- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #220.441
Gözün aydın süt partisiyle kutlayın akşamaMeme mama savaşını ben kazandım sanırımbugün hiç mama vermedim ağlamadı da emdi güzel güzel. Çişli bez sayısı da iyi umarım böyle devam eder ya
AmiiiinnnGözün aydın süt partisiyle kutlayın akşamadarısı başıma süt seven bebem olsun inş
Püüü sana diyorum hanım hanım Kız Kulesi mi kaldı aç bi bak bakam
Yok açmadım şimdilik tanıdığımızın dükkanında sattırıyorum.ücret olur mu hiç canımsınız yaama ücretiyle
açtınmı sayfayı
sağol canısıE hani sen hep daha durun buyudukce zorlasiyo diyodun???
Geldim canimmmmm
Burdan baslamissin laflara, daha oncesi de vardır kesin, sonra da devammm
Maalesef proultramaxalerjiliyim, buyur yevrm
Ne alaka???
Harika olmuş, ellerine sağlık
Sen hayırdır?
Belki de kosullarimiz farklidir?
Belki bir sorun vardir??
Maalesef insanlarla ve ağrılarla boğuşuyordum. Insanların sebebi okul yeni acildi ve 2 ogretmenin atamasi yapildi bize, soruşturma bitmeden baslatmiyorlar ve veliler surekli ariza çıkardı bizim sinifin nye öğretmeni yok vs vs. bizle alakali degil diye guzelce anlattıkça devam ettiler. Onun disinda okul giris merdivenlerinde tadilat var ciddi bir tadilat 5 metre kazıldı vs. cocuklari yangin merdiveninden aliyoruz aptal saptal zorlu isler. Veliler ona da soyleniyor, ama bunu biz yapmyorz bakanlik yapiyor anlatamiyoruz.
Agrilarin sebebi ise dogumdan bu yana mide tarafimdan yumruk yemis gibi bir agri giriyor, siddetle sirtima vuruyor, kollarm uyuşuyor ve hc bsy yapamiyor hale geliyordum. Bu durum ara ara oluyor bazen kisa bazen saatler suruyordu. Son gunlerde her gun olmaya başladı ve ben sürekli 10u bile gormeden yataga girdim, dogru düzgün bsy yapamaz oldum. Doktor ultrason vs derken neticede safra kesesinde taşlar varmış, ameliyat önerildi. Bugun tarih alacağım.
Dun yuksek lisans basvuru sonucum da aciklandi, geçmişim. Yarin kayda gidecegim.
Inanilmaz ve sacma sapan bir yogunluk var. Hicbir seye yetisemiyorm.
ellerine sağlık bulutumYok açmadım şimdilik tanıdığımızın dükkanında sattırıyorum.ücret olur mu hiç canımsınız ya
sağol canısısana da çok geçmiş olsun
Günaydın, moralin niye bozuk, bir şey mi oldugünaydın kızlar...
bu aralar biraz moralim bozuk.. malum haftasonunada giriyoruz...
keyfim yerine gelsin bian önce kafamı kaldırasım yk
sinirlerim bozuk
ben hiç kullanmadm çü,nkü hiç emzirmedmKızlar yaa size yine bir analıq sorusuyla geldim. Emzirme minderi kullanıyor musunuz, almalı mı? Biraz bakındım netten sanki fermuarlı olup çıkarılıp yıkanılabilenler daha iyi gibi. Siz ne dersiniz bu konuda?
Günaydıngünaydın kızlar...
sinirlerim bozuk
ben almadım ufak bebek yastığı vardı genelde kolumun altına onu koyuyordum.bazen yine kullanıyorum.öyle bir şeyin varsa hiç para verme.Kızlar yaa size yine bir analıq sorusuyla geldim. Emzirme minderi kullanıyor musunuz, almalı mı? Biraz bakındım netten sanki fermuarlı olup çıkarılıp yıkanılabilenler daha iyi gibi. Siz ne dersiniz bu konuda?
