Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Maalesef insan insanın halinden hiç anlamıyor ya, bana da çok soruyorlar ağızlarına laf vermemek için daha düşünmüyoruz diye geçiştiriyorum, yoksa ağızlarını kapatamam valla

kuzum gebelik olsa ovulasyonda baya koyu çıkıyor ya kimisinde ne kadar koyulukta bi atsana Didoşla bakalım
Benim daha adete 6 gün var kız cıkmazki ovulasyonda adet geçince cikio ozaman zaten gebelik testi yaparım
Benim yumurtlamadan bu yana daha 8.gün

Tertemiz masallah

Eklentiler

• 20191101_210034.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 21
Benim daha adete 6 gün var kız cıkmazki ovulasyonda adet geçince cikio ozaman zaten gebelik testi yaparım
Benim yumurtlamadan bu yana daha 8.gün

adete az kalmış ama belki çıkabilirdi ay didoşun 5 senin 6 haticenin 7 hepiniz kasımı bekleyebiliyorsunuz ben daha adet olamadım

Hayirlisi canim daha yeniymissiniz ama Allah gonlunuze gore versin

adete az kalmış ama belki çıkabilirdi ay didoşun 5 senin 6 haticenin 7 hepiniz kasımı bekleyebiliyorsunuz ben daha adet olamadım
Sanmıyorum kız idrarda bile bana eczaci en az 3 4 gun gecikme olsun dedi nettede baktım ovu için adet günü ve sonrası çıkabiliyormuş çizgi öncesinde çıkan görmedim zaten çok heyecanlıyım ya yarın 5 gün kalıyor
Kasım hayırlı gelsin hepimize inşallah ❤ kuzum sen yine doktora git adet söktürücü yazdır

Selam kızlar Bugün yumurtlamanın 12.günü bitmek üzere. 1 saattir adet olacakmışım gibi sancım var kasığımda ağrı var. Adetimin 24.günü. Salı günü BAT, adet bekliyorum. Sizce nedir bu ? Sabah test yapsam mı comfort erken gebelik testim var elimde.

Kızlar selamya adet günüme 10 gün var ama bu ay çok istiyorum hamiş olmayı,belirti olması için çok erken dimi,sanırım psikoloik olarak çok sıktım kendimi olsun die ondan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…