- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.979
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #220.501
Benim son zamanlar cok kotuydu polenlere baglamistim, sonra burnum bir tikandi sizlerw ömür. Doktor sinüzit dedi ilaclara baslayinca rahatladim. O gun bu gundur rahatim, alerji ilaci almıyorum. Ama tabi evdeki tozlarin cektirilmesi cok onemli, bir iki kez bununla supurunce eskisi gibi olmazsinİnşallah ya alerjim cozuttu yine. Evi bir aklayıp paklayaydık iyiydi
Sorma ya. Zaten istedikleri bu. Şükredin oturun diyorlar da geride yaşayacak hayat bırakmıyorlar. İyi o tepiniyor. Benim canım sıkkın genel. Eşime tahammül edemiyorum. Çocuğun her şey üst üste geldi. Haftaya böbrek taşı erimiş mi diye bakılacak, onun gerginliği var. Ev sahibine sinirim geçmedi. Bitmiyor işte sıkıntılar
Of inşallah. Bir de perdeleri atabileydim makineye. Aylar olduBenim son zamanlar cok kotuydu polenlere baglamistim, sonra burnum bir tikandi sizlerw ömür. Doktor sinüzit dedi ilaclara baslayinca rahatladim. O gun bu gundur rahatim, alerji ilaci almıyorum. Ama tabi evdeki tozlarin cektirilmesi cok onemli, bir iki kez bununla supurunce eskisi gibi olmazsin
Esine yaptirOf inşallah. Bir de perdeleri atabileydim makineye. Aylar oldu
O da yetişemiyor hiçbir şeye. Biz rezil durumdayız. İnsanlar tek başına nasıl çocuk bakıyor maşallah diyorumEsine yaptir
Eminim bir sure sonra her sey duzene otururO da yetişemiyor hiçbir şeye. Biz rezil durumdayız. İnsanlar tek başına nasıl çocuk bakıyor maşallah diyorum
O da yetişemiyor hiçbir şeye. Biz rezil durumdayız. İnsanlar tek başına nasıl çocuk bakıyor maşallah diyorum
Eminim bir sure sonra her sey duzene oturur
Çok zorlanıyoruz öyle böyle değil kızlar ya. Bayağı ipler koptu bizde. Tahammülümüz bitti. Birbirimize girdik. Ek gıda beni feci zorladı, zorluyorBen çocuksuzum yetişemiyorum hiçbir şeye. Herkes aynı, sadece siz yaşamıyorsunuz neoş öyle düşün
Yemiyormu kuzuÇok zorlanıyoruz öyle böyle değil kızlar ya. Bayağı ipler koptu bizde. Tahammülümüz bitti. Birbirimize girdik. Ek gıda beni feci zorladı, zorluyor
Çok zorlanıyoruz öyle böyle değil kızlar ya. Bayağı ipler koptu bizde. Tahammülümüz bitti. Birbirimize girdik. Ek gıda beni feci zorladı, zorluyor
Genelde yiyor gibiYemiyormu kuzu
2,5 ay oldu. Çok zor cidden. İki eve ayrı yemek yapmak gibiEk gıdaya başladınız mıı
Ek gıda süreçleri hep zorlu geçiyor sanırım. Allah yardımcınız olsun
En azindan yiyormus, ya yemeseydiGenelde yiyor gibi
2,5 ay oldu. Çok zor cidden. İki eve ayrı yemek yapmak gibi
O da ayrı bir dert tabii. Bazen inat ediyor yemiyor ama öyle bir yememek yok. Ağzını kitliyor açmıyor sıpaEn azindan yiyormus, ya yemeseydi
Onu yapmayan cocuk yoktur benceO da ayrı bir dert tabii. Bazen inat ediyor yemiyor ama öyle bir yememek yok. Ağzını kitliyor açmıyor sıpa
İnşallah ya alerjim cozuttu yine. Evi bir aklayıp paklayaydık iyiydi
Sorma ya. Zaten istedikleri bu. Şükredin oturun diyorlar da geride yaşayacak hayat bırakmıyorlar. İyi o tepiniyor. Benim canım sıkkın genel. Eşime tahammül edemiyorum. Çocuğun her şey üst üste geldi. Haftaya böbrek taşı erimiş mi diye bakılacak, onun gerginliği var. Ev sahibine sinirim geçmedi. Bitmiyor işte sıkıntılar
İnşallah başına gelince de böyle gülersin hemşire reyizOnu yapmayan cocuk yoktur bence
Hep öyle olmuyor mu pare yaÇoğu şey üst üste geldi sende... Üstesinden bana göre gelebiliyorsun... Güçlü kadınsın.. inşallah doktor kontrolünde de böbrek taşı erimiş olacak minik kuzunun her zaman hepiniz dualarimsaniz
Sinir krizi geçirecegimin garantisini verebilirim sana ahsgsjsvsİnşallah başına gelince de böyle gülersin hemşire reyiz
Hep öyle olmuyor mu pare ya
Ne yapalım bir şekilde atlatacağız inşallah
Amin amin inşallah
Hepimiz güzel günler görelim
Hadi bağalım. Merakla bekliyoruzSinir krizi geçirecegimin garantisini verebilirim sana ahsgsjsvs
Oy ben bunu niye şimdi gördüm ya. Daha yeni geldim avmdencukulatam Matmazella Sizin oralarda Joker Baby var mı? Çok güzel indirim var hem yazlık şort tişörtler hem zıbınlarda. Kısa kollu zıbınlar 18, uzunlar 20 TL ama online mağazada çıkmıyor
Ay bilmiyorumki bakayım bi alışveriş manyağı oldum resmen sürekli bebeye kargocukulatam Matmazella Sizin oralarda Joker Baby var mı? Çok güzel indirim var hem yazlık şort tişörtler hem zıbınlarda. Kısa kollu zıbınlar 18, uzunlar 20 TL ama online mağazada çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?