- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #220.481
Benim dünyadan haberim mi var acaba?Püüü sana diyorum hanım hanım Kız Kulesi mi kaldı aç bi bak bakam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim dünyadan haberim mi var acaba?Püüü sana diyorum hanım hanım Kız Kulesi mi kaldı aç bi bak bakam
Cansin onemli olan senin iyi olman ne kadar zaman gerekiyorsa artik toparlanman icin kullanSelam herkese bi süre buralarda olamayabilirim
Biraz sorunlarm var
Kendimi cidden yılmış hissediyorm
Herşeyden bezmiş bıkkmış
Toparlanmam lazm ki umarm toparlanabilirim
Buralar size emanet
Selam herkese bi süre buralarda olamayabilirim
Biraz sorunlarm var
Herşeyden bezmiş bıkkmış
Buralar size emanet
Umarım iyisindir baluş daha da iyi ol geri gel olur mu, bekliyoruzSelam herkese bi süre buralarda olamayabilirim
Biraz sorunlarm var
Herşeyden bezmiş bıkkmış
Buralar size emanet
Kim iyi ki? İyi olmadığımız halde buradayız. Gitmeyeydin iyiydiSelam herkese bi süre buralarda olamayabilirim
Biraz sorunlarm var
Herşeyden bezmiş bıkkmış
Buralar size emanet
Canımsın sen... Tüm sorunlarını halledeceksin ve yine eski Bal0ncuk olarak geri geleceksin duam her zaman seninleSelam herkese bi süre buralarda olamayabilirim
Biraz sorunlarm var
Herşeyden bezmiş bıkkmış
Buralar size emanet
Sen neredesin kayıp ruhCanımsın sen... Tüm sorunlarını halledeceksin ve yine eski Bal0ncuk olarak geri geleceksin duam her zaman seninle
Fazlasıyla yoğun çalışıyorum. Her gün mesai...iki kişi kaldık. Diğer arkadaşta yeni. Sağolsun hakim bey daha önceden 5 katibe yaptırdığı işi iki katibe yaptırmaya çalışıyorSen neredesin kayıp ruh
Nasıl olsa tek kişi de kalsa yapan varFazlasıyla yoğun çalışıyorum. Her gün mesai...iki kişi kaldık. Diğer arkadaşta yeni. Sağolsun hakim bey daha önceden 5 katibe yaptırdığı işi iki katibe yaptırmaya çalışıyor
O kadar yorgunum ki anlatamam sana kendimi bazen robot gibi hissediyorumNasıl olsa tek kişi de kalsa yapan var
Sistem "İnsanlıktan çıkın, robot olun" diyor zatenO kadar yorgunum ki anlatamam sana kendimi bazen robot gibi hissediyorum
Aynen oyle ama robotlastikcada hicbiseye yetmiyor kazandigin parayla anca yasiyorsun baska hicbisey olmuyor yapamiyorsunSistem "İnsanlıktan çıkın, robot olun" diyor zaten
Ben kazandığım parayı işe giderken giyeceğim kıyafet ve ayakkabıya harcıyordum. Çalışmayı mantıksız bir şey haline getirdiler. Özel sektörde tamamen vitrin muamelesi görüyorsunAynen oyle ama robotlastikcada hicbiseye yetmiyor kazandigin parayla anca yasiyorsun baska hicbisey olmuyor yapamiyorsun
Durumlar cok kotu ve duzelecek gibi degil hayirlisi diyelimBen kazandığım parayı işe giderken giyeceğim kıyafet ve ayakkabıya harcıyordum. Çalışmayı mantıksız bir şey haline getirdiler. Özel sektörde tamamen vitrin muamelesi görüyorsun
Geldi ben sadece uzaktan gördüm. Eşim bir kere çalıştırabildi. O da sadece yatak odasını temizleyebildi. Yatak başlığı falan rezil durumdaydı robot oraya çıkamıyor diye. Temiz almış ama beğendim
Sevindim begenmene, zerre birakmaz yerlerde falan rahat edersinizGeldi ben sadece uzaktan gördüm. Eşim bir kere çalıştırabildi. O da sadece yatak odasını temizleyebildi. Yatak başlığı falan rezil durumdaydı robot oraya çıkamıyor diye. Temiz almış ama beğendim
Gerçekten özel hayatin olmayacak. Oturduğun yerden kalkmayacaksin. Sürekli iş iş iş... Tamam çok şükür bir işim var. Memurum. Kadroluyum. Benim yerimde olmak isteyen çok kişi var. Ama... Koca bir ama var işte...Sistem "İnsanlıktan çıkın, robot olun" diyor zaten
İnşallah ya alerjim cozuttu yine. Evi bir aklayıp paklayaydık iyiydiSevindim begenmene, zerre birakmaz yerlerde falan rahat edersiniz
Sorma ya. Zaten istedikleri bu. Şükredin oturun diyorlar da geride yaşayacak hayat bırakmıyorlar. İyi o tepiniyor. Benim canım sıkkın genel. Eşime tahammül edemiyorum. Çocuğun her şey üst üste geldi. Haftaya böbrek taşı erimiş mi diye bakılacak, onun gerginliği var. Ev sahibine sinirim geçmedi. Bitmiyor işte sıkıntılarGerçekten özel hayatin olmayacak. Oturduğun yerden kalkmayacaksin. Sürekli iş iş iş... Tamam çok şükür bir işim var. Memurum. Kadroluyum. Benim yerimde olmak isteyen çok kişi var. Ama... Koca bir ama var işte...
Neyse sen nasılsın küçük bey nasıl