- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #220.581
Naptın le öyle? Başını belalara mı sokacaksın, yine şifreli şifreli konuşuyonYok ama olcak ama hakkımla olacak
Kmseyi devreye sokmadan
Cok sağlam bi adım attım
Ya batacam hallolacak komple the end
Yada cıkacam
İnşallah parem cok tşk ederm
Oh maşallah kocaman olmuşunuz. Kucaktakiyle alıştırma mı yapıyorsunMerhaba teyzoslar biz 32+5 haftalik olduk
Gobis paylasma zamani gelmis de biz unutmusuz. Patlamadan once bir paulasayimda dursun kenarda
Eki Görüntüle 3153158
Hic sorma patlayacak gibiyimNaptın le öyle? Başını belalara mı sokacaksın, yine şifreli şifreli konuşuyon
Oh maşallah kocaman olmuşunuz. Kucaktakiyle alıştırma mı yapıyorsun
Ama yaaaa üçünüzde çok tatlısınızMerhaba teyzoslar biz 32+5 haftalik olduk
Gobis paylasma zamani gelmis de biz unutmusuz. Patlamadan once bir paulasayimda dursun kenarda
Eki Görüntüle 3153158
Yap yap hiçbir işe yaramıyor nasılsa. Bebek bir geliyor hooop üstünden geçiyor. Hayatında hiç bebek görmemiş gibi oluyorsunHic sorma patlayacak gibiyim
Aynen alistirma yapacak bebek cok alt komsu, abimin oglu, kuzenin oglu
Bakalim artik nasil olacak bizim ufaklik bende sorun olmazda esimi bilemem eli ayagi birbirine dolasir diye dusunuyorumYap yap hiçbir işe yaramıyor nasılsa. Bebek bir geliyor hooop üstünden geçiyor. Hayatında hiç bebek görmemiş gibi oluyorsun
ne ara doğurdun diecektim allahımaMerhaba teyzoslar biz 32+5 haftalik olduk
Eki Görüntüle 3153158
uslu bir çocuk oldumNaptın le öyle? Başını belalara mı sokacaksın, yine şifreli şifreli konuşuyon
Oh maşallah kocaman olmuşunuz. Kucaktakiyle alıştırma mı yapıyorsun
Dogurdum buyuttum bidaha doguracamne ara doğurdun diecektim allahıma
aklımızla dalga geçme kızDogurdum buyuttum bidaha doguracam
aklımızla dalga geçme kız
Gunaydiingünaydın
Ya nerelerdesiniz napıyosunuz
ben kısa süreli 2 haftalık bir çöküş yaşadım ama yıkılmadım ayaktayımYa nerelerdesiniz napıyosunuz
bugün herkesin doğum günüBugun oglusumun dogum gunu teyzelerii 2yasina girdisizinlede paylasmak istedim
Eki Görüntüle 3154340
Teşekkür ederim canım Baloben kısa süreli 2 haftalık bir çöküş yaşadım ama yıkılmadım ayaktayım
nice mutlu yıllara tekrardan cnm benim
bugün herkesin doğum günü
şunun şirinliğe bak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?