- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #220.461
Yapsana test. Daha önce bu kadar gecikti mi?3 gecikti askos, sözleşme bittikten sonra baska sozlesme yapmiyorsaniz eskisi gecerli oluyor diye biliyorum ben. Bizimkinde oyle yaziyor
Test yaptin mi? Bence yap hemen simdi kosInsallah ya, bosuna heycan yapiyorsam cok uzulurum valla bu sefer
Anladim ama vardir mutlaka bi yolu orda ki kanunlari kurallari bilmedigim icin bisey diyemicem ama mutlaka vardir bi seyi. O yuzden herzaman etrafimdaki insanlarada derim kagit ustunde yapin ne yapiyorsaniz ki bisey oldugunda hakkinizi arayin.Test yaptın mı? Bayağı geçti sanki?
Sözleşmemiz bir yıllıktı. Sonra yenilemedik. Bilgi almaya çalışıyorum da önce o bir başlatsın yasal işlemini bakalım
Bugun yapicam bakalimYapsana test. Daha önce bu kadar gecikti mi?
Bizimkinin ayrıntısına bakamadım o sinirle. Şimdi de çocuğu uyutmaya çalışıyorum kalkıp bakamıyorum
Sözleşme var. Bütün zam konuşmaları da yazılı. Kadın bizi mahkemeye verse her türlü kendisi haksız çıkacak da işte...Test yaptin mi? Bence yap hemen simdi kos
Anladim ama vardir mutlaka bi yolu orda ki kanunlari kurallari bilmedigim icin bisey diyemicem ama mutlaka vardir bi seyi. O yuzden herzaman etrafimdaki insanlarada derim kagit ustunde yapin ne yapiyorsaniz ki bisey oldugunda hakkinizi arayin.
Yapicam askom bugunTest yaptin mi? Bence yap hemen simdi kos
Anladim ama vardir mutlaka bi yolu orda ki kanunlari kurallari bilmedigim icin bisey diyemicem ama mutlaka vardir bi seyi. O yuzden herzaman etrafimdaki insanlarada derim kagit ustunde yapin ne yapiyorsaniz ki bisey oldugunda hakkinizi arayin.
Hadi bakalım hayırlısıyla bu mübarek günde bize güzel haberle gelirsin inşallahBugun yapicam bakalimbir kez oldu ama baya gecikmisti birde klomen kullaniyodum o zaman kist olmustu.uyutta bak bakalim
Ozaman birak konussun sen hukuki olarak yapman gerekeni yap o affedersin kicinida yirtsa bi halt edemezSözleşme var. Bütün zam konuşmaları da yazılı. Kadın bizi mahkemeye verse her türlü kendisi haksız çıkacak da işte...
Merakla bekliyorumYapicam askom bugun
kulak asma.. sözleşmen var elinde7.30'da ev sahibi eşime sesli mesaj atmış. Haziranda zam yaptık. Hanımefendiye yetmemiş 400 TL daha yapacakmışız. Alt kar komşumuza da benzer durumlar olmuş. Haberiniz vardır belki demiş. Ben de dedim ki "Evet haberimiz var. Geçen yıl biz 2700 öderken onlar 2350 ödüyordu". O da açmış ağzını yummuş gözünü. Bizi Allah'a havale ediyormuş. Kızını evlendirecekmiş. İhbar süresinde kızını taşımak zorundaymış
Amasyadaha ne istion batıya tayin olmuşsn
nerdesn
Van bizi kaybettiAa hayırlı olsun.Hemsirecik ler de Manisa'ya geldiler. Demek artık Van'da kimsemiz kalmadı vay be neredeeeen nereye
Bitemedi hastane koşturmacamız ama daha iyi gibiyiz. Büyüdü o da sekiz aylık oldu. Hem kendini hem beni dövüyor, çiziyor. Demek bir sonraki aşamada morarıyor muyuz
Hoşbuldum hoşbuldumNereye kayboldun kız sen yine
Hoşgeldin batıya
Ben de en ktü bebeğe destek olarak kullanırım diye düşünüyorum ya.Günaydınvalla ara sıra bana da oluyor.geçen oturup hüngür hüngür ağladım sonra bir sürü abur cubur yedim iyi geldi.inşallah bir an önce keyfin yerine gelir moralini bozanın moralini boz
ben almadım ufak bebek yastığı vardı genelde kolumun altına onu koyuyordum.bazen yine kullanıyorum.öyle bir şeyin varsa hiç para verme.
