- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #220.341
verememBosver
nolduuuuuuuuuğğğğğğğğğğğğğ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
verememBosver
Hic degmez o dangoz icin anlatip uzulmeyeveremem
nolduuuuuuuuuğğğğğğğğğğğğğ
Hic degmez o dangoz icin anlatip uzulmeye
Offf hoşgeldin klube şu sıra ben de zordayım dönme dönülmüyor, yeme yenilmiyor, yürüme yürünmüyo Gelince bebişi ıstıra ıstıra sevp, aldığı bu hizmetlerin ödemesini alıcam kendisindenHosbuldumm
Gebelik sekeri riski var cok yuksek degil ama yinede takipteler. Onun haricinde geceleri kaşıntım cok oluyor kolestaz olabilir diye kan vericem ona bakicaklar. 19. Haftadan beri kasık agrilarim var Uykularrr da haram oldu bebis buyudukce agirlastikca bel agrim cogaliyor tabi dogal olarak donmekte zorlaniyorum uyuyamiyorum bebiste bi sorun yok sadece biraz yaramaz hic durmuyor yerinde annesinin anasini aglatiyor sipa
Oyy sorma Balo yaaMatmazella senin kp hayırdır gardaş
Aa böyle yazınca girip meraktn bakındım napmış diye Sorsan bir kere bebek yedirip doyurmuşluğu yokturOyy sorma Balo yaa
Ağzı olan konuşuyor işte aç bırakmamız getekiyo heralde bebeyiAa böyle yazınca girip meraktn bakındım napmış diye Sorsan bir kere bebek yedirip doyurmuşluğu yoktur
Matmazella senin kp hayırdır gardaş
Hayırdır niyolmuş?
Hepsi bozuk kız bunların. Ben daha sağlamına denk gelmedimHic degmez o dangoz icin anlatip uzulmeye
Satsam ben bunu parada etmezHayırdır niyolmuş?
Hepsi bozuk kız bunların. Ben daha sağlamına denk gelmedim
iyiyiz bibitom senHellö kızlar nabersinizzzz?
anonimbirbayan nasılsınız her şey yolunda mı? Baran güzel isim, sağlıklı ömrü oldun miniğin
ay aman ya takmaOyy sorma Balo yaa
Hemsirecik bunların fabrika çıkışları ayrı ama kendileri aynıHayırdır niyolmuş?
Hepsi bozuk kız bunların. Ben daha sağlamına denk gelmedim
sende gelmen zamanda gelmiosun ne edek ölekmiBeni çağırıyorlar. Kendileri gidiyorlar. İnsanlık bu mu ya? Bu değil. Noldu ya uyudunuz mu? Anlatsanıza, nasıl bir şey? Güzel mi? Çok mu güzel? Valla mı
Ya zeka yaslari cok dusuk bak bence ondan boyleleriyiyiz bibitom sen
ay aman ya takma
ama kv duydumda kp ilk duydum
Hemsirecik bunların fabrika çıkışları ayrı ama kendileri aynı
sürü psik.
sende gelmen zamanda gelmiosun ne edek ölekmi
Allah'ım inşallah yeğenim bizimledirBugun kutsal regl günüm, gök tengri yardım etsin
Aminn balusum ya her ay boyle heycanlaniyom, ne zaman gerceklesicek merak ediyorumAllah'ım inşallah yeğenim bizimledir
en kısa zamandaAminn balusum ya her ay boyle heycanlaniyom, ne zaman gerceklesicek merak ediyorum
Yuvarlanıp gidiyoruz çok şüküriyiyiz bibitom sen
ay aman ya takma
ama kv duydumda kp ilk duydum
Hemsirecik bunların fabrika çıkışları ayrı ama kendileri aynı
sürü psik.
sende gelmen zamanda gelmiosun ne edek ölekmi