- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 83
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #220.541
Senin gun dahada yakin yalanci sancilar arada yoklar tabiBen de heyecanlıyım, haftalar ilerledikçe kasılmalar artıyor. Her defasında bir panikliyorum bu gerçek sancı mı acaba diyeDoğumu düşünüp doğumdan korkma aşamasına da geldim tabi Dün yine doğumla ilgili salak salak rüyalar gördüm mesela
Eşim de zaman yaklaştıkça daha fena heyecanlanmaya başladı. Adam bebek büyüdükçe adapte olabildi duruma
gelmesemiydim die düşünüorm aşkoşGeldinmi balusummBal0ncuk
oy kıyamaz teyzesi yaPozitif dusunmeye devam afferin sana
Ben iyiyim bebiste iyi dun gidip gorduk yuzunu gostermedi ama poposunu donmus arka tarafini gorduk sadecekafasi assagida 1930gram olmus . Doktor diyor akrobatik hareketler yapiyor hic yerinde durmuyor dedim gelde bana sor onu . Ve ultrasonda saclarini gorduk nasil sirin anlatamam kadin diyor baya saci var galiba .
Sen dahada nasilsin Lina nasil
hoşbuldum katroşOyyy maşallah kuzuma, koccaman olmuşSenin de az kaldı bak bayağı heyecanlı mısın
Hoşgeldin canikom, gel de havamız değişsin
1-2 kez gosterdi 3boyutlu da bile gostermedi nazli benim oglusum gelene kadar sabredin diyorgelmesemiydim die düşünüorm aşkoş
bozmam inşallah moralcağızlarınızı
oy kıyamaz teyzesi ya
siz hiç görmedinizmi yüzünü?
hoşbuldum katroş
çantan hazırmı 35 yazıo kız
sanırım orda bizim kadar ulstrasona girmiosunuz demi1-2 kez gosterdi 3boyutlu da bile gostermedi nazli benim oglusum gelene kadar sabredin diyor
Aynen burda cok girilmiyor ama ben hastaneye yonlendirildigim icin 2-3defa daha fazla girmis oldum.sanırım orda bizim kadar ulstrasona girmiosunuz demi
çünkü bizde o kadar cok muaynekiAynen burda cok girilmiyor ama ben hastaneye yonlendirildigim icin 2-3defa daha fazla girmis oldum.
Burda 7. Ve 11. Haftalarda giriyorsun. 13. Ve 20. haftada hastanede detayli ultrason oluyor. Sonra 30 yada 32ye kadar hic yok galiba. Sonrasindada galiba 4haftada bir ama ben 26,28 ve 31. haftada girdim. 15. Haftada cinsiyet ogrenmek icin ayri bi yerde gitmistim. Simdilik boyle bakalim sonrasi nasil olacak
Maalesefçünkü bizde o kadar cok muayneki
illa yüzü denk geliyor
Sacmalama aşkoş, bozulsun birlikte duzeltiriz morallerimizigelmesemiydim die düşünüorm aşkoş
oy kıyamaz teyzesi ya
hoşbuldum katroş
Sacmalama aşkoş, bozulsun birlikte duzeltiriz morallerimizi
Baloo noldu sanamerhaba kızlar.. moralmen hala iyi değilim ama bişey değişmiyecek
o yüzden kabullenip yola devam etmek lazım
nasılsınız
Ya benimki de öyle, sanıyorlar ki bebelere her şeyi 37de hazırlasak yeter. O zamana kadar her şey güllük gülistanlık. Yarın mobilyası gelecek benimkinin, kocam daha geçen hafta boyamaya başladı odasını ve 1 haftadır her yer her yerde. 1 aydır da boyıcam diye tutturup oyalanıyor, geçen hafta benim zorumla başladı. Bebemin her eşyası var mesela ama her şey evin bir yerine dağılmış durumda. Bizim kocalar bu işleri beceremiyor bellikiSenin gun dahada yakin yalanci sancilar arada yoklar tabi
Kendini korkutma bence dogumla ilgili o an o aciyi ceksekte bebislerimizi kucagimiza aldigimiz an unutucaz ben ona odaklanicam simdiden oyle planladim
Sen agri kesici yaptirmayi dusunuyormusun?
Benim esimde oyle ya gun yaklastikca daha cok inanitor gibi oluyor sankiyinede biz gibi degil sonucta erkek bisey yapilicaksa tamam yapariz hallederiz olur diyor beni deli ediyor. Diyorum ki nerdeyse 8hafta kaldi odasini hazirlayalim perdesini alalim takalim mobilya gelmeden hazir olsun belki erken gelesi tutar
Kuzum hazır ya olmaz mı, benim yalancı kasılmalar 24 25 ten itibaren hep başlamıştı. Kasım hamileleri sayfasında da erken doğumlar oldu bayağı, korkup 31 32 hafta gibi hazırlamıştım. Bebenin giysilerini de hazırladım aslında ama elim hiç durmuyor ki yine alışveriş yapıyorumgelmesemiydim die düşünüorm aşkoş
oy kıyamaz teyzesi ya
hoşbuldum katroş
Belli bir haftadan sonra yeri daraldığı için hiç göstermiyor yavrucaklar1-2 kez gosterdi 3boyutlu da bile gostermedi nazli benim oglusum gelene kadar sabredin diyor
Odasi hazir olunca fotola biziSelamm kızlarrım
Ya benimki de öyle, sanıyorlar ki bebelere her şeyi 37de hazırlasak yeter. O zamana kadar her şey güllük gülistanlık. Yarın mobilyası gelecek benimkinin, kocam daha geçen hafta boyamaya başladı odasını ve 1 haftadır her yer her yerde. 1 aydır da boyıcam diye tutturup oyalanıyor, geçen hafta benim zorumla başladı. Bebemin her eşyası var mesela ama her şey evin bir yerine dağılmış durumda. Bizim kocalar bu işleri beceremiyor bellikiben artık hareket ederken çok zorlanıyorum ama sonlara doğru bırakma mümkünse. Senin de haftan bayağı ilerde zaten. En temizi bence 30a gelene kadar her şeyi halletmekmiş. Ben yarın mobilyacılarla uğraşıp artık eşyaları yerleştiricem, sonra inş halı perde ve dekoratif eşyalar kalacak. Onları da hafta içi akşam halletmek niyetindeyim kocak bir aksilik çıkarmazsa
Kuzum hazır ya olmaz mı, benim yalancı kasılmalar 24 25 ten itibaren hep başlamıştı. Kasım hamileleri sayfasında da erken doğumlar oldu bayağı, korkup 31 32 hafta gibi hazırlamıştım. Bebenin giysilerini de hazırladım aslında ama elim hiç durmuyor ki yine alışveriş yapıyorumyeni gelenleri yıkamadım artık o ları daha sonra topluca şaaparım.