Ben kullandım. Fermuarlılardan aldım. Yüzüstü turmaya başlayınca önüne destek yaptım. Destekli oturmaya başlayınca da arkasına destekKızlar yaa size yine bir analıq sorusuyla geldim. Emzirme minderi kullanıyor musunuz, almalı mı? Biraz bakındım netten sanki fermuarlı olup çıkarılıp yıkanılabilenler daha iyi gibi. Siz ne dersiniz bu konuda?
Ay bu ara noldu bu ev sahiplerine ya kudurdular iyice7.30'da ev sahibi eşime sesli mesaj atmış. Haziranda zam yaptık. Hanımefendiye yetmemiş 400 TL daha yapacakmışız. Alt kar komşumuza da benzer durumlar olmuş. Haberiniz vardır belki demiş. Ben de dedim ki "Evet haberimiz var. Geçen yıl biz 2700 öderken onlar 2350 ödüyordu". O da açmış ağzını yummuş gözünü. Bizi Allah'a havale ediyormuş. Kızını evlendirecekmiş. İhbar süresinde kızını taşımak zorundaymış
Hayirdir kuzumgünaydın kızlar...
sinirlerim bozuk
Ben aldim rahat uyumak icin kasiklarda agri oldugu icin. Bitanede turkiyede almistim tatilde onu da getirdim. Bebekten cok esim ve ben kullaniriz gibi gorunuyorKızlar yaa size yine bir analıq sorusuyla geldim. Emzirme minderi kullanıyor musunuz, almalı mı? Biraz bakındım netten sanki fermuarlı olup çıkarılıp yıkanılabilenler daha iyi gibi. Siz ne dersiniz bu konuda?
Sozlesmen varsa hukuki olarak haklarin var. Zam dedigin senede bir kere yapilir. Bence gerekli yerlere git bilgini al ona gore islem baslat.7.30'da ev sahibi eşime sesli mesaj atmış. Haziranda zam yaptık. Hanımefendiye yetmemiş 400 TL daha yapacakmışız. Alt kar komşumuza da benzer durumlar olmuş. Haberiniz vardır belki demiş. Ben de dedim ki "Evet haberimiz var. Geçen yıl biz 2700 öderken onlar 2350 ödüyordu". O da açmış ağzını yummuş gözünü. Bizi Allah'a havale ediyormuş. Kızını evlendirecekmiş. İhbar süresinde kızını taşımak zorundaymış
Bebis olsun nolurrrHemsireniz hala regl olmadi, hafif agrilarim ve bir kac kez lekelenmem oldu.
Kistmi bebekmi sizce?
Insallah ya, bosuna heycan yapiyorsam cok uzulurum valla bu seferHayirdir kuzum
Ben aldim rahat uyumak icin kasiklarda agri oldugu icin. Bitanede turkiyede almistim tatilde onu da getirdim. Bebekten cok esim ve ben kullaniriz gibi gorunuyor
Sozlesmen varsa hukuki olarak haklarin var. Zam dedigin senede bir kere yapilir. Bence gerekli yerlere git bilgini al ona gore islem baslat.
Bebis olsun nolurrr
Test yaptın mı? Bayağı geçti sanki?Hemsireniz hala regl olmadi, hafif agrilarim ve bir kac kez lekelenmem oldu.
Kistmi bebekmi sizce?
Sözleşmemiz bir yıllıktı. Sonra yenilemedik. Bilgi almaya çalışıyorum da önce o bir başlatsın yasal işlemini bakalımSozlesmen varsa hukuki olarak haklarin var. Zam dedigin senede bir kere yapilir. Bence gerekli yerlere git bilgini al ona gore islem baslat
3 gecikti askos, sözleşme bittikten sonra baska sozlesme yapmiyorsaniz eskisi gecerli oluyor diye biliyorum ben. Bizimkinde oyle yaziyorTest yaptın mı? Bayağı geçti sanki?
Sözleşmemiz bir yıllıktı. Sonra yenilemedik. Bilgi almaya çalışıyorum da önce o bir başlatsın yasal işlemini bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?