Komşum da gördüm yarım ay şeklinde,bebeği pek emmemiş kullanmamış.şimdi oturmaya başladı diye destek olarak arkasına koyuyor
Ben de alıcim karar verdim genelde kullanılmış diye görüyorum. Kasım anaları sayfasında da bolca kullanılmış.Ben kullandım. Fermuarlılardan aldım. Yüzüstü turmaya başlayınca önüne destek yaptım. Destekli oturmaya başlayınca da arkasına destek
Bu ev sahipleri de ne aç gözlü yaaa, Allah onların eline düşürmesin7.30'da ev sahibi eşime sesli mesaj atmış. Haziranda zam yaptık. Hanımefendiye yetmemiş 400 TL daha yapacakmışız. Alt kar komşumuza da benzer durumlar olmuş. Haberiniz vardır belki demiş. Ben de dedim ki "Evet haberimiz var. Geçen yıl biz 2700 öderken onlar 2350 ödüyordu". O da açmış ağzını yummuş gözünü. Bizi Allah'a havale ediyormuş. Kızını evlendirecekmiş. İhbar süresinde kızını taşımak zorundaymış
Bebiş olsun litfenHemsireniz hala regl olmadi, hafif agrilarim ve bir kac kez lekelenmem oldu.
Kistmi bebekmi sizce?
Kendi kullanan da çok varmış. Forumda bu soruyu sorunca öğrendim ben de, hiç bilmiyordum hamilelerin kendine kullandığınıHayirdir kuzum
Ben aldim rahat uyumak icin kasiklarda agri oldugu icin. Bitanede turkiyede almistim tatilde onu da getirdim. Bebekten cok esim ve ben kullaniriz gibi gorunuyor
Sozlesmen varsa hukuki olarak haklarin var. Zam dedigin senede bir kere yapilir. Bence gerekli yerlere git bilgini al ona gore islem baslat.
Bebis olsun nolurrr
N Neal ben de bu şekilde biliyorum3 gecikti askos, sözleşme bittikten sonra baska sozlesme yapmiyorsaniz eskisi gecerli oluyor diye biliyorum ben. Bizimkinde oyle yaziyor
Askom valla umitlenmek istemiyorum ya, alistim olmamasina yine bir problem vardir diyorumBen de en ktü bebeğe destek olarak kullanırım diye düşünüyorum ya.
Ben de alıcim karar verdim genelde kullanılmış diye görüyorum. Kasım anaları sayfasında da bolca kullanılmış.
Bu ev sahipleri de ne aç gözlü yaaa, Allah onların eline düşürmesin
Bebiş olsun litfen
Kendi kullanan da çok varmış. Forumda bu soruyu sorunca öğrendim ben de, hiç bilmiyordum hamilelerin kendine kullandığını
N Neal ben de bu şekilde biliyorum
Bizi bu hale getiren hayat utansınAskom valla umitlenmek istemiyorum ya, alistim olmamasina yine bir problem vardir diyorum
Olsun kuzum sıkma canını, eninde sonunda gelecek nasılsa o bebişKizlar test yaptım negatif her zmanki gibi
Olsun kuzum simdi olmazsa baska bi ay olur ama mutlaka olur uzulme yeter kiKizlar test yaptım negatif her zmanki gibi
Bizi bu hale getiren hayat utansınben de tüpten önceki tüm testlerim de böyle hissediyordum
Olsun kuzum sıkma canını, eninde sonunda gelecek nasılsa o bebiş
İnşallah kizlarOlsun kuzum simdi olmazsa baska bi ay olur ama mutlaka olur uzulme yeter ki
Nasıl yani hem zam hem de taşınmanızı mı istiyor? Bizim ev sahibi de satıcam dedi ama ses yok.bir milyon verecek birini kolay kolay bulamaz7.30'da ev sahibi eşime sesli mesaj atmış. Haziranda zam yaptık. Hanımefendiye yetmemiş 400 TL daha yapacakmışız. Alt kar komşumuza da benzer durumlar olmuş. Haberiniz vardır belki demiş. Ben de dedim ki "Evet haberimiz var. Geçen yıl biz 2700 öderken onlar 2350 ödüyordu". O da açmış ağzını yummuş gözünü. Bizi Allah'a havale ediyormuş. Kızını evlendirecekmiş. İhbar süresinde kızını taşımak zorundaymış
Hayır evden çıkarmakla tehdit etti zama biz yanaşmayıncaNasıl yani hem zam hem de taşınmanızı mı istiyor? Bizim ev sahibi de satıcam dedi ama ses yok.bir milyon verecek birini kolay kolay bulamaz
Nah çıkarırHayır evden çıkarmakla tehdit etti zama biz yanaşmayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?