• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şarjı lazımdır diye aramak istemiyorum ben de ama mesaj da gitmedi ki. Tek tikte kaldı. Okullar bugün açılacaktı. Eşi de dün gitmiştir herhalde. Sosyal medyası yok ben de. Oradan baktın mı yakınlarına ulaşabilir miyiz. Allahım inşallah iyidirler
Eşi gitmiştir diye düşünüyorum. Sosyal medyayı pek kullanmıyor. Twitter i da nadir kullanıyor

Baloncuk diymi iyi

Ben çekine çekine aradım kaç kez. Şarjı bitmesin dedim ama yerimde duramıyorum sabahtan beri. Ağlıyorum şimdi sen yazdın da iyiler diye duydum ya Allahım şükürler olsun
Eve yarası yok hepsi çıkmış ama psikolojik olarak iyi değil kızını nasıl kurtardıgini hatırlamıyor üzerine nasıl kapandığını hatırlamıyor. Üzerine ne düştüğünü hatırlamıyor. Ama atlatacak çok güçlü bir kadın o.
Neal bende ağlıyorum. Canım olmuş haberim yok

Eve yarası yok hepsi çıkmış ama psikolojik olarak iyi değil kızını nasıl kurtardıgini hatırlamıyor üzerine nasıl kapandığını hatırlamıyor. Üzerine ne düştüğünü hatırlamıyor. Ama atlatacak çok güçlü bir kadın o.
Çok büyük çaresizlik. Saatlerdir elimiz kolumuz bağlı haber bekliyoruz. Sinirlerim boşaldı. Durduramıyorum. İnşallah daha da iyi olacaklar

Önemli olan iyi olmaları benimde kuzenim güneydoğuda eşiyle 2side öğretmen ben daha yeni ulaştım. Evleri yıkılmak uzereymis. Rabbım kimseye yaşatmasın o kadar zor ki çok zor

Ulaştım çok şükür sağlar birşeyleri yok eşi hataya gidiyor. Ama ev berbat evden kendi çabaları ile çıkmışlar
Iyi olmalarina cok sevindim biseyleri yoksa yaralanmadilarsa sorun yok gerisini atlatirlar yeter ki canlari sag olsun❤️
Birdaha konusursan yerime gecmis olsun dersin aklimda oldugunu soylersin❤️

Ulaştım çok şükür sağlar birşeyleri yok eşi hataya gidiyor. Ama ev berbat evden kendi çabaları ile çıkmışlar
Oh içim rahatladı yemin ederim çok şükür yaa.mahvolduk burda onları düşünemiyorum sabahtan beri televizyon başında bir kişi daha çıksa diye bakıyorum

Oh içim rahatladı yemin ederim çok şükür yaa.mahvolduk burda onları düşünemiyorum sabahtan beri televizyon başında bir kişi daha çıksa diye bakıyorum
Çok şükür canım iyi. Bir srkadasimin kuzeni Malatya'da çocuklarına sarılı halde vefat etmiş çocukları ile birlikte. Ben artık dayanamıyorum. Boğuluyorum

Back