• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benm doğum günümde balonlu pasta yapmazsan bozuşuruz aşkoşçç

Yürü leee... Benm kaç arkadaşm sezeryan yaptıda göbek neym yok
Bizim fazlamz var eksiğimiz yok bacm :KK70:
O kotlara girilecek :KK70:

Yaşlılık eneee
Daha erkendi

Şikayetlerinin çözümü olalım yavyummm
🤣🤣
Cok sasirdi o da nasil yaptin diyor🤣🤣 tadida kokusuda cok guzeldi😍

Feda olsun balusum😍🌸
İçi neliydi? Üstündeki kukuletalı çikileta beni çocukluğuma götürdü
Tedbirimizi aldık dedik ya Allah Allah :KK70:
Şifremi unuttum, telefonu sıfırladım anca bulabildim. Ben siteye girmeyince ilk bu ihtimal mi geliyor aklınıza? :KK70:
N Neal Alo alo aloo nezle olmuşum, sesim şuan kocamın sesinden daha kalın :KK70:
Hamile kalan kayboluyor ya ne yapsın aklına ilk o gelmiş. Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. gel, yanlışlıkla seni savundum

Biz götü başı toplayıp buluşana kadar Kız Kulesi'ni yok ettiler. Karşısındaki cafe'leri yıktılar. Gelmezsen gelme ya taam ne yspalım gelme taam 😒😒

Tedbirimizi aldık dedik ya Allah Allah :KK70:
Şifremi unuttum, telefonu sıfırladım anca bulabildim. Ben siteye girmeyince ilk bu ihtimal mi geliyor aklınıza? :KK70:
N Neal Alo alo aloo nezle olmuşum, sesim şuan kocamın sesinden daha kalın :KK70:
Sana şifresini unutturan hayat
Bİze neler yapmaz

🤣🤣

Hamile kalan kayboluyor ya ne yapsın aklına ilk o gelmiş. Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. gel, yanlışlıkla seni savundum

Biz götü başı toplayıp buluşana kadar Kız Kulesi'ni yok ettiler. Karşısındaki cafe'leri yıktılar. Gelmezsen gelme ya taam ne yspalım gelme taam 😒😒
Lütfen bugünü tarihe yazalm
İnşallah dayler dayler dayler dayler inde savunduğunu görürim :D

🤣🤣

Muzlu çikolatalı 🤤🤤

🤣🤣

Kız kulesine gidicez deseydinoz gelird im bee

Çok güzel görünüyor. Gördü mü, yedi mi, beğendi mi 😍

Hoş geldiiiin. Özet geçme. Ayrıntılı anlat dinleyelim hadi
Hosbuldumm 🥰
Benm doğum günümde balonlu pasta yapmazsan bozuşuruz aşkoşçç

Yürü leee... Benm kaç arkadaşm sezeryan yaptıda göbek neym yok
Bizim fazlamz var eksiğimiz yok bacm :KK70:
O kotlara girilecek :KK70:

Yaşlılık eneee
Daha erkendi

Şikayetlerinin çözümü olalım yavyummm
Gebelik sekeri riski var cok yuksek degil ama yinede takipteler. Onun haricinde geceleri kaşıntım cok oluyor kolestaz olabilir diye kan vericem ona bakicaklar. 19. Haftadan beri kasık agrilarim var 🙄 Uykularrr da haram oldu bebis buyudukce agirlastikca bel agrim cogaliyor tabi dogal olarak donmekte zorlaniyorum uyuyamiyorum 😫 bebiste bi sorun yok sadece biraz yaramaz hic durmuyor yerinde annesinin anasini aglatiyor sipa 😬

Hangi? Rüyamda maganda tipli bir adamdan kaçıyordum, zangır zangır titreyerek uyandım. Hayır iki arada bir derede zar zor uyumuşsun neden kabus görüyorsun?
Maganda seni ne yapsm :D
Hosbuldumm 🥰

Gebelik sekeri riski var cok yuksek degil ama yinede takipteler. Onun haricinde geceleri kaşıntım cok oluyor kolestaz olabilir diye kan vericem ona bakicaklar. 19. Haftadan beri kasık agrilarim var 🙄 Uykularrr da haram oldu bebis buyudukce agirlastikca bel agrim cogaliyor tabi dogal olarak donmekte zorlaniyorum uyuyamiyorum 😫 bebiste bi sorun yok sadece biraz yaramaz hic durmuyor yerinde annesinin anasini aglatiyor sipa 😬
Kızzz az kalmş direnn

Kız kulesine gidicez deseydinoz gelird im bee
Sen dedin ya. Asel hanımı alıp gelecektin güya
Hosbuldumm 🥰

En son cinsiyet öğrenmiştin. Ne ara 29 oldu yav :/ Az kalmış dayan

Back