• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hellö beybiler

Zevkle kuşum 😍

Off o tadilat da bebekle nasıl olur bilmiyorum. Mümkünse gerçekten öne alsınlar hamilelikte hallet bari. Kaldı ki hamilelikte bile zor olur ama bebekli evden iyidir.

Evet ya mümkünse müdahalesiz olsun di mi ben de aynı fikirdeyim. İkimizin sağlığı için bir sorun oluşursa o zaman tabi doktor ne derse o. Sağlıkla gelsinler de hakkaten insan başka hiçbir şey istemiyormuş.

Ben de iyiyim canım benim. Evet son hazırlıklar bekleyişler artık, koşturmacayla geçiyor zaten o arada da anlamadan doğurucam muhtemelen🥰

Çok şükür, geçmiş olsun 🙏🏻
Sağlıkla kavuşun inşallah 😍

Hellö beybiler

Zevkle kuşum 😍

Off o tadilat da bebekle nasıl olur bilmiyorum. Mümkünse gerçekten öne alsınlar hamilelikte hallet bari. Kaldı ki hamilelikte bile zor olur ama bebekli evden iyidir.

Evet ya mümkünse müdahalesiz olsun di mi ben de aynı fikirdeyim. İkimizin sağlığı için bir sorun oluşursa o zaman tabi doktor ne derse o. Sağlıkla gelsinler de hakkaten insan başka hiçbir şey istemiyormuş.

Ben de iyiyim canım benim. Evet son hazırlıklar bekleyişler artık, koşturmacayla geçiyor zaten o arada da anlamadan doğurucam muhtemelen🥰

Çok şükür, geçmiş olsun 🙏🏻
Sali gunu ayarlamaya calisacam bakalim😵‍💫😵‍💫

Niçiin öyle hissediyosun çıkıp geziyo musunuz, yeni şehir keşiflerin yapın değişik aktiviteler yapın belki seversin öyle
Insanlar cok soguk geldi ya, vanda herkes sıcak kanliydi cok cabuk arkadaş edinmistim. Burda komsular falan merdivende gorunce kaciyor resmen

Insanlar cok soguk geldi ya, vanda herkes sıcak kanliydi cok cabuk arkadaş edinmistim. Burda komsular falan merdivende gorunce kaciyor resmen

Hof malesef öyle 4 yıldır oturuyorum tanıdığım komşum 1 tane🙄 karşı komşumu tanımıyorum bile bi kaç kere ben selam verdim o vermeyince bende kestim🙄🙄🙄

Hof malesef öyle 4 yıldır oturuyorum tanıdığım komşum 1 tane🙄 karşı komşumu tanımıyorum bile bi kaç kere ben selam verdim o vermeyince bende kestim🙄🙄🙄
Ben de karşı komşumdan kaçıyorum ama maaile deli gibiler. Sürekli kavga edip birbirlerine bağırıyorlar. Bir kere de saçma sapan bir şekilde çöplerini benim kapımın önüne koymuşlardı, aldım geri taşıdım 🙄

Ama onun dışında da genel olarak tanımıyorum kimseyi. Artık genelde böylr ya zaten belki van gibi daha küçük yerlerde komşuculuk kalmıştır. Oturduğum hiçbir yerde komşum olmadı benim 😳 Hemsirecik Hemsirecik ama tabi ben sabitim yerimde, bir şekilde çevrem arkadaşlarım oluyor iyi kötü, sen gibi seyyarlar için önemli oluyor tabi 🥺 gözüne kestirdiğin kimse yok mu, bir sebeple kapılarını çalıp kek ikram et mesela 🤗 eskiden öyle yapmıyorlar mıydı 🤗 gerçi yeni gelen komşuya öyle giderlerdi ama sen tersini yap nolcakki. Belki kafana göre bir arkadaşın olur 😊

Baloo noldu sana 😔
kanadımı kırdılar

Bizimkinin böbrek taşı erimiş kaybolmuş. Ultrason da idrar da temiz çıktı. D vitamini mi taş yapmış anlamak için yeniden d vitaminine başlayacak. İki ay sonra tekrar ultrason
gözünüz aydın neoş

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. hoşgeldin balımmm❤️❤️❤️
N Neal yaaa öyle mii çok sevindim güzel haberlere 🙏🙏
çok geçmiş olsun dayler dayler dayler dayler
Katre_g Katre_g çok heyecanlıyıım çok az kaldı senin yaa şaka maka🥲
Hemsirecik Hemsirecik yavrim nasıl gidiyooor alıştın mı artık yeni memlekete
hoşbuldum mu bilmiom cukom
hoşbuldum ama

Uyku uyuyamayan hamisler el kaldirabilir mi 🙋🏻‍♀️. Neymis efendim simdi uyu sonra bebek gelince uyuyamazsin 🙄🙄🙄. Bebek geldikten sonra daha rahat uyuyacagimi dusunmeye basladim 🤷🏻‍♀️.
🙋🏼‍♀️

Uyunmuyor kesinlikle. Bir sebeple uyanılıyor. Ya bebek uyandırıyor ya ellerim uyuşuyor ona uyanıyorum. Ya çişim geliyor. İlle bir şey oluyor. Ben aynı bebek doğurmuşum da emziriyormuşum gibi 2 saatte bir gözimü açıyorum 🤣

🙋🏼‍♀️

Uyunmuyor kesinlikle. Bir sebeple uyanılıyor. Ya bebek uyandırıyor ya ellerim uyuşuyor ona uyanıyorum. Ya çişim geliyor. İlle bir şey oluyor. Ben aynı bebek doğurmuşum da emziriyormuşum gibi 2 saatte bir gözimü açıyorum 🤣
Aynen oyle uyanincada 2saat ugras ki tekrar uyuyasin 😵‍💫😵‍💫

Hallolmadı mı durumlar ya 🙁
Yok ama olcak ama hakkımla olacak
Kmseyi devreye sokmadan
Cok sağlam bi adım attım
Ya batacam hallolacak komple the end
Yada cıkacam :D

Ama ama ne konuşmuştuk gün doğmadan neler doğar... Son ana kadar umut etmeyi burda hep beraber ogrenmedik mi canımın içi... İnşallah kalbinin güzelliği kapıları açacak sana... Her zaman duamdasin🤲🏻🤲🏻
İnşallah parem cok tşk ederm

Merhaba teyzoslar biz 32+5 haftalik olduk 🥰
Gobis paylasma zamani gelmis de biz unutmusuz. Patlamadan once bir paulasayimda dursun kenarda 😬
31667B23-4135-4B08-9CB7-0DCB633B6670.png

Back