- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #220.521
Oy ben bunu niye şimdi gördüm ya. Daha yeni geldim avmden
Online mağazada bir şey çıkmıyor ama gidebilirseniz mutlaka bakın çünkü bu fiyatlara bir şey bulmak imkansızAy bilmiyorumki bakayım bi alışveriş manyağı oldum resmen sürekli bebeye kargo
Hepsi çok uzak bana baktımOnline mağazada bir şey çıkmıyor ama gidebilirseniz mutlaka bakın çünkü bu fiyatlara bir şey bulmak imkansız
Evet Neal başına gelmeyen kalmayan olarak soruyorum sana. Benim bebemde laktoz ıntoleransı çıktı. Napcaz nasıl olacak bu işler.Online mağazada bir şey çıkmıyor ama gidebilirseniz mutlaka bakın çünkü bu fiyatlara bir şey bulmak imkansız
Bir şey olmayacak. Relactaz damla verirler muhtemelen. Büyüdükçe kendi enzimi kendisine yetecek ama biraz zaman alıyor. Ablamın oğlunda da vardı. Bizimkinde çıkmadı ama ikisi de aynı şekilde çok sıkıntılı geçirdi ilk 3,5-4 ayı. Bu arada bizim gastrocu şey demişti, zaten her bebekte laktoz intoleransı var bir miktar. Bağırsaklar henüz tam anlamıyla gelişmediği için oluyor demişti sanırımEvet Neal başına gelmeyen kalmayan olarak soruyorum sana. Benim bebemde laktoz ıntoleransı çıktı. Napcaz nasıl olacak bu işler.
Diyet verdi doktor. Relectaz yerine direkt diyet vermesinden hoşlanmadım başka bi doktora götüreceğim. Mamayı da değiştirdiBir şey olmayacak. Relactaz damla verirler muhtemelen. Büyüdükçe kendi enzimi kendisine yetecek ama biraz zaman alıyor. Ablamın oğlunda da vardı. Bizimkinde çıkmadı ama ikisi de aynı şekilde çok sıkıntılı geçirdi ilk 3,5-4 ayı. Bu arada bizim gastrocu şey demişti, zaten her bebekte laktoz intoleransı var bir miktar. Bağırsaklar henüz tam anlamıyla gelişmediği için oluyor demişti sanırım
Çok ciddi seviyede mi? Şikayetleri nasıl?Diyet verdi doktor. Relectaz yerine direkt diyet vermesinden hoşlanmadım başka bi doktora götüreceğim. Mamayı da değiştirdi
Hayırdır?Zor zor
Çok huzursuz ya sürekli ıkınıyo bir de ishal bikaç gündürÇok ciddi seviyede mi? Şikayetleri nasıl?
Hayırdır?
Yani şöyle ki laktoz intoleransı besin alerjisinden (inek sütü alerjisinden) daha masum bir şey normalde. Bana besin alerjisi için bile çocuk gastroenteroloji uzmanı diyet önermedi. Kararı bana bıraktı ki bizimkinde dışkıda kan vardı. Ek gıdaya geçene kadar su gibiydi tuvaleti ve mukuslu. Sonra toparladı. Yoğurt ve peynir yemeye geç başladı alerjiden dolayı. Onlara başlayınca yine cıvıklaştı. Dediğim gibi bizimkinde alerji var laktoz intoleransı da değil. Daha ciddi bir durum. İkisi arasındaki farkları paylaşan instagram sayfaları oluyor. Bulursam atayım. Bence bir doktorla daha görşün bu durumu. Hatta bulabilirseniz çocuk gastroenterolojiyle görüşünÇok huzursuz ya sürekli ıkınıyo bir de ishal bikaç gündür
Selam. Zabaaanan yazmışım ben. Herkes kayıpSelaam kimse yok mu
Merhaba, sen ben misin?Ay bilmiyorumki bakayım bi alışveriş manyağı oldum resmen sürekli bebeye kargo
Ben varım bugün ahahahaSelaam kimse yok mu
Aaaa ne ameliyatı ben onu kaçırmışımSelam. Zabaaanan yazmışım ben. Herkes kayıp
dayler dayler Ameliyat olacaktı. Ses etmedi bir daha. Nasıl oldu acaba :/
Selam. Zabaaanan yazmışım ben. Herkes kayıp
dayler dayler Ameliyat olacaktı. Ses etmedi bir daha. Nasıl oldu acaba :/
Merhaba, sen ben misin?
Ben varım bugün ahahaha
Nabersiniz kızlarrr?
N Neal hakkatendayler dayler ameliyat olmam lazım dedi ve gitti
Pozitif dusunmeye devam afferin sanamerhaba kızlar.. moralmen hala iyi değilim ama bişey değişmiyecek
o yüzden kabullenip yola devam etmek lazım
nasılsınız
Pozitif dusunmeye devam afferin sana
Ben iyiyim bebiste iyi dun gidip gorduk yuzunu gostermedi ama poposunu donmus arka tarafini gorduk sadecekafasi assagida 1930gram olmus . Doktor diyor akrobatik hareketler yapiyor hic yerinde durmuyor dedim gelde bana sor onu . Ve ultrasonda saclarini gorduk nasil sirin anlatamam kadin diyor baya saci var galiba .
Sen dahada nasilsin Lina nasil
Hoşgeldin canikom, gel de havamız değişsinmerhaba kızlar.. moralmen hala iyi değilim ama bişey değişmiyecek
o yüzden kabullenip yola devam etmek lazım
nasılsınız
Ayy hic sorma heyecan dorukta bi an once gelsede kavussak oglusumla. Gormek icin sabirsizlaniyorumOyyy maşallah kuzuma, koccaman olmuşSenin de az kaldı bak bayağı heyecanlı mısın
Hoşgeldin canikom, gel de havamız değişsin
Ben de heyecanlıyım, haftalar ilerledikçe kasılmalar artıyor. Her defasında bir panikliyorum bu gerçek sancı mı acaba diyeAyy hic sorma heyecan dorukta bi an once gelsede kavussak oglusumla. Gormek icin sabirsizlaniyorum
Senin heyecan nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?