Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Parisim bizde bir sıkıntı yok manisadayiz biz, balusun numarası yokmu kimsede ya cok merak ediyorum inşallah iyidirler
Ay çok şükür hep iyi ol
Aramayın dedikleri için aramıyorum. Nerde nasıl bilmediğim için. İnsanın aklıns iyi şey gelmiyor ki tele ihtiyaci vardır şarjı bitmesin vs vs.Mesaj atıyorum ama geri dönüş yok.

Aminn parisim allah razi olsun allaha emanetler rabbim korusun iyi olsunlarda gec haber versinler bende kimseyi aramadim hatlar kalabaliklasmasin diye ama içim icimi yiyor

Aminn parisim allah razi olsun allaha emanetler rabbim korusun iyi olsunlarda gec haber versinler bende kimseyi aramadim hatlar kalabaliklasmasin diye ama içim icimi yiyor
99 depreminde ki gibi oldum. O zamanda da İstanbul'da değildim. Akrabalarım orda. Istanbul yerle bir oldu demişlerdi. Ulaşamıyorduk. Şimdide bu. Bu karda kışta yardımcıları olsun herkesin

Hatlar gitmiş WhatsApptan aradım çekiyor, çalıyor ama açmıyor
Şarjı lazımdır diye aramak istemiyorum ben de ama mesaj da gitmedi ki. Tek tikte kaldı. Okullar bugün açılacaktı. Eşi de dün gitmiştir herhalde. Sosyal medyası yok ben de. Oradan baktın mı yakınlarına ulaşabilir miyiz. Allahım inşallah iyidirler

Ulaşamıyoruz bulut ya benim de mideme bulantılar giriyor düşündükçe. İnşallah iyilerdir inşallah

Ulaşamıyoruz bulut ya benim de mideme bulantılar giriyor düşündükçe. İnşallah iyilerdir inşallah
yeni uyandım görür görmez neye uğradığımı şaşırdım.ben de korkuyorum ama inşallah iyilerdir iyi düşünelim belki hatlardan dolayı dönüş yapmamıştır size.bir şey olmasa bile yaşamak bile çok korkunç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…