Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Meme mama savaşını ben kazandım sanırım bugün hiç mama vermedim ağlamadı da emdi güzel güzel. Çişli bez sayısı da iyi umarım böyle devam eder ya
Gözün aydın süt partisiyle kutlayın akşama darısı başıma süt seven bebem olsun inş

ama ücretiyle
açtınmı sayfayı
Yok açmadım şimdilik tanıdığımızın dükkanında sattırıyorum.ücret olur mu hiç canımsınız ya
sağol canısı sana da çok geçmiş olsun

Kızlar yaa size yine bir analıq sorusuyla geldim. Emzirme minderi kullanıyor musunuz, almalı mı? Biraz bakındım netten sanki fermuarlı olup çıkarılıp yıkanılabilenler daha iyi gibi. Siz ne dersiniz bu konuda?
ben hiç kullanmadm çü,nkü hiç emzirmedm
komşum 45 günlük kızı.. o almış ama hiç kullanmıyormuş

Son düzenleme:
günaydın kızlar...

bu aralar biraz moralim bozuk.. malum haftasonunada giriyoruz...

keyfim yerine gelsin bian önce kafamı kaldırasım yk
sinirlerim bozuk
Günaydın valla ara sıra bana da oluyor.geçen oturup hüngür hüngür ağladım sonra bir sürü abur cubur yedim iyi geldi.inşallah bir an önce keyfin yerine gelir moralini bozanın moralini boz
Kızlar yaa size yine bir analıq sorusuyla geldim. Emzirme minderi kullanıyor musunuz, almalı mı? Biraz bakındım netten sanki fermuarlı olup çıkarılıp yıkanılabilenler daha iyi gibi. Siz ne dersiniz bu konuda?
ben almadım ufak bebek yastığı vardı genelde kolumun altına onu koyuyordum.bazen yine kullanıyorum.öyle bir şeyin varsa hiç para verme.
Komşum da gördüm yarım ay şeklinde,bebeği pek emmemiş kullanmamış.şimdi oturmaya başladı diye destek olarak arkasına koyuyor

Ben kullandım. Fermuarlılardan aldım. Yüzüstü turmaya başlayınca önüne destek yaptım. Destekli oturmaya başlayınca da arkasına destek

7.30'da ev sahibi eşime sesli mesaj atmış. Haziranda zam yaptık. Hanımefendiye yetmemiş 400 TL daha yapacakmışız. Alt kar komşumuza da benzer durumlar olmuş. Haberiniz vardır belki demiş. Ben de dedim ki "Evet haberimiz var. Geçen yıl biz 2700 öderken onlar 2350 ödüyordu". O da açmış ağzını yummuş gözünü. Bizi Allah'a havale ediyormuş. Kızını evlendirecekmiş. İhbar süresinde kızını taşımak zorundaymış

Ay bu ara noldu bu ev sahiplerine ya kudurdular iyice

günaydın kızlar...

bu aralar biraz moralim bozuk.. malum haftasonunada giriyoruz...

keyfim yerine gelsin bian önce kafamı kaldırasım yk
sinirlerim bozuk
Hayirdir kuzum
Ben aldim rahat uyumak icin kasiklarda agri oldugu icin. Bitanede turkiyede almistim tatilde onu da getirdim. Bebekten cok esim ve ben kullaniriz gibi gorunuyor
Sozlesmen varsa hukuki olarak haklarin var. Zam dedigin senede bir kere yapilir. Bence gerekli yerlere git bilgini al ona gore islem baslat.
Hemsireniz hala regl olmadi, hafif agrilarim ve bir kac kez lekelenmem oldu.
Kistmi bebekmi sizce?
Bebis olsun nolurrr

Insallah ya, bosuna heycan yapiyorsam cok uzulurum valla bu sefer

Hemsireniz hala regl olmadi, hafif agrilarim ve bir kac kez lekelenmem oldu.
Kistmi bebekmi sizce?
Test yaptın mı? Bayağı geçti sanki?
Sozlesmen varsa hukuki olarak haklarin var. Zam dedigin senede bir kere yapilir. Bence gerekli yerlere git bilgini al ona gore islem baslat
Sözleşmemiz bir yıllıktı. Sonra yenilemedik. Bilgi almaya çalışıyorum da önce o bir başlatsın yasal işlemini bakalım

Test yaptın mı? Bayağı geçti sanki?

Sözleşmemiz bir yıllıktı. Sonra yenilemedik. Bilgi almaya çalışıyorum da önce o bir başlatsın yasal işlemini bakalım
3 gecikti askos, sözleşme bittikten sonra baska sozlesme yapmiyorsaniz eskisi gecerli oluyor diye biliyorum ben. Bizimkinde oyle yaziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…