- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #221.221
heh bak gördm hemenHahahhaah tamam bebekim bundan sonra her geldiğimde etiket Bal0ncuk
hello cukom
sizin 3lü fotonuz neydi öyle ya
bene hamile değilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heh bak gördm hemenHahahhaah tamam bebekim bundan sonra her geldiğimde etiket Bal0ncuk
Balosum canim hepimize sağlık sevgi huzur dolu bı yıl geçirmek nasip etsin Rabbim.Kimin ne duası varsa hayırlısıyla kabul etsin inşallah çok seviyorum seni balosum iyiki varsinParesilaaa
Nurzfr
cukulatam
Hemsirecik
N Neal
dayler dayler
Katre_g
anonimbirbayan
Kiraz cicegi5388
S Sns34 @
Okyanusbulut
BiyoMel
lego
Miss Bride
serrabk
Matmazella
Saron
S spooke
unuttuğum varsa affola
kızçelerim hepiniz çok seviyorum... yıllardır birlikteyiz birçok şeyi birlikte yaşadık kardeş olduk
hepimizin arasında güzel bir bağ var
yeni yıl öncelikle minik ailenizle sevdiklerinizde sağlık sonra bol bol başarı ve para getirsin
tüm dilekleriniz hayalleriniz gerçek olsun inşallah
Hemsirecik Paresilaaa size +1 dua ile
herşey çok güzel olacak
hoşgel 2023
Oyy canım arkadaşımm teşekkür ederim yeni yıl hepimize mutluluk sağlık getirsin. Seviyorum seni canım BaloParesilaaa
Nurzfr
cukulatam
Hemsirecik
N Neal
dayler dayler
Katre_g
anonimbirbayan
Kiraz cicegi5388
S Sns34 @
Okyanusbulut
BiyoMel
lego
Miss Bride
serrabk
Matmazella
Saron
S spooke
unuttuğum varsa affola
kızçelerim hepiniz çok seviyorum... yıllardır birlikteyiz birçok şeyi birlikte yaşadık kardeş olduk
yeni yıl öncelikle minik ailenizle sevdiklerinizde sağlık sonra bol bol başarı ve para getirsin
herşey çok güzel olacak
hoşgel 2023
Sağ ol canım ben de seni çok seviyorum sen de bizim aileden biri gibi oldun. Yeni yılda sana ve ailene sağlık huzur ve mutluluk diliyorum inşallah bu yılda 2 tosbiğini kucağına alırsınParesilaaa
Nurzfr
cukulatam
Hemsirecik
N Neal
dayler dayler
Katre_g
anonimbirbayan
Kiraz cicegi5388
S Sns34 @
Okyanusbulut
BiyoMel
lego
Miss Bride
serrabk
Matmazella
Saron
S spooke
unuttuğum varsa affola
herşey çok güzel olacak
hoşgel 2023
Balusummm canimm bebegimmm bizde seni cok seviyoruz lenosumla musmutlu yillar diliyorum senin icin duanada amin diyorumParesilaaa
Nurzfr
cukulatam
Hemsirecik
N Neal
dayler dayler
Katre_g
anonimbirbayan
Kiraz cicegi5388
S Sns34 @
Okyanusbulut
BiyoMel
lego
Miss Bride
serrabk
Matmazella
Saron
S spooke
unuttuğum varsa affola
herşey çok güzel olacak
hoşgel 2023
CansinParesilaaa
Nurzfr
cukulatam
Hemsirecik
N Neal
dayler dayler
Katre_g
anonimbirbayan
Kiraz cicegi5388
S Sns34 @
Okyanusbulut
BiyoMel
lego
Miss Bride
serrabk
Matmazella
Saron
S spooke
unuttuğum varsa affola
herşey çok güzel olacak
hoşgel 2023
Ay bulutum sns34 arkadaşımızın yanında @ kalmş devamını grtirdim sandm yaParesilaaa
Nurzfr
cukulatam
Hemsirecik
N Neal
dayler dayler
Katre_g
anonimbirbayan
Kiraz cicegi5388
S Sns34 @
Okyanusbulut
BiyoMel
lego
Miss Bride
serrabk
Matmazella
Saron
S spooke
unuttuğum varsa affola
herşey çok güzel olacak
hoşgel 2023
Bir an darıldım 2 yıldır burdayım unutuldum diye sağol bal0ncuğum senin ve aileninde yeni yılını kutlarım güzel bir yıl olsun hepimiz içinAy bulutum sns34 arkadaşımızın yanında @ kalmş devamını grtirdim sandm ya
Senin etiketin o
Özür dilerim kuzucuk
En içten dilekler senin ve ailen içinde
DusunceBulutu
Sen unutulurmusunBir an darıldım 2 yıldır burdayım unutuldum diye sağol bal0ncuğum senin ve aileninde yeni yılını kutlarım güzel bir yıl olsun hepimiz için
Canımın içi görmeden sevmenin karşılığı sensin aramızdaki ve diğer tüm kızlarla aramızdaki görünmez bağ hiç kopmasın hepimizin yeni yılı kutlu olsun.... 2023 hepimizin senesi olsun... Sağlık huzur mutluluk hiçbirimizin yakasından düşmesin... +1 duana da en büyüğünden aminnnnnParesilaaa
Nurzfr
cukulatam
Hemsirecik
N Neal
dayler dayler
Katre_g
anonimbirbayan
Kiraz cicegi5388
S Sns34 @
Okyanusbulut
BiyoMel
lego
Miss Bride
serrabk
Matmazella
Saron
S spooke
unuttuğum varsa affola
herşey çok güzel olacak
hoşgel 2023
Çok çok güzel kalpli paresilam.. yeni yıl sana da sağlık huzur mutluluk ve bebiş getirsin inşallahCanımın içi görmeden sevmenin karşılığı sensin aramızdaki ve diğer tüm kızlarla aramızdaki görünmez bağ hiç kopmasın hepimizin yeni yılı kutlu olsun.... 2023 hepimizin senesi olsun... Sağlık huzur mutluluk hiçbirimizin yakasından düşmesin... +1 duana da en büyüğünden aminnnnn
Hepinizi seviyorum kızlar
Bal0ncuk
dayler dayler
Nurzfr
Hemsirecik
N Neal
anonimbirbayan
Saron
cukulatam
DusunceBulutu
Kiraz cicegi5388
S Sns34
Okyanusbulut
BiyoMel
lego
Miss Bride
serrabk
Matmazella
S spooke
Katre_g
Canimmm Hem aklımda hem duamdasin bu yıl inanıyorum ki çok güzel haberler gelicek sendenCanımın içi görmeden sevmenin karşılığı sensin aramızdaki ve diğer tüm kızlarla aramızdaki görünmez bağ hiç kopmasın hepimizin yeni yılı kutlu olsun.... 2023 hepimizin senesi olsun... Sağlık huzur mutluluk hiçbirimizin yakasından düşmesin... +1 duana da en büyüğünden aminnnnn
Bal0ncuk
dayler dayler
Nurzfr
Hemsirecik
N Neal
anonimbirbayan
Saron
cukulatam
DusunceBulutu
Kiraz cicegi5388
S Sns34
Okyanusbulut
BiyoMel
lego
Miss Bride
serrabk
Matmazella
S spooke
Katre_g
Canım pare bu yıl sana miniğini getirsin inşallah. Mutlu yıllarCanımın içi görmeden sevmenin karşılığı sensin aramızdaki ve diğer tüm kızlarla aramızdaki görünmez bağ hiç kopmasın hepimizin yeni yılı kutlu olsun.... 2023 hepimizin senesi olsun... Sağlık huzur mutluluk hiçbirimizin yakasından düşmesin... +1 duana da en büyüğünden aminnnnn
Bal0ncuk
dayler dayler
Nurzfr
Hemsirecik
N Neal
anonimbirbayan
Saron
cukulatam
DusunceBulutu
Kiraz cicegi5388
S Sns34
Okyanusbulut
BiyoMel
lego
Miss Bride
serrabk
Matmazella
S spooke
Katre_g
Canımsın muckSen unutulurmusun
yeni yılın kutlu ve mutlu olsun parecim her şey gönlünce olsunCanımın içi görmeden sevmenin karşılığı sensin aramızdaki ve diğer tüm kızlarla aramızdaki görünmez bağ hiç kopmasın hepimizin yeni yılı kutlu olsun.... 2023 hepimizin senesi olsun... Sağlık huzur mutluluk hiçbirimizin yakasından düşmesin... +1 duana da en büyüğünden aminnnnn
Bal0ncuk
dayler dayler
Nurzfr
Hemsirecik
N Neal
anonimbirbayan
Saron
cukulatam
DusunceBulutu
Kiraz cicegi5388
S Sns34
Okyanusbulut
BiyoMel
lego
Miss Bride
serrabk
Matmazella
S spooke
Katre_g
Aminn parisimm bu yıl bizim yılımız olacak inşallah sizi seviyorumCanımın içi görmeden sevmenin karşılığı sensin aramızdaki ve diğer tüm kızlarla aramızdaki görünmez bağ hiç kopmasın hepimizin yeni yılı kutlu olsun.... 2023 hepimizin senesi olsun... Sağlık huzur mutluluk hiçbirimizin yakasından düşmesin... +1 duana da en büyüğünden aminnnnn
Bal0ncuk
dayler dayler
Nurzfr
Hemsirecik
N Neal
anonimbirbayan
Saron
cukulatam
DusunceBulutu
Kiraz cicegi5388
S Sns34