- 19 Ocak 2020
- 7.808
- 17.014
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #221.381
Eşi gitmiştir diye düşünüyorum. Sosyal medyayı pek kullanmıyor. Twitter i da nadir kullanıyorŞarjı lazımdır diye aramak istemiyorum ben de ama mesaj da gitmedi ki. Tek tikte kaldı. Okullar bugün açılacaktı. Eşi de dün gitmiştir herhalde. Sosyal medyası yok ben de. Oradan baktın mı yakınlarına ulaşabilir miyiz. Allahım inşallah iyidirler
O kullanmasa da arkadaşlarından ailesinden birilerine ulaşabiliriz belki oradan ya. Eşi gittiyse orası da kötü. Allahım lütfen iyi olsunlarEşi gitmiştir diye düşünüyorum. Sosyal medyayı pek kullanmıyor. Twitter i da nadir kullanıyor
Hosbulduk canimHoş geldin. Çok kötü cidden hava kötü haberler kötü. Neredesin sen İstanbul'da
Twiterds ekli değil Hatay diye bakıyorum belki denk gelirim diyeO kullanmasa da arkadaşlarından ailesinden birilerine ulaşabiliriz belki oradan ya. Eşi gittiyse orası da kötü. Allahım lütfen iyi olsunlar
Ya ne diyorsun Allahım şükürler olsun şükürler olsunUlaştım çok şükür sağlar birşeyleri yok eşi hataya gidiyor. Ama ev berbat evden kendi çabaları ile çıkmışlar
Neal hala tüylerim diken diken o sesini unutamam çok şükür sağlarYa ne diyorsun Allahım şükürler olsun şükürler olsun
Baloncuk diymi iyiUlaştım çok şükür sağlar birşeyleri yok eşi hataya gidiyor. Ama ev berbat evden kendi çabaları ile çıkmışlar
Ben çekine çekine aradım kaç kez. Şarjı bitmesin dedim ama yerimde duramıyorum sabahtan beri. Ağlıyorum şimdi sen yazdın da iyiler diye duydum ya Allahım şükürler olsunNeal hala tüylerim diken diken o sesini unutamam çok şükür sağlar
Baloncuk diymi iyi
Eve yarası yok hepsi çıkmış ama psikolojik olarak iyi değil kızını nasıl kurtardıgini hatırlamıyor üzerine nasıl kapandığını hatırlamıyor. Üzerine ne düştüğünü hatırlamıyor. Ama atlatacak çok güçlü bir kadın o.Ben çekine çekine aradım kaç kez. Şarjı bitmesin dedim ama yerimde duramıyorum sabahtan beri. Ağlıyorum şimdi sen yazdın da iyiler diye duydum ya Allahım şükürler olsun
Çok büyük çaresizlik. Saatlerdir elimiz kolumuz bağlı haber bekliyoruz. Sinirlerim boşaldı. Durduramıyorum. İnşallah daha da iyi olacaklarEve yarası yok hepsi çıkmış ama psikolojik olarak iyi değil kızını nasıl kurtardıgini hatırlamıyor üzerine nasıl kapandığını hatırlamıyor. Üzerine ne düştüğünü hatırlamıyor. Ama atlatacak çok güçlü bir kadın o.
Neal bende ağlıyorum. Canım olmuş haberim yok
Cok şükürUlaştım çok şükür sağlar birşeyleri yok eşi hataya gidiyor. Ama ev berbat evden kendi çabaları ile çıkmışlar
Çok büyük çaresizlik. Saatlerdir elimiz kolumuz bağlı haber bekliyoruz. Sinirlerim boşaldı. Durduramıyorum. İnşallah daha da iyi olacaklar
Çok şükürCok şükürkalbim cikacakti resmen
Çok şükür ya geçmiş olsun Allah hepsine yardım etsin bir an önce yardıma ulaşırlar inşallah oralardakiUlaştım çok şükür sağlar birşeyleri yok eşi hataya gidiyor. Ama ev berbat evden kendi çabaları ile çıkmışlar
Yaaa çok şükür sabahtan beri ulaşamıyorum bende öldüm meraktanUlaştım çok şükür sağlar birşeyleri yok eşi hataya gidiyor. Ama ev berbat evden kendi çabaları ile çıkmışlar
Önemli olan iyi olmaları benimde kuzenim güneydoğuda eşiyle 2side öğretmen ben daha yeni ulaştım. Evleri yıkılmak uzereymis. Rabbım kimseye yaşatmasın o kadar zor ki çok zorEve yarası yok hepsi çıkmış ama psikolojik olarak iyi değil kızını nasıl kurtardıgini hatırlamıyor üzerine nasıl kapandığını hatırlamıyor. Üzerine ne düştüğünü hatırlamıyor. Ama atlatacak çok güçlü bir kadın o.
Neal bende ağlıyorum. Canım olmuş haberim yok
Iyi olmalarina cok sevindim biseyleri yoksa yaralanmadilarsa sorun yok gerisini atlatirlar yeter ki canlari sag olsunUlaştım çok şükür sağlar birşeyleri yok eşi hataya gidiyor. Ama ev berbat evden kendi çabaları ile çıkmışlar
Seni telaşlandırmayayım diye sana da yazamadım of. Benim de akşım gitti haber alana kadarYaaa çok şükür sabahtan beri ulaşamıyorum bende öldüm meraktan
Oh içim rahatladı yemin ederim çok şükür yaa.mahvolduk burda onları düşünemiyorum sabahtan beri televizyon başında bir kişi daha çıksa diye bakıyorumUlaştım çok şükür sağlar birşeyleri yok eşi hataya gidiyor. Ama ev berbat evden kendi çabaları ile çıkmışlar
Çok şükür canım iyi. Bir srkadasimin kuzeni Malatya'da çocuklarına sarılı halde vefat etmiş çocukları ile birlikte. Ben artık dayanamıyorum. BoğuluyorumOh içim rahatladı yemin ederim çok şükür yaa.mahvolduk burda onları düşünemiyorum sabahtan beri televizyon başında bir kişi daha çıksa diye bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?