- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #221.401
Ben de çok kötüyüm. Bir de ikinci deprem geldi yarım saat kadar önce. Bitsin artık dursunÇok şükür canım iyi. Bir srkadasimin kuzeni Malatya'da çocuklarına sarılı halde vefat etmiş çocukları ile birlikte. Ben artık dayanamıyorum. Boğuluyorum
Tekrar aramaya korkuyorum baloncuğuBen de çok kötüyüm. Bir de ikinci deprem geldi yarım saat kadar önce. Bitsin artık dursun
Ah içim yandı ya böyle haberleri duydukça kötü oluyorum Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin çok ama çok çok zor..sabahtan beri boğazım düğüm düğüm bir yanım artık duymak görmek istemiyor diğer yanım insanların kurtarıldığını görmek istiyor.bu felaket bitse bile bu psikoloji bu korku nasıl geçer? Bizim bile başımıza gelebilir korkusu sardı beniÇok şükür canım iyi. Bir srkadasimin kuzeni Malatya'da çocuklarına sarılı halde vefat etmiş çocukları ile birlikte. Ben artık dayanamıyorum. Boğuluyorum
Tekrar görüşürsen bize de yazar mısın? Benim mesajım hala iletilmedi. Şarjını zorlamak istemiyorum bir daha arayıpTekrar aramaya korkuyorum baloncuğu
Ben büyük deprem hiç yaşamadım Allah'ta yaşatmasın ama her zaman korktum ve bugün çok daha iyi anladım ki her an başımıza gelebilirAh içim yandı ya böyle haberleri duydukça kötü oluyorum Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin çok ama çok çok zor..sabahtan beri boğazım düğüm düğüm bir yanım artık duymak görmek istemiyor diğer yanım insanların kurtarıldığını görmek istiyor.bu felaket bitse bile bu psikoloji bu korku nasıl geçer? Bizim bile başımıza gelebilir korkusu sardı beni
Allah senden razı olsunUlaştım çok şükür sağlar birşeyleri yok eşi hataya gidiyor. Ama ev berbat evden kendi çabaları ile çıkmışlar
Evinde hasar var ama durumu iyi, ailesinin yanında güvendeBlack Light Hesabını pasifleştirmiş. Diyarbakır'daydı o değil mi? Haber alan var mı? Hemsirecik Sen biliyor musun?
Gerçekten öyle her an başımıza gelebilir.Allahım hepimizi korusun.Ben büyük deprem hiç yaşamadım Allah'ta yaşatmasın ama her zaman korktum ve bugün çok daha iyi anladım ki her an başımıza gelebilir
Çok şükür. Allah hepsinin, hepimizin yardımcısı olsun. Evinde, yatağında olmaya utanıyor insan ne büyük bir çaresizlik. Bebekler, yaşlılar, hastalar kendini ifade edip yardım bile isteyemeyecek insanlar kaldı oralarda. Hiçbir şey gelmiyor elimizdenEvinde hasar var ama durumu iyi, ailesinin yanında güvende
Amin neosumÇok şükür. Allah hepsinin, hepimizin yardımcısı olsun. Evinde, yatağında olmaya utanıyor insan ne büyük bir çaresizlik. Bebekler, yaşlılar, hastalar kendini ifade edip yardım bile isteyemeyecek insanlar kaldı oralarda. Hiçbir şey gelmiyor elimizden
Allah razı olsun iyiyiz köylere geldik baloncukla konusuyor musunuzBlack Light Hesabını pasifleştirmiş. Diyarbakır'daydı o değil mi? Haber alan var mı? Hemsirecik Sen biliyor musun?
Allah'ıma çok şükür iyisinAllah razı olsun iyiyiz köylere geldik baloncukla konusuyor musunuz
Sağlığım yerinde Allah razı olsun yıkımlar çok kötü, çok ölüm var bu acılar nasıl geçecek, arkadaşlarım son anda kurtuldular yaralılar elimden bir şey gelmiyor kafayı yiyecemAllah'ıma çok şükür iyisin
Baloncuk en son konuştuğumda hepsi çıkmışlardı eşi de geldi yanlarına başka ilceye gecmislerdu ama geceyi ne yaptı ne etti bilmiyorum şu an ulaşamıyorum
Yok bu acı geçmez... Geçme ihtimali yok baloncukls en son konuştuğumda yaralı misin iyi misin dediğim de yaram yok ama sağıma bakıyorum soluma bakıyorum her zaman gördüğüm kişiler artık yok dedi... Şöyle belki ulaşılır adliyede de yardım ekipleri gidiyor onlarada derimSağlığım yerinde Allah razı olsun yıkımlar çok kötü, çok ölüm var bu acılar nasıl geçecek, arkadaşlarım son anda kurtuldular yaralılar elimden bir şey gelmiyor kafayı yiyecem
Arkadaşımın akrabaları öldü, enkaz altında dünden beri çıkmayan bebekler var ekip gitmiyor adresi isimleri atsam buraya oluyor mu herrkes yazsın lütfen daha 6 aylık bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?