- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.310
- 598
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #3.901
vala sağlıklı bir psikolojide olduğumu düşünmüyorum ne yalan söyleyimson 1 yılda düşüklerim oldu çok üzüntü yaşadım öyle olunca hepten kafayı taktım ben, artık kimseyle açılamıyorum insanların durup durup darısı sana olsun inşallah sana olsun sözlerinde bile gözlerim doluyor, tabi hakkımızda hayırlısı olsun, Rabbim ne yazdıysa, ama insan yine de düşünüyor.
Ovulasyon tertemiz cıktı kız çizgi çok çok belirsizson 1 ovu testi kaldı inat ettim bitirdim testleri
Piskolojimiz vucudumuzu altust ettiOvulasyon tertemiz cıktı kız çizgi çok çok belirsizson 1 ovu testi kaldı inat ettim bitirdim testleri
Benim daha adete 6 gün var kız cıkmazki ovulasyonda adet geçince cikio ozaman zaten gebelik testi yaparımkuzum gebelik olsa ovulasyonda baya koyu çıkıyor ya kimisinde ne kadar koyulukta bi atsana Didoşla bakalım
Aynen valla kafayı yedi vücutPiskolojimiz vucudumuzu altust etti
Benim daha adete 6 gün var kız cıkmazki ovulasyonda adet geçince cikio ozaman zaten gebelik testi yaparım
Benim yumurtlamadan bu yana daha 8.gün
Hayirlisi canim daha yeniymissiniz ama Allah gonlunuze gore versin3 ay oldu evleneli ilk ay zaten yumurtlama gününe denk gelemedim farz ediyorum çünki ilk ilişki için baya bir kaç gün izin verememiştim. Onu es geçersek 2 aydır da ben istiyorum eşim pek sıcak bakmıyor 6 ay bilemedin 1 yıl olmasın diyor bakalım böyle işte kuzum
Sanmıyorum kız idrarda bile bana eczaci en az 3 4 gun gecikme olsun dedi nettede baktım ovu için adet günü ve sonrası çıkabiliyormuş çizgi öncesinde çıkan görmedimadete az kalmış ama belki çıkabilirdiay didoşun 5 senin 6 haticenin 7 hepiniz kasımı bekleyebiliyorsunuz ben daha adet olamadım
Benimkide boylediTertemiz masallah
Asıl temizliği siz perşembe günü göreceğiniz süt beyazı testKalbimiz temiz kiz teste yansiyor
Yarın doktora gitte bakalim nolcak adet dokturucu versinler artikadete az kalmış ama belki çıkabilirdiay didoşun 5 senin 6 haticenin 7 hepiniz kasımı bekleyebiliyorsunuz ben daha adet olamadım
Baska yerlere yansiyaydiKalbimiz temiz kiz teste yansiyor
Yarın doktora gitte bakalim nolcak adet dokturucu versinler artik
Kalbimiz temiz kiz teste yansiyor
Baska yerlere yansiyaydi
Amin inşallahBen inaniyorum bu ay degilse bile bikac ay icinde cogumuz hamile olucaz ❤
Benimde öyleEvet canim 11 gün kaldı reglim geçsin bir kac gün yapicam testinşallah adet olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?