• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba
Hayat koşuşturmasından uzun süredir foruma giremiyordum derken deprem oldu Şanlıurfa’da yakalandık çok şükür biz sağız 8 aylık oğlumla eşim nöbette iken canımızı zor kurtardık evimizde çatlaklar var giremiyoruz.
Merak ettiğim Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. Hataydaydı ne durumda bilen var mı diğer postları çok okuyamadım N Neal biliyor musun kuzum grupta başka kötü durumda olan var mı yapılabilecek bir şey var mı

Herkese merhaba
Hayat koşuşturmasından uzun süredir foruma giremiyordum derken deprem oldu Şanlıurfa’da yakalandık çok şükür biz sağız 8 aylık oğlumla eşim nöbette iken canımızı zor kurtardık evimizde çatlaklar var giremiyoruz.
Merak ettiğim Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. Hataydaydı ne durumda bilen var mı diğer postları çok okuyamadım N Neal biliyor musun kuzum grupta başka kötü durumda olan var mı yapılabilecek bir şey var mı
Çok geçmiş olsun canım baloncuk iyi. Güvenli bir yere geçtiğini bildirmiş kızlara.

Özür dilerim kizlar uzun zamandir kendimde degildim sifremi unuttum giremedim sonra

Paresilaaa Paresilaaa gülüüüm iyimisiniz nasilsiniz Audreyhorne Audreyhorne Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. iyi mi baska haber var mi?

Herangi birinize birsey olmamistir inshallah rabbim hepimize sabir versin cook cok özür dilerim hepinizden 😔😔😔😔 tek tek etiketliyemiycem ama hepinizi cok seviyorum yakinlari vefat edenlere basimiz sag olsun allah sabir versin cok üzgünüm

Iyi olmaya calisiyoruz bir haftadir ne birseyden tat aliyoruz ne yaptigimizdan birsey anliyoruz. Pazar gunu evimize donduk ama aklimiz surekli ordaki insanlarda 🥺. Oglusumu sunnet ettirdik gecen hafta ama hic birsey anlamadim neyse ki cok zorlanmadan atlattik☺️

Ne hayallerle gelmistik Istanbula nasil geri donduk 😫. Yaz tatilinde Malatyaya gitmek istiyor esim ailesi köyde oldugu icin ama benim hic gidesim gelmiyor su an (belki o zamana kadar fikrim degisir) 🤷🏻‍♀️

Sen nasilsin?

Cok şükür canim, iyi olmaya çalışıyoruz iste. Hem malum felaket, yaşananlar hem de kayınvalidemin sağlık sorunu beni oldukca etkiledi. Aşacağız inşallah 🥺🙏
Sen nasilsin?
Iyi olmaya calisiyoruz bir haftadir ne birseyden tat aliyoruz ne yaptigimizdan birsey anliyoruz. Pazar gunu evimize donduk ama aklimiz surekli ordaki insanlarda 🥺. Oglusumu sunnet ettirdik gecen hafta ama hic birsey anlamadim neyse ki cok zorlanmadan atlattik☺️

Ne hayallerle gelmistik Istanbula nasil geri donduk 😫. Yaz tatilinde Malatyaya gitmek istiyor esim ailesi köyde oldugu icin ama benim hic gidesim gelmiyor su an (belki o zamana kadar fikrim degisir) 🤷🏻‍♀️

Sen nasilsin?

Ne olsun canım haberler etkiliyor insanı buraya bakamadım çok😔 sen nasılsın
İyiydim biraz bugün bir akrabamın tanıdığının ölüm haberini aldık henüz 26 yaşında okulu yeni bitmişti eczacılık fakültesi öğrencisiydi, kaçarken merdivenlerde sıkısıp kalmış cenazesini zor çıkardılar içim paramparça oldu Allah herkese yardım etsin☹️☹️

İyiydim biraz bugün bir akrabamın tanıdığının ölüm haberini aldık henüz 26 yaşında okulu yeni bitmişti eczacılık fakültesi öğrencisiydi, kaçarken merdivenlerde sıkısıp kalmış cenazesini zor çıkardılar içim paramparça oldu Allah herkese yardım etsin☹️☹️
😔😔😔 Cok zor gunlerden geciyoruz... Herkesin psikolojik destege fazlaca ihtiyaci olacak...

Off Allahım yardımcısı olsun herkesin😔

Back