• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay canım ya kıyamam, iyice bi dinlen ağrı kesici kas gevşetici mi içsen ki, biraz da uyusan yarın daha iyi olursun belki
Biraz uyuyim en iyisi erken kalkarsam yazarim yine ilac icmeyi sevmiyorum kolay kolay içmem bi yatıyım geçmezse içerim ozaman mecbur 😔

Sen neredesin ki 😳 eğlenceli mi oluyor, anca filimlerde görüyorum ya, eğlenceli geliyor uzaktan 🤗
Yurtdisindayim kuzum evet eylenceli herkes kostum giyer kucuk buyuk yaşlı demeden 😂 cocuklar aksam seker toplamaya çıkar 😂

Kızlar biz yunurtlamayii ovuyla takip ettiğimiz için kaç milim olduğunu kaç milimken çatladığını bilmiyoruz acaba yumurta eğer saglikliysa mi çatlıyor kaç milimken çatlıyor acaba bilgisi olanlar 🤔☺️🥴

Kızlar biz yunurtlamayii ovuyla takip ettiğimiz için kaç milim olduğunu kaç milimken çatladığını bilmiyoruz acaba yumurta eğer saglikliysa mi çatlıyor kaç milimken çatlıyor acaba bilgisi olanlar 🤔🥴
Valla onlar muamma kuzum ama düzenli adet oluyorsan büyüyüp çatlıyordur, az önce bir arkadaş doktor kontrolünde yapmış 22-23 mm de çatladığını söylemişti sanırım

Yurtdisindayim kuzum evet eylenceli herkes kostum giyer kucuk buyuk yaşlı demeden 😂 cocuklar aksam seker toplamaya çıkar 😂
Bayılıyorum ben öyle seylere, yılbaşı gelirken gece caddelerde dolaşırım, Işıl ısıl renk renk. Orada cristmis da muhteşem oluyordur 😍

Heralde okadar büyümese çatlamaz galiba demi güzelim 😔
Bide bende yumurta tembelliği vardı çünkü ya iğneyle yada hapla uyarilinca yumurtalarım büyüyordu doktor kontrolünde catlatma ignesiyle catlatiliyordu bu ay piki yaklamama çatladığını yaklamama şaşırıyorum mucize gibi bişey oldu sanki benim için 😔😔

Evet ya yakinda baslarlar sokaklari suslemeye 😍 atarim size bol bol fotolar

At valla ben çok meraklıyım, eşim biraz sıcak baksa bir agac alıp süslesem, kapıya süsümü taksam, ben tam Noel kafasıyım. İnsallah bebeğim olursa ilk Nobel’de kafasına kukuleta yakacağım 😂😍

Back