Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam herkese bi süre buralarda olamayabilirim
Biraz sorunlarm var
Kendimi cidden yılmış hissediyorm
Herşeyden bezmiş bıkkmış
Toparlanmam lazm ki umarm toparlanabilirim
Buralar size emanet
Cansin onemli olan senin iyi olman ne kadar zaman gerekiyorsa artik toparlanman icin kullan

Aynen oyle ama robotlastikcada hicbiseye yetmiyor kazandigin parayla anca yasiyorsun baska hicbisey olmuyor yapamiyorsun
Ben kazandığım parayı işe giderken giyeceğim kıyafet ve ayakkabıya harcıyordum. Çalışmayı mantıksız bir şey haline getirdiler. Özel sektörde tamamen vitrin muamelesi görüyorsun

Sistem "İnsanlıktan çıkın, robot olun" diyor zaten
Gerçekten özel hayatin olmayacak. Oturduğun yerden kalkmayacaksin. Sürekli iş iş iş... Tamam çok şükür bir işim var. Memurum. Kadroluyum. Benim yerimde olmak isteyen çok kişi var. Ama... Koca bir ama var işte...
Neyse sen nasılsın küçük bey nasıl

Sevindim begenmene, zerre birakmaz yerlerde falan rahat edersiniz
İnşallah ya alerjim cozuttu yine. Evi bir aklayıp paklayaydık iyiydi
Sorma ya. Zaten istedikleri bu. Şükredin oturun diyorlar da geride yaşayacak hayat bırakmıyorlar. İyi o tepiniyor. Benim canım sıkkın genel. Eşime tahammül edemiyorum. Çocuğun her şey üst üste geldi. Haftaya böbrek taşı erimiş mi diye bakılacak, onun gerginliği var. Ev sahibine sinirim geçmedi. Bitmiyor işte sıkıntılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…