- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #220.321
Benm doğum günümde balonlu pasta yapmazsan bozuşuruz aşkoşçç
Yürü leee... Benm kaç arkadaşm sezeryan yaptıda göbek neym yok
Bizim fazlamz var eksiğimiz yok bacm
O kotlara girilecek
Yaşlılık eneee
Daha erkendi
Şikayetlerinin çözümü olalım yavyummm
İçi neliydi? Üstündeki kukuletalı çikileta beni çocukluğuma götürdüCok sasirdi o da nasil yaptin diyortadida kokusuda cok guzeldi
Feda olsun balusum
Hamile kalan kayboluyor ya ne yapsın aklına ilk o gelmiş.
Sana şifresini unutturan hayat
Lütfen bugünü tarihe yazalm
İçi neliydi? Üstündeki kukuletalı çikileta beni çocukluğuma götürdü
Hamile kalan kayboluyor ya ne yapsın aklına ilk o gelmiş.Bal0ncuk gel, yanlışlıkla seni savundum
Biz götü başı toplayıp buluşana kadar Kız Kulesi'ni yok ettiler. Karşısındaki cafe'leri yıktılar. Gelmezsen gelme ya taam ne yspalım gelme taam
Muzlu çikolatalı
Hamile kalan kayboluyor ya ne yapsın aklına ilk o gelmiş.Bal0ncuk gel, yanlışlıkla seni savundum
Biz götü başı toplayıp buluşana kadar Kız Kulesi'ni yok ettiler. Karşısındaki cafe'leri yıktılar. Gelmezsen gelme ya taam ne yspalım gelme taam
Hangi? Rüyamda maganda tipli bir adamdan kaçıyordum, zangır zangır titreyerek uyandım. Hayır iki arada bir derede zar zor uyumuşsun neden kabus görüyorsun?Giniydinnnnnnn
Kız kulesine gidicez deseydinoz gelird im bee
HosbuldummÇok güzel görünüyor. Gördü mü, yedi mi, beğendi mi
Hoş geldiiiin. Özet geçme. Ayrıntılı anlat dinleyelim hadi
Gebelik sekeri riski var cok yuksek degil ama yinede takipteler. Onun haricinde geceleri kaşıntım cok oluyor kolestaz olabilir diye kan vericem ona bakicaklar. 19. Haftadan beri kasık agrilarim varBenm doğum günümde balonlu pasta yapmazsan bozuşuruz aşkoşçç
Yürü leee... Benm kaç arkadaşm sezeryan yaptıda göbek neym yok
Bizim fazlamz var eksiğimiz yok bacm
O kotlara girilecek
Yaşlılık eneee
Daha erkendi
Şikayetlerinin çözümü olalım yavyummm
Maganda seni ne yapsmHangi? Rüyamda maganda tipli bir adamdan kaçıyordum, zangır zangır titreyerek uyandım. Hayır iki arada bir derede zar zor uyumuşsun neden kabus görüyorsun?
Kızzz az kalmş dirennHosbuldumm
Gebelik sekeri riski var cok yuksek degil ama yinede takipteler. Onun haricinde geceleri kaşıntım cok oluyor kolestaz olabilir diye kan vericem ona bakicaklar. 19. Haftadan beri kasık agrilarim varUykularrr da haram oldu bebis buyudukce agirlastikca bel agrim cogaliyor tabi dogal olarak donmekte zorlaniyorum uyuyamiyorum bebiste bi sorun yok sadece biraz yaramaz hic durmuyor yerinde annesinin anasini aglatiyor sipa
Oyle yapiyorumMaganda seni ne yapsm
Kızzz az kalmş direnn
Sen dedin ya. Asel hanımı alıp gelecektin güyaKız kulesine gidicez deseydinoz gelird im bee
En son cinsiyet öğrenmiştin. Ne ara 29 oldu yav :/ Az kalmış dayanHosbuldumm
Gebelik sekeri riski var cok yuksek degil ama yinede takipteler. Onun haricinde geceleri kaşıntım cok oluyor kolestaz olabilir diye kan vericem ona bakicaklar. 19. Haftadan beri kasık agrilarim varUykularrr da haram oldu bebis buyudukce agirlastikca bel agrim cogaliyor tabi dogal olarak donmekte zorlaniyorum uyuyamiyorum bebiste bi sorun yok sadece biraz yaramaz hic durmuyor yerinde annesinin anasini aglatiyor sipa
Demi ya zaman nasil hizli geciyorSen dedin ya. Asel hanımı alıp gelecektin güya
En son cinsiyet öğrenmiştin. Ne ara 29 oldu yav :/ Az kalmış dayan
adı nolcakDemi ya zaman nasil hizli geciyor
noldu len yineHellooo, kocamsuylq kavgaliyim. Morallerama bozuke
Baran koyucaz isminiadı nolcak
Bosvernoldu len yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?