Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet Neal başına gelmeyen kalmayan olarak soruyorum sana. Benim bebemde laktoz ıntoleransı çıktı. Napcaz nasıl olacak bu işler.
Bir şey olmayacak. Relactaz damla verirler muhtemelen. Büyüdükçe kendi enzimi kendisine yetecek ama biraz zaman alıyor. Ablamın oğlunda da vardı. Bizimkinde çıkmadı ama ikisi de aynı şekilde çok sıkıntılı geçirdi ilk 3,5-4 ayı. Bu arada bizim gastrocu şey demişti, zaten her bebekte laktoz intoleransı var bir miktar. Bağırsaklar henüz tam anlamıyla gelişmediği için oluyor demişti sanırım

Diyet verdi doktor. Relectaz yerine direkt diyet vermesinden hoşlanmadım başka bi doktora götüreceğim. Mamayı da değiştirdi

Çok huzursuz ya sürekli ıkınıyo bir de ishal bikaç gündür
Yani şöyle ki laktoz intoleransı besin alerjisinden (inek sütü alerjisinden) daha masum bir şey normalde. Bana besin alerjisi için bile çocuk gastroenteroloji uzmanı diyet önermedi. Kararı bana bıraktı ki bizimkinde dışkıda kan vardı. Ek gıdaya geçene kadar su gibiydi tuvaleti ve mukuslu. Sonra toparladı. Yoğurt ve peynir yemeye geç başladı alerjiden dolayı. Onlara başlayınca yine cıvıklaştı. Dediğim gibi bizimkinde alerji var laktoz intoleransı da değil. Daha ciddi bir durum. İkisi arasındaki farkları paylaşan instagram sayfaları oluyor. Bulursam atayım. Bence bir doktorla daha görşün bu durumu. Hatta bulabilirseniz çocuk gastroenterolojiyle görüşün

merhaba kızlar.. moralmen hala iyi değilim ama bişey değişmiyecek
o yüzden kabullenip yola devam etmek lazım

nasılsınız
Pozitif dusunmeye devam afferin sana

Ben iyiyim bebiste iyi dun gidip gorduk yuzunu gostermedi ama poposunu donmus arka tarafini gorduk sadece kafasi assagida 1930gram olmus . Doktor diyor akrobatik hareketler yapiyor hic yerinde durmuyor dedim gelde bana sor onu. Ve ultrasonda saclarini gorduk nasil sirin anlatamam kadin diyor baya saci var galiba .

Sen dahada nasilsin Lina nasil

Oyyy maşallah kuzuma, koccaman olmuş Senin de az kaldı bak bayağı heyecanlı mısın

merhaba kızlar.. moralmen hala iyi değilim ama bişey değişmiyecek
o yüzden kabullenip yola devam etmek lazım

nasılsınız
Hoşgeldin canikom, gel de havamız değişsin

Ayy hic sorma heyecan dorukta bi an once gelsede kavussak oglusumla. Gormek icin sabirsizlaniyorum
Senin heyecan nasil?
Ben de heyecanlıyım, haftalar ilerledikçe kasılmalar artıyor. Her defasında bir panikliyorum bu gerçek sancı mı acaba diye Doğumu düşünüp doğumdan korkma aşamasına da geldim tabi Dün yine doğumla ilgili salak salak rüyalar gördüm mesela

Eşim de zaman yaklaştıkça daha fena heyecanlanmaya başladı. Adam bebek büyüdükçe adapte olabildi duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…