- 24 Ağustos 2019
- 134
- 196
- 18
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #3.881
Bence de güzel olur1 hafta sonra dualarda buluşalım kızlar, tesbihte çekebiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de güzel olur1 hafta sonra dualarda buluşalım kızlar, tesbihte çekebiliriz
Bilmiyorum canim ya 3 gundur boyleNeden kuzu
Bende uzanıyorum canım kocamı bekliyorum 4 gozle özledim bi yandanda size bakıyorum ❤ telefon elimden düşmüyor kocam soruyor hayırdır sen bukadar telle oynamazdın diye buarada bende koyu gsliyimKızlarr napıyonuzzz benim kocacım şu an Gs maçına hazırlanıyor sanki kendi çıkıp oynayacak gibi bende battaniyemin altında elimde telefon gözümde siz uzanıyorum
Calisiyom kuzucum herzamanki gibi benim ohh keyif yapin ya bende aksam eve gidince uzanip rahat rahat takiliyom burdaKızlarr napıyonuzzz benim kocacım şu an Gs maçına hazırlanıyor sanki kendi çıkıp oynayacak gibi bende battaniyemin altında elimde telefon gözümde siz uzanıyorum
Ovulasyon yapsaydin bitaneKizlar şimdi vcde fark ettim benim müthiş akintim var hem iç camasirima hem peceteye hem elime hemde tualetimi yaparken aktığını gördüm şeffaf kokusuz yapışkan ve uzayan bir akıntı ip gibi aktı baya yoğun
Ayniyiz bende öyleyim kuzum 1 kizim olmasina ragmen cok kafaya takiyorum bat yaklastikca hele sürekli araştırma içindeyimben bu gebelik işini fazla mı kafaya taktım yoksa herkes mi bu durumda acep hep bu konu dikkatimi çekiyor, herkesin bebeği, çocuğu onlarla paylaşımları filan... benim de olsa şöyle olur böyle olur diye...kafaya takmayın yoksaolmaz rahat ol filan diyorlar da nasıl rahat olucaz
Hepimiz ayni durumdayiz eminimben bu gebelik işini fazla mı kafaya taktım yoksa herkes mi bu durumda acep hep bu konu dikkatimi çekiyor, herkesin bebeği, çocuğu onlarla paylaşımları filan... benim de olsa şöyle olur böyle olur diye...kafaya takmayın yoksaolmaz rahat ol filan diyorlar da nasıl rahat olucaz
Dur canım yapım hemen suda içmedim 1 buçuk 2 saattirOvulasyon yapsaydin bitane
ben bu gebelik işini fazla mı kafaya taktım yoksa herkes mi bu durumda acep hep bu konu dikkatimi çekiyor, herkesin bebeği, çocuğu onlarla paylaşımları filan... benim de olsa şöyle olur böyle olur diye...kafaya takmayın yoksaolmaz rahat ol filan diyorlar da nasıl rahat olucaz
Ben dun gece gebelik testi yapmıştım bat som 5 diye cikmadi rahatim
Off off su doktor kontrolune gidim de bi neyim var neyim yok öğrenim ondan sonra rahatlicamnbendee eve gelince yaptım adetim kesildi gelmedi bi iki damla kan geldi hayırdır diye ama terrrrtemizzz
Off off su doktor kontrolune gidim de bi neyim var neyim yok öğrenim ondan sonra rahatlicamn
vala sağlıklı bir psikolojide olduğumu düşünmüyorum ne yalan söyleyim son 1 yılda düşüklerim oldu çok üzüntü yaşadım öyle olunca hepten kafayı taktım ben, artık kimseyle açılamıyorum insanların durup durup darısı sana olsun inşallah sana olsun sözlerinde bile gözlerim doluyor, tabi hakkımızda hayırlısı olsun, Rabbim ne yazdıysa, ama insan yine de düşünüyor.Canım ben şöyle düşünüyorum çok garip örnekler vereceğim ama inan herkesin hayatı hep böyledir
ben kendi düğünümden önce Gelinlik baktıktan sonra tüm gelinlik vitrinleri dikkatimi çekmeye başladı her gelinlik aynı gelirdi bana önceden şimdi hepsinin farkını görüyorum hepsi hemen dikkatimi çekiyor
perde-halı alacağımız Zaman aman iki saatlik iş dedim ama her detayını inceleyip seçtik ve artık tüm dükkanlardaki halılar perdeler ilgimi çekiyor inceliyorum, bu hayatımızın her alanında var aslında önceden bebekler yolda çok ilgimi çekmezdi ay ne tatlı der geçerdim ama şimdi bebek arabasından tutta anne Babanın yaşlarını tahmin etmeye kadar inceliyorum, tamamen psikolojik yani
Insallah kuzum ama sanmiyorum hissettim bitmis akintim kokusuz cok dikkat ediyorum hic kokmuyonAy hadi inşallah enfeksiyon falan kalmamış der de rahatlarız kuzumm
Kesinlikle öyle.Canım ben şöyle düşünüyorum çok garip örnekler vereceğim ama inan herkesin hayatı hep böyledir
ben kendi düğünümden önce Gelinlik baktıktan sonra tüm gelinlik vitrinleri dikkatimi çekmeye başladı her gelinlik aynı gelirdi bana önceden şimdi hepsinin farkını görüyorum hepsi hemen dikkatimi çekiyor
perde-halı alacağımız Zaman aman iki saatlik iş dedim ama her detayını inceleyip seçtik ve artık tüm dükkanlardaki halılar perdeler ilgimi çekiyor inceliyorum, bu hayatımızın her alanında var aslında önceden bebekler yolda çok ilgimi çekmezdi ay ne tatlı der geçerdim ama şimdi bebek arabasından tutta anne Babanın yaşlarını tahmin etmeye kadar inceliyorum, tamamen psikolojik yani