- 1 Şubat 2020
- 1.506
- 3.042
- 83
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #220.561
Sağlıkla kavuşun inşallahHellö beybiler
Zevkle kuşum
Off o tadilat da bebekle nasıl olur bilmiyorum. Mümkünse gerçekten öne alsınlar hamilelikte hallet bari. Kaldı ki hamilelikte bile zor olur ama bebekli evden iyidir.
Evet ya mümkünse müdahalesiz olsun di mi ben de aynı fikirdeyim. İkimizin sağlığı için bir sorun oluşursa o zaman tabi doktor ne derse o. Sağlıkla gelsinler de hakkaten insan başka hiçbir şey istemiyormuş.
Ben de iyiyim canım benim. Evet son hazırlıklar bekleyişler artık, koşturmacayla geçiyor zaten o arada da anlamadan doğurucam muhtemelen
Çok şükür, geçmiş olsun
Sali gunu ayarlamaya calisacam bakalimHellö beybiler
Zevkle kuşum
Off o tadilat da bebekle nasıl olur bilmiyorum. Mümkünse gerçekten öne alsınlar hamilelikte hallet bari. Kaldı ki hamilelikte bile zor olur ama bebekli evden iyidir.
Evet ya mümkünse müdahalesiz olsun di mi ben de aynı fikirdeyim. İkimizin sağlığı için bir sorun oluşursa o zaman tabi doktor ne derse o. Sağlıkla gelsinler de hakkaten insan başka hiçbir şey istemiyormuş.
Ben de iyiyim canım benim. Evet son hazırlıklar bekleyişler artık, koşturmacayla geçiyor zaten o arada da anlamadan doğurucam muhtemelen
Çok şükür, geçmiş olsun
Alisamadim yaBal0ncuk hoşgeldin balımmm
N Neal yaaa öyle mii çok sevindim güzel haberlere
çok geçmiş olsundayler dayler
Katre_g çok heyecanlıyıım çok az kaldı senin yaa şaka maka
Hemsirecik yavrim nasıl gidiyooor alıştın mı artık yeni memlekete
Alisamadim yavana cok cabuk adapte olmustum burada boguluyorum sanki
Insanlar cok soguk geldi ya, vanda herkes sıcak kanliydi cok cabuk arkadaş edinmistim. Burda komsular falan merdivende gorunce kaciyor resmenNiçiin öyle hissediyosun çıkıp geziyo musunuz, yeni şehir keşiflerin yapın değişik aktiviteler yapın belki seversin öyle
Insanlar cok soguk geldi ya, vanda herkes sıcak kanliydi cok cabuk arkadaş edinmistim. Burda komsular falan merdivende gorunce kaciyor resmen
Boyle cok yalniz hissediyorum isteHof malesef öyle 4 yıldır oturuyorum tanıdığım komşum 1 tanekarşı komşumu tanımıyorum bile bi kaç kere ben selam verdim o vermeyince bende kestim
Insanlar cok soguk geldi ya, vanda herkes sıcak kanliydi cok cabuk arkadaş edinmistim. Burda komsular falan merdivende gorunce kaciyor resmen
Ben de karşı komşumdan kaçıyorum ama maaile deli gibiler. Sürekli kavga edip birbirlerine bağırıyorlar. Bir kere de saçma sapan bir şekilde çöplerini benim kapımın önüne koymuşlardı, aldım geri taşıdımHof malesef öyle 4 yıldır oturuyorum tanıdığım komşum 1 tanekarşı komşumu tanımıyorum bile bi kaç kere ben selam verdim o vermeyince bende kestim
kanadımı kırdılarBaloo noldu sana
gözünüz aydın neoşBizimkinin böbrek taşı erimiş kaybolmuş. Ultrason da idrar da temiz çıktı. D vitamini mi taş yapmış anlamak için yeniden d vitaminine başlayacak. İki ay sonra tekrar ultrason
hoşbuldum mu bilmiom cukomBal0ncuk hoşgeldin balımmm
N Neal yaaa öyle mii çok sevindim güzel haberlere
çok geçmiş olsundayler dayler
Katre_g çok heyecanlıyıım çok az kaldı senin yaa şaka maka
Hemsirecik yavrim nasıl gidiyooor alıştın mı artık yeni memlekete
Uyku uyuyamayan hamisler el kaldirabilir mi. Neymis efendim simdi uyu sonra bebek gelince uyuyamazsin . Bebek geldikten sonra daha rahat uyuyacagimi dusunmeye basladim .
Aynen oyle uyanincada 2saat ugras ki tekrar uyuyasin
Uyunmuyor kesinlikle. Bir sebeple uyanılıyor. Ya bebek uyandırıyor ya ellerim uyuşuyor ona uyanıyorum. Ya çişim geliyor. İlle bir şey oluyor. Ben aynı bebek doğurmuşum da emziriyormuşum gibi 2 saatte bir gözimü açıyorum
Oh çok şükür yakışıklı iyi olsun daBizimkinin böbrek taşı erimiş kaybolmuş. Ultrason da idrar da temiz çıktı. D vitamini mi taş yapmış anlamak için yeniden d vitaminine başlayacak. İki ay sonra tekrar ultrason
inşallah iyidir.ben de merak ettim bak şimdiParesilaaa cukulatam Safra kesesinde taş varmış dayler dayler onun için ameliyat dediler demişti. Sonra bir daha hiç gelmedi galiba
hayat pisliğini banada yaptı dielim bulutum
Hallolmadı mı durumlar yahayat pisliğini banada yaptı dielim bulutum
Ama ama ne konuşmuştuk gün doğmadan neler doğar... Son ana kadar umut etmeyi burda hep beraber ogrenmedik mi canımın içi... İnşallah kalbinin güzelliği kapıları açacak sana... Her zaman duamdasinhayat pisliğini banada yaptı dielim bulutum
Yok ama olcak ama hakkımla olacakHallolmadı mı durumlar ya
İnşallah parem cok tşk edermAma ama ne konuşmuştuk gün doğmadan neler doğar... Son ana kadar umut etmeyi burda hep beraber ogrenmedik mi canımın içi... İnşallah kalbinin güzelliği kapıları açacak sana... Her zaman duamdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?