- 19 Ocak 2020
- 7.808
- 17.014
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #221.441
Şükürler olsunBebek çıktı pare çıktı allahım şükürler olsun
Umarım anne ve diğer çocukta çıkmıştır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükürler olsunBebek çıktı pare çıktı allahım şükürler olsun
Çıktılar anne de çocuklar da çıktı çok şükür sağlık durumları iyiymişŞükürler olsun
Umarım anne ve diğer çocukta çıkmıştır
Çok şükür allahım
Çok sevindim canım Allah'a şükürÇıktılar anne de çocuklar da çıktı çok şükür sağlık durumları iyiymiş
Diğer kardeşlerimiz de çıkar inşallahÇok sevindim canım Allah'a şükür
Allah'ım inşallah inşallahDiğer kardeşlerimiz de çıkar inşallah
Son gunlerde aldigim en guzel haber
Çok geçmiş olsun canım baloncuk iyi. Güvenli bir yere geçtiğini bildirmiş kızlara.Herkese merhaba
Hayat koşuşturmasından uzun süredir foruma giremiyordum derken deprem oldu Şanlıurfa’da yakalandık çok şükür biz sağız 8 aylık oğlumla eşim nöbette iken canımızı zor kurtardık evimizde çatlaklar var giremiyoruz.
Merak ettiğim Bal0ncuk Hataydaydı ne durumda bilen var mı diğer postları çok okuyamadım N Neal biliyor musun kuzum grupta başka kötü durumda olan var mı yapılabilecek bir şey var mı
Eh işte iyiden hallice canım
Aynı benim de paremEh işte iyiden hallice canım
Sen nasılsın
Cok şükür canim, iyi olmaya çalışıyoruz iste. Hem malum felaket, yaşananlar hem de kayınvalidemin sağlık sorunu beni oldukca etkiledi. Aşacağız inşallah
Iyi olmaya calisiyoruz bir haftadir ne birseyden tat aliyoruz ne yaptigimizdan birsey anliyoruz. Pazar gunu evimize donduk ama aklimiz surekli ordaki insanlarda . Oglusumu sunnet ettirdik gecen hafta ama hic birsey anlamadim neyse ki cok zorlanmadan atlattik
Cok şükür canim, iyi olmaya çalışıyoruz iste. Hem malum felaket, yaşananlar hem de kayınvalidemin sağlık sorunu beni oldukca etkiledi. Aşacağız inşallah
Sen nasilsin?
Iyi olmaya calisiyoruz bir haftadir ne birseyden tat aliyoruz ne yaptigimizdan birsey anliyoruz. Pazar gunu evimize donduk ama aklimiz surekli ordaki insanlarda . Oglusumu sunnet ettirdik gecen hafta ama hic birsey anlamadim neyse ki cok zorlanmadan atlattik
Ne hayallerle gelmistik Istanbula nasil geri donduk . Yaz tatilinde Malatyaya gitmek istiyor esim ailesi köyde oldugu icin ama benim hic gidesim gelmiyor su an (belki o zamana kadar fikrim degisir) ❤
Sen nasilsin?
İyiydim biraz bugün bir akrabamın tanıdığının ölüm haberini aldık henüz 26 yaşında okulu yeni bitmişti eczacılık fakültesi öğrencisiydi, kaçarken merdivenlerde sıkısıp kalmış cenazesini zor çıkardılar içim paramparça oldu Allah herkese yardım etsinNe olsun canım haberler etkiliyor insanı buraya bakamadım çok sen nasılsın
Cok zor gunlerden geciyoruz... Herkesin psikolojik destege fazlaca ihtiyaci olacak...İyiydim biraz bugün bir akrabamın tanıdığının ölüm haberini aldık henüz 26 yaşında okulu yeni bitmişti eczacılık fakültesi öğrencisiydi, kaçarken merdivenlerde sıkısıp kalmış cenazesini zor çıkardılar içim paramparça oldu Allah herkese yardım etsin
İyiydim biraz bugün bir akrabamın tanıdığının ölüm haberini aldık henüz 26 yaşında okulu yeni bitmişti eczacılık fakültesi öğrencisiydi, kaçarken merdivenlerde sıkısıp kalmış cenazesini zor çıkardılar içim paramparça oldu Allah herkese yardım etsin