Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 gecikti askos, sözleşme bittikten sonra baska sozlesme yapmiyorsaniz eskisi gecerli oluyor diye biliyorum ben. Bizimkinde oyle yaziyor
Yapsana test. Daha önce bu kadar gecikti mi?
Bizimkinin ayrıntısına bakamadım o sinirle. Şimdi de çocuğu uyutmaya çalışıyorum kalkıp bakamıyorum

Insallah ya, bosuna heycan yapiyorsam cok uzulurum valla bu sefer
Test yaptin mi? Bence yap hemen simdi kos
Test yaptın mı? Bayağı geçti sanki?

Sözleşmemiz bir yıllıktı. Sonra yenilemedik. Bilgi almaya çalışıyorum da önce o bir başlatsın yasal işlemini bakalım
Anladim ama vardir mutlaka bi yolu orda ki kanunlari kurallari bilmedigim icin bisey diyemicem ama mutlaka vardir bi seyi. O yuzden herzaman etrafimdaki insanlarada derim kagit ustunde yapin ne yapiyorsaniz ki bisey oldugunda hakkinizi arayin.

Sözleşme var. Bütün zam konuşmaları da yazılı. Kadın bizi mahkemeye verse her türlü kendisi haksız çıkacak da işte...

Yapicam askom bugun

kulak asma.. sözleşmen var elinde

daha ne istion batıya tayin olmuşsn
nerdesn
Amasya
Van bizi kaybetti

Yürüdükten sonrası büyük sıkıntı, curcuna düşüyor sürekli, bir yerleri morarıyor şişiyor. Sonra kanepelerde çıkmayı öğreniyor, daha değişik şekillerde düşmeyi deneyimliyor yorulmaca bitmiyor hiç

Çok sevindim iyi olmanıza, çook daha iyi olursunuz inşallah

Ben de en ktü bebeğe destek olarak kullanırım diye düşünüyorum ya.
Ben kullandım. Fermuarlılardan aldım. Yüzüstü turmaya başlayınca önüne destek yaptım. Destekli oturmaya başlayınca da arkasına destek
Ben de alıcim karar verdim genelde kullanılmış diye görüyorum. Kasım anaları sayfasında da bolca kullanılmış.
Bu ev sahipleri de ne aç gözlü yaaa, Allah onların eline düşürmesin
Hemsireniz hala regl olmadi, hafif agrilarim ve bir kac kez lekelenmem oldu.
Kistmi bebekmi sizce?
Bebiş olsun litfen
Kendi kullanan da çok varmış. Forumda bu soruyu sorunca öğrendim ben de, hiç bilmiyordum hamilelerin kendine kullandığını
3 gecikti askos, sözleşme bittikten sonra baska sozlesme yapmiyorsaniz eskisi gecerli oluyor diye biliyorum ben. Bizimkinde oyle yaziyor
N Neal ben de bu şekilde biliyorum

Askom valla umitlenmek istemiyorum ya, alistim olmamasina yine bir problem vardir diyorum

Nasıl yani hem zam hem de taşınmanızı mı istiyor? Bizim ev sahibi de satıcam dedi ama ses yok.bir milyon verecek birini kolay kolay bulamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…