- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #221.421
Bu kar kış kıyamet nolacak böyle allahımYok bu acı geçmez... Geçme ihtimali yok baloncukls en son konuştuğumda yaralı misin iyi misin dediğim de yaram yok ama sağıma bakıyorum soluma bakıyorum her zaman gördüğüm kişiler artık yok dedi... Şöyle belki ulaşılır adliyede de yardım ekipleri gidiyor onlarada derim
Black arkadaşıma ilettim umarım olumlu olur hersey bulunurDünden beri ağlama sesi kesilmiş bebeğin kolikti ikizi çıkmıs o kalmıs
Eki Görüntüle 3203729
Allah razı olsun canım benim anneden ses duymuslar çocuklar yanımda demiş bir an önce yetisirlee inşallahBlack arkadaşıma ilettim umarım olumlu olur hersey bulunur
Haber alınca lütfen bize de yazın. Çok üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor. Bebeğim olmasa gönüllü olarak gitmeyi çok isterdim. Allahım bize yardım etsin.Allah razı olsun canım benim anneden ses duymuslar çocuklar yanımda demiş bir an önce yetisirlee inşallah
Çok çok geçmiş olsun.inşallah bu yavrucak ve diğer herkes en kısa zamanda sağlıcakla kurtulurDünden beri ağlama sesi kesilmiş bebeğin kolikti ikizi çıkmıs o kalmıs
Eki Görüntüle 3203729
Amin yazarım inşallah dualarınızda unutmayınHaber alınca lütfen bize de yazın. Çok üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor. Bebeğim olmasa gönüllü olarak gitmeyi çok isterdim. Allahım bize yardım etsin.
Allah razı olsun canım aminnnnÇok çok geçmiş olsun.inşallah bu yavrucak ve diğer herkes en kısa zamanda sağlıcakla kurtulur
Çok büyük geçmiş olsun canım. Ben en son gece haber alabildim. Pek iyi değildi. Sonra bir daha ulaşamadım. Hatlarda da sıkıntı var sanırım.Allah razı olsun iyiyiz köylere geldik baloncukla konusuyor musunuz
Baloncuğa ulaşıldı çok şükür dışardalarmış ama konuşacak durumu yokmuş o an haliyle Allah ım güç kuvvet versin@Bal0ncuk nerde konusan var mı, nasıl ulastınız
Rabbim korusun kollasınBaloncuğa ulaşıldı çok şükür dışardalarmış ama konuşacak durumu yokmuş o an haliyle Allah ım güç kuvvet versin
Allah razı olsun nealim, Rabbim yardımcıları olsun. Hatayın yarısı yok oldu resmen acı çok büyük
Amin canım benim hepsini hepiniziRabbim korusun kollasın
Ben de en son dün konuşabildim
Allaha emanet olsunlar, bir an once guvenli bir yere gecerler umarimHemsirecik Black Light Bal0ncuk ailesiyle şehir dışına çıkmaya çalışıyor şu anda. İnşallah kısa sürede, sağlıkla güvenli bir yere varabilirler
Rabbim korusun onları hep yanlarında olsunHemsirecik Black Light Bal0ncuk ailesiyle şehir dışına çıkmaya çalışıyor şu anda. İnşallah kısa sürede, sağlıkla güvenli bir yere varabilirler
Canim Adıyaman'daki anne ve çocuklara ulasildi mıRabbim korusun onları hep yanlarında olsun
Hayır kendi imkanlarıyla kepçe ayarlamışlardı ama hâlâ çıkarmadılarCanim Adıyaman'daki anne ve çocuklara ulasildi mı
Bebek çıktı pare çıktı allahım şükürler olsunCanim Adıyaman'daki anne ve çocuklara ulasildi mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?