• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle valla tekne kazıntısı 😅 öğrendiğim de liseye gidiyordum.kızmışım baya arkadaşlarım duysa rezil olurum bu yaşta ne kardeşi demişim 😂

Oo sizin de baya varmış 😄 anneleri gibi oluyoruz dimi 🙈
kız bulutum.. annen zorlasaymış sen anne olacak yaşta olurmuşsun :D

O gun iste ebeye gittik o da hastaneye gonderdi 34+5teydim ve hastanede suyumun geldigini soylediler 1gece kaldik ciktik. Sonrasinda gunluk kontrole gittik 15kasim 35+1de sancim basladi ve oglusum dogdu aksam 22.37de. Hersey cok hizli gelisti 2saat 15dk da 1cm den 10cm e ulasti acilmam. 52dk ikinmam surdu o da yuzu yukariya dogru oldugu icin zorlandim baya ebesi elleriyle cevirdi yardimci oldu o sekilde cikardi. 12gun hastanede kaldiktan sonra evimize geldik. Simdi 3haftalik oldu minnosum ve herseyi cok iyi 😍😍
ah kuzucum yaa, akrep burcu o da ben ve oglum gıbı ehehhe, yeycemmm. cok sukur o gunler gecmıs ve saglıklı bır sekılde bırlıktesınız, cok sevındım :nazar: nasılsın pekı, kendını nasıl hıssedıyorsun?
:KK36:bizde senin takiplediğini severek takipliyorduk ama belkim dedim aramıza gelirsin

kız ben ara verilcek hatunmuyum
hiçmi kokumu özlemedn :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
ahahahaha cok ozledım cooook, asırı ozledım ehıuehıhe. saka bır yana valla ozledım, ınanmazsın ama ahhahaha
Ay iyi olmana çok sevnidimmm🤩🤩🤩
Ben nasıl olayım hamilelikteki premsesliğim bitti 28. Haftayla birlikte zorlanmalarım başladı😂 bakalım bekliyoruz 🥲
yıaaa kocaman olmus bebukkkk yerım onun totısınııı. alısverıs yapıyon muuuu?
Ben özledim kokunu 🤣🤣😂🤣🤣 dayler dayler dayler dayler geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun 🤲🏻 Sen gidince ben de durmadım pek burda 😅 aslında Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. gibi 2.çocuğa kadar dursak güzel olur😜
amin canım cok sag ol :dua: 2. çocuk derken o_O
Paresilaaa Paresilaaa güzel arkadaşım kaldı :KK36: :KK36: :KK36:
onuda anne yaptıkmı bu topiğin tüm herşeyi bitecek
sohbet topiği açacaz
seni bekliyoruz parişşşşşşşşşş
paremınkı mınnos ve nazlı bır premses olacagı ıcın hemen gelmıyor, ondan bekletıyor bızı Paresilaaa Paresilaaa kuzummm nasılsınnnn

Back