- 19 Ocak 2020
- 7.808
- 17.014
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #221.361
Parisim bizde bir sıkıntı yok manisadayiz biz, balusun numarası yokmu kimsede ya cok merak ediyorum inşallah iyidirlerCanım kadınlar umarım hepiniz iyisinizdir.
Bir tekBal0ncuk hataydaydi diye biliyorum. Ondan henüz haber alamadım
Hemsirecik sen nerdeydin en son? Adana mıydı Mersin mıydı sen iyi misin???
Ne olur hepiniz iyi olun
Ay çok şükürParisim bizde bir sıkıntı yok manisadayiz biz, balusun numarası yokmu kimsede ya cok merak ediyorum inşallah iyidirler
Aminn parisim allah razi olsunAy çok şükürhep iyi ol
Aramayın dedikleri için aramıyorum. Nerde nasıl bilmediğim için. İnsanın aklıns iyi şey gelmiyor ki tele ihtiyaci vardır şarjı bitmesin vs vs.Mesaj atıyorum ama geri dönüş yok.
99 depreminde ki gibi oldum. O zamanda da İstanbul'da değildim. Akrabalarım orda. Istanbul yerle bir oldu demişlerdi. Ulaşamıyorduk. Şimdide bu. Bu karda kışta yardımcıları olsun herkesinAminn parisim allah razi olsunallaha emanetler rabbim korusun iyi olsunlarda gec haber versinler bende kimseyi aramadim hatlar kalabaliklasmasin diye ama içim icimi yiyor
Dua edelim parisim suan herkesin duaya ihtiyacı var99 depreminde ki gibi oldum. O zamanda da İstanbul'da değildim. Akrabalarım orda. Istanbul yerle bir oldu demişlerdi. Ulaşamıyorduk. Şimdide bu. Bu karda kışta yardımcıları olsun herkesin
Pare ya umudum sendeydi. Balon'a ulaşamadım. Eşi Antep'e girmiş miydi acaba? Allahım inşallah iyidir hepsiCanım kadınlar umarım hepiniz iyisinizdir.
Ne olur hepiniz iyi olun
Cok gecmis olsun herkeseCanım kadınlar umarım hepiniz iyisinizdir.
Ne olur hepiniz iyi olun
Çekmiyor o zaman telefonuAradım ama uzun süre sonra kapalıya dönüyor
Rabbim sen buyuksunHatlar gitmiş WhatsApptan aradım çekiyor, çalıyor ama açmıyor
Umarım umarım canım. Daha yeni olan vardı. Daha düşük. O depremde çok korkmuştu. O yüzden daha çok aklımdaRabbim sen buyuksuniyidirler inşallah. Panikle telefonunu dusurmustur belki
Şarjı lazımdır diye aramak istemiyorum ben de ama mesaj da gitmedi ki. Tek tikte kaldı. Okullar bugün açılacaktı. Eşi de dün gitmiştir herhalde. Sosyal medyası yok ben de. Oradan baktın mı yakınlarına ulaşabilir miyiz. Allahım inşallah iyidirlerHatlar gitmiş WhatsApptan aradım çekiyor, çalıyor ama açmıyor
Hoş geldin. Çok kötü cidden hava kötü haberler kötü. Neredesin sen İstanbul'daCok gecmis olsun herkese
Tatil icin Istanbuldayiz boyle bir habere uyandik
Bal0ncuk iyidir umarim ve diger etkilenen illerde olan herkes iyidir
Aklıma direk sen geldin.inşallah iyisindir bal0ncuğum sen ve ailen Allah’a emanetsiniz duam sizinle çok ama çok üzgünüm inşallah hiçbir şey olmadan bu felaketi atlatırsınız atlatırlar rabbim yardımcınız olsun
Ulaşamıyoruz bulut ya benim de mideme bulantılar giriyor düşündükçe. İnşallah iyilerdir inşallahAklıma direk sen geldin.inşallah iyisindir bal0ncuğum sen ve ailen Allah’a emanetsiniz duam sizinle çok ama çok üzgünüm inşallah hiçbir şey olmadan bu felaketi atlatırsınız atlatırlar rabbim yardımcınız olsun
yeni uyandım görür görmez neye uğradığımı şaşırdım.ben de korkuyorum ama inşallah iyilerdir iyi düşünelim belki hatlardan dolayı dönüş yapmamıştır size.bir şey olmasa bile yaşamak bile çok korkunçUlaşamıyoruz bulut ya benim de mideme bulantılar giriyor düşündükçe. İnşallah iyilerdir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?