalım adet günümü bekliyorum olursa İstanbul Avrupa yakası kadın doğum dr tavsiyesi olan var mi acaba? Ben ilkinde sorunlar yaşadım da
Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın o gün cok dua edecegım bizler içinnnnAllahım inşallah hayırlısıyla nasip eder isteyen,ellerini açan herkese..rabbim içinde annelik duygusu olsn herkese tattırsın..mutlaka 10 gün sonra yine haberleşelim,8 nde kandil Rabbim büyüktür
Benim akintim sarı değil süt beyaziydi kuzum gecti simdiiğneler girmesi bi tuhaf kuzum başka bişeyde olabilir Allah korusun, sarı akıntıda enfeksiyon belirtisi diye biliyorumD1DEM ??
Kizlar test yapacaklar için tekrar paylaşıyorum ona gore hesap yapıp test yapın
Buarada yumurtlama gününden hesaplamıyormuş catladiktan sonra değil
Olabilir canım testte çıkma şansı var hassasiyetine gore ama çıkmayada bilir birazdaha beklemek iyi olur ben 17. Gün-de yapicam regl olmazsam testi yumurtlamadan itibaren 17.günde yani haftaya cumartesi pazar gibiBenım 30 lardadır o zaman varsa
Aynen bende canım zaten randevum var haftayaOlabilir canım testte çıkma şansı var hassasiyetine gore ama çıkmayada bilir birazdaha beklemek iyi olur ben 17. Gün-de yapicam regl olmazsam testi yumurtlamadan itibaren 17.günde yani haftaya cumartesi pazar gibi
Insallah canim aminnnnAynen bende canım zaten randevum var haftayaInsallah hamiş kalırız
Hadiii bende Kayseri'de oturuyorum enişte neresindenen güzelini yapıyosun bu yaz bende kaçtım yıllık izinlerimle ama geri Dönüyoruz mecburannem buralı ben aslen Ankaralıyım ama zamanında buraya yerleşmişler kalmışlar eşimde kayserili, hep içanadoluluyuz ama burda çakılı kaldık, hepimiz iç anadolu havasına alışkınız pişiyoruz burda valla
Bendede piko var canım kilon var mı seninAy kuzu normalde ben günü gününe olmam ki Pko var bende ılacsız olmuorumkafam karıştı
Kızlarr napıyonuzzz benim kocacım şu an Gs maçına hazırlanıyor sanki kendi çıkıp oynayacak gibibende battaniyemin altında elimde telefon gözümde siz uzanıyorum
Ben demiştimSon 1 saatim kaldi isden cikmaya nazar ettiniz beni geçen kim demisti hic cikmiyon mu sen siteden diyeyogunlukdan siteye giremiyorum resmen
Ben yeni uyandımöyle güzel uyumuşum ki rüya bile görmüşüm, balkondan at giriyordu
Son 1 saatim kaldi isden cikmaya nazar ettiniz beni geçen kim demisti hic cikmiyon mu sen siteden diyeyogunlukdan siteye giremiyorum resmen
Allah hayırlara cevirsin canim..Ben yeni uyandımöyle güzel uyumuşum ki rüya bile görmüşüm, balkondan at giriyordu
Senin agzini sevmim lanBen demiştim
Kiz sizin orda saat kacBen yeni uyandımöyle güzel uyumuşum ki rüya bile görmüşüm, balkondan at giriyordu
Hic sorma mahvetriler beniah kuzucumm bunlar hep cadılar bayramı yorgunluğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?