- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.408
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #2.861
Biraz uyuyim en iyisi erken kalkarsam yazarim yine ilac icmeyi sevmiyorum kolay kolay içmem bi yatıyım geçmezse içerim ozaman mecburay canım ya kıyamam, iyice bi dinlen ağrı kesici kas gevşetici mi içsen ki, biraz da uyusan yarın daha iyi olursun belki
Sagol canim bilmiyorum ki kalında giyiniyorum amaGeçmiş olsun canım, üşütmüş olabilir misin
Kizlar bugun bizde cadilar bayrami cok yogunum fazla yazamiyorum
Kizlar bugun bizde cadilar bayrami cok yogunum fazla yazamiyorum
Kuzum gecmis olsun dikkat et kendine kafaya cok takip stres yapma bakSagol canim bilmiyorum ki kalında giyiniyorum ama
Biraz uyuyim en iyisi erken kalkarsam yazarim yine ilac icmeyi sevmiyorum kolay kolay içmem bi yatıyım geçmezse içerim ozaman mecbur
Yurtdisindayim kuzum evet eylenceli herkes kostum giyer kucuk buyuk yaşlı demedenSen neredesin kieğlenceli mi oluyor, anca filimlerde görüyorum ya, eğlenceli geliyor uzaktan
Thank you babyyyyhappy halloween Didoş
Sagol canim bilmiyorum ki kalında giyiniyorum ama
Hava değişimi de olabilir canımSagol canim bilmiyorum ki kalında giyiniyorum ama
Valla onlar muamma kuzum ama düzenli adet oluyorsan büyüyüp çatlıyordur, az önce bir arkadaş doktor kontrolünde yapmış 22-23 mm de çatladığını söylemişti sanırımKızlar biz yunurtlamayii ovuyla takip ettiğimiz için kaç milim olduğunu kaç milimken çatladığını bilmiyoruz acaba yumurta eğer saglikliysa mi çatlıyor kaç milimken çatlıyor acaba bilgisi olanlar☺
Heralde okadar büyümese çatlamaz galiba demi güzelimValla onlar muamma kuzum ama düzenli adet oluyorsan büyüyüp çatlıyordur, az önce bir arkadaş doktor kontrolünde yapmış 22-23 mm de çatladığını söylemişti sanırım
Bayılıyorum ben öyle seylere, yılbaşı gelirken gece caddelerde dolaşırım, Işıl ısıl renk renk. Orada cristmis da muhteşem oluyordurYurtdisindayim kuzum evet eylenceli herkes kostum giyer kucuk buyuk yaşlı demedencocuklar aksam seker toplamaya çıkar
Helaaal beişte aradığım motivasyon
Evet ya yakinda baslarlar sokaklari suslemeyeBayılıyorum ben öyle seylere, yılbaşı gelirken gece caddelerde dolaşırım, Işıl ısıl renk renk. Orada cristmis da muhteşem oluyordur
Heralde okadar büyümese çatlamaz galiba demi güzelim
Canım 19-23 mm arasında çatlıyor. Genelde çatlatma iğnesini 19 da vuruyorlarHeralde okadar büyümese çatlamaz galiba demi güzelim
Bide bende yumurta tembelliği vardı çünkü ya iğneyle yada hapla uyarilinca yumurtalarım büyüyordu doktor kontrolünde catlatma ignesiyle catlatiliyordu bu ay piki yaklamama çatladığını yaklamama şaşırıyorum mucize gibi bişey oldu sanki benim içinHeralde okadar büyümese çatlamaz galiba demi güzelim
Evet ya yakinda baslarlar sokaklari suslemeyeatarim size bol bol fotolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?