Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum yarin gideceğiz, Pazar döneceğiz. Şimdi ben günleri nasıl ayarlasam. Bugün ok diyelim yarin da mi olmalı yoksa Pazar mi

kuzum yarına pik olcağını sanmıyorum birax daha koyulaşır ama pazar pik olcak sanki, sen pazar eve dönünce ve pazartesiyi kesin değerlendir testlere de devam et

Anlamını okudukça titrediğim bir duadır Fatiha, sagol kuzum

Son düzenleme:
Kızlar Merhaba bende denedim bakalım adet günümü bekliyorum olursa İstanbul Avrupa yakası kadın doğum dr tavsiyesi olan var mi acaba? Ben ilkinde sorunlar yaşadım da
Merhaba hosgeldin canim benimde ihtiyacım var iyibir doktora kuzum bende avrupa yakasındayım bulursak iyi olur

Allahım inşallah hayırlısıyla nasip eder isteyen,ellerini açan herkese..rabbim içinde annelik duygusu olsn herkese tattırsın..mutlaka 10 gün sonra yine haberleşelim,8 nde kandil Rabbim büyüktür
Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın o gün cok dua edecegım bizler içinnnn Rabbım daha fazla aratmadan versın hepımıze ınsallahhhhhh

Benım 30 lardadır o zaman varsa
Olabilir canım testte çıkma şansı var hassasiyetine gore ama çıkmayada bilir birazdaha beklemek iyi olur ben 17. Gün-de yapicam regl olmazsam testi yumurtlamadan itibaren 17.günde yani haftaya cumartesi pazar gibi

Hadiii bende Kayseri'de oturuyorum enişte neresinden
Ay kuzu normalde ben günü gününe olmam ki Pko var bende ılacsız olmuorum kafam karıştı
Bendede piko var canım kilon var mı senin

Kızlarr napıyonuzzz benim kocacım şu an Gs maçına hazırlanıyor sanki kendi çıkıp oynayacak gibi bende battaniyemin altında elimde telefon gözümde siz uzanıyorum

Ben yeni uyandım öyle güzel uyumuşum ki rüya bile görmüşüm, balkondan at giriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…