Belli bir haftadan sonra yeri daraldığı için hiç göstermiyor yavrucaklarsağlıkla gelsin de canlı kanlı görmenin heyecanı her türlü başka
Matmazella kuzum sen nasılsın, bebiş nasıl
Hic sorma ne yapicaz bu erkeklerle bilmiyorumSelamm kızlarrım
Ya benimki de öyle, sanıyorlar ki bebelere her şeyi 37de hazırlasak yeter. O zamana kadar her şey güllük gülistanlık. Yarın mobilyası gelecek benimkinin, kocam daha geçen hafta boyamaya başladı odasını ve 1 haftadır her yer her yerde. 1 aydır da boyıcam diye tutturup oyalanıyor, geçen hafta benim zorumla başladı. Bebemin her eşyası var mesela ama her şey evin bir yerine dağılmış durumda. Bizim kocalar bu işleri beceremiyor bellikiben artık hareket ederken çok zorlanıyorum ama sonlara doğru bırakma mümkünse. Senin de haftan bayağı ilerde zaten. En temizi bence 30a gelene kadar her şeyi halletmekmiş. Ben yarın mobilyacılarla uğraşıp artık eşyaları yerleştiricem, sonra inş halı perde ve dekoratif eşyalar kalacak. Onları da hafta içi akşam halletmek niyetindeyim kocak bir aksilik çıkarmazsa
Kuzum hazır ya olmaz mı, benim yalancı kasılmalar 24 25 ten itibaren hep başlamıştı. Kasım hamileleri sayfasında da erken doğumlar oldu bayağı, korkup 31 32 hafta gibi hazırlamıştım. Bebenin giysilerini de hazırladım aslında ama elim hiç durmuyor ki yine alışveriş yapıyorumyeni gelenleri yıkamadım artık o ları daha sonra topluca şaaparım.
Belli bir haftadan sonra yeri daraldığı için hiç göstermiyor yavrucaklarsağlıkla gelsin de canlı kanlı görmenin heyecanı her türlü başka
Bende mudahale olmadan yapmak istiyorum. Hic bir sey almak istemiyorum bebek icin tehlikeli bir durum olmadikca.anonimbirbayan ağrı kesici soruna cevap vermemiiim sorry. Yani mümkün olursa hiç müdahale olmadan doğum yapmayı tercih ederim, genelde de ağrı eşiğim yüksektir dayanırım gibime de geliyor ama tabi o an ne olur nasıl düşünürüm sancıyla da bilemiyorum. Dayanamıcamı düşünürsem de alırım epidural herhalde ya öyle kesin kurallarım yok. Sen belirledin mi alıp almıcanı?
İkimiz de iyiyiz canım benimm sen nasılsın. Az kalmış kavuşmayaSelamm kızlarrım
Zevkle kuşumOdasi hazir olunca fotola bizi
Off o tadilat da bebekle nasıl olur bilmiyorum. Mümkünse gerçekten öne alsınlar hamilelikte hallet bari. Kaldı ki hamilelikte bile zor olur ama bebekli evden iyidir.Hic sorma ne yapicaz bu erkeklerle bilmiyorum
Benim bebisin kiyafetleri annemlerde hepsini orda yikayacam kurutma var orda benim yok. Carsamba gunu mobilya gelicek ama sali gunu sirket gelicek gorusmeye. Biz evi devletten kiraladigimiz icin bakim yapicaklar banyo wc hepsi komple degisicek. Bakalim nezaman baslamayi dusunuyorlar. Yakin zamandaysa oncelik isticem bebekten dolayi yani benim is uzayacak gibi
Bizimki hic gostermiyor gecen gittik kontrole popoyu donmus sirtini kafasinin arkasini gorduk
Bende mudahale olmadan yapmak istiyorum. Hic bir sey almak istemiyorum bebek icin tehlikeli bir durum olmadikca.
Ben de iyiyim canım benim. Evet son hazırlıklar bekleyişler artık, koşturmacayla geçiyor zaten o arada da anlamadan doğurucam muhtemelenİkimiz de iyiyiz canım benimm sen nasılsın. Az kalmış kavuşmaya
Çok şükür, geçmiş olsunBizimkinin böbrek taşı erimiş kaybolmuş. Ultrason da idrar da temiz çıktı. D vitamini mi taş yapmış anlamak için yeniden d vitaminine başlayacak. İki ay sonra tekrar ultrason
Ay çok sevindim çok geçmiş olsunBizimkinin böbrek taşı erimiş kaybolmuş. Ultrason da idrar da temiz çıktı. D vitamini mi taş yapmış anlamak için yeniden d vitaminine başlayacak. İki ay sonra tekrar ultrason
